TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
15.5.11 22:05

Brý večír Hradečanky :lol:

Tak to my jsme tady asi jediný se Zvizatinkou z Jihu čech :lol: :dance:

jinak já tu měla na víkend přítele,tak je mi zase smutno,že na týden zase odjede :cry:

no já pojedu s rodinkou ve 30tt na Slovensko tak snad to přežiju,jedeme autíkem,ale ono je to jen necelé 4 hodiny autem tak to jde-už sei moc těším,snad tam někde neporodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
15.5.11 22:21

Já se letos budu muset obejít bez letní dovolené.Ale třeba vyrazíme někam v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
15.5.11 22:35

čauky holky, tak to jsme tady s Elis jediný zase z Vysočiny :mrgreen:
Dneska jak jsme koukaly na hokej, tak malá asi taky fandila, to byly cuky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
15.5.11 22:45

Paja,naše druhá holčička bude asi taky tak trochu do hokeje :-) .Taky jak jinak když tatínek je hokejista.Dneska mi Adi povídala že už se těší jak budeme jezdit tatínkovy fandit.Jezdí fandit už od malinka takže ji to chybí když není sezona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
15.5.11 23:06

na hokej dneska koukala tak na půl oka-věšela jsem záclony,vybalovala nákup a dělala přítelovi řízky na cestu.

my to máme spíš jako návštěvu než dovču-mám na Slovensku rodinu tak jedeme za ní,ale odpočinek to tam bude,tak aspon něco.Jinak my za 5 let na dovče ještě nebyli :nevim: jo vlastně jen loni v Maďarsku v lázních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
15.5.11 23:11

naše Adi spala loni poprvé týden pod stanem a byla z toho unešená.Moc se těšili že letos pojedem znova.Bohužel letošek padá ale příští rok bysme mohli opět vyrazit.Vyjeli jsme si jen maminky s dětma.Fakt super akce :palec: :palec: :palec: .Samo že bylo i moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
16.5.11 07:19

dobre rano,
dneska to konecne vypada na slunickovy den,doufam ze bude i tepleji nez vcera..
my jsme vcera udali tomaska na hlidani a jeli na vylet do brna,donakoupili jsme co bylo potreba do bytu.

ja jsem taky z vysociny,ale ted uz teda bydlim v jiznich cechach.

jeste jak nakupujete vybavicku,kupujete body s dlouhym ci kratkym rukavem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.5.11 08:48

Ahoj holky :mavam:, trvalo mi asi hodinu dočíst všechno od čtvrtka 8-o

Já jsem v pátek šla pro výsledky té cukrovky, tak mám to tedy v normě a dle zprávy mám při zátěži spíše sklon k hypoglykémii. Takže je to jasné, po každém výkonu si musím dát nějakou mňamku :lol:

Jinak Vám všem moc děkuji, že tady probíráte taková témata jako jsou vložky atd. poněvadž já z toho nevím vůbec nic. Takže to tady pořádně nastuduji a pak vezmu lékárnu útokem. Když už jsem u těch lékáren. Všeobecně se říká, že nejlevnější lékárny jsou ty euro, nemáte s tím nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
16.5.11 08:49

ahoj
já mám nakoupíno s dlouhým i krátkým rukávem od každé velikosti pár :lol: kdyžtak se dokoupí…
já sem ze Západních Čech
mondík já sem unavená celé těhotenství a nevolnosti mě opustili asi na měsíc či dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
16.5.11 09:14

ahoj holky, tak zas pondělí. Už mě to začíná unavovat ty cesty do práce, asi to zabalím dříve a bude to.
Já jsem z prahy a koukám, že tady asi nikdo není :-(
Zuzlína - my máme body vesměs všechny s krátkým a asi dvoje s dlouhým…
Jo letos žádná dovolená nebude, minulý rok jsme jezdili vždy jen na 3-4 dny, protože všechny finance padly na svatbu, takže na pořádnou dovolenou se budu těšit až příští rok…Jinak my jezdíme většinou pod stan, tak snad se to zalíbí i našemu novýmu členu rodiny :-) ale tak příští rok mu (nebo jí) bude teprve rok, tak to asi ještě tak vnímat nebude, akorát budem muset pořídit větší stan, máme stan pro 2-3 osoby a se dvěma psama už nám je teď docela těsný :-D :lol:
tak já jdu pracovat…
Jo prosím vás, asi budu vypadat jak blbec, ale co to je to „balení na široko“???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
16.5.11 09:24

Ahojky maminky, taky vítám nově příchozí a Aicuul z dovolené. S tím háčkováním jste mě tak navnadily, že jsem si v pátek zašla koupit háček a začala jsem háčkovat bačkůrky. Mám tam teda hroznejch chyb, ale fakt je ten, že z toho mám strašnou radost a je to příjemný vyplnění nudy.
Já jsem byla v sobotu na křtinách neteři, tak jsem se děsila, co zase přiberu, ale nakonec mám tak zhruba stejně, jako minulý týden. Ale je fakt, že už se mě hodně blbě asi poslední týden dýchá. Dneska začínám 29. týden. :andel:
Zrovna se chystám objednat nannu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
16.5.11 09:26

Dobre rano holky :-) tak sem se vratila z testu na cukrovky, dostala jsem pullitr hnusne teple brecky :-x no zvladla jsem to :-) ted se doma cpu jaky mam hlad :mrgreen: dnes se mi vrati konecne pritel z montaze :lol: uz se ho nemuzu dockat :lol: jinak je tu nekdo s Krkonos??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
16.5.11 09:48

Ahoj kočky,
tak jaký byl víkend? My byli v sobotu u kámošky, grilovali kejtičku, tak jsme se zase jednou dobře pobavili. No a manžel měl včera děsnou opici :-P Zítra jdu do poradna a budou výsledky z cukrovky, tak jsem zvědavá.
Elemko- vidíš, gratuluju k mňamkám :palec:
Simi- já teď bydlím cca 6km od Hořic z Podkrkonoší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
16.5.11 10:58

Ahoj,
já se výsledky na cukrovku dozvím ve středu v poradně.Bych si mohla zavolat už teď ale do středy to už vydržím.
Holky jsem pěkná ostuda.Když tak čtu co už máte přichystaný pro miminka.My mámě nějaký oblečení po Adélce.Mám v plánu to vyprat a vyžehlit až bude Petr s Adélkou v Chorvatsku.Mamka se nabídla že mi s tím moc ráda pomůže.vysloveně se na to už těší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.5.11 12:16

Ahoj holky :mavam:

tak jsem právě dorazila z obědu. Včera jsem měla strašnou chuť na palačinky, ale jelikož jsem byla dosti unavená, protože jsme byli celou sobotu v Praze a vrátili jsme se až v noci (jsem z Karviné), tak se mi je nechtělo dělat. No tak jsem si je dnes dala v práci jako menu :-? Moc jsem se na ně těšila, ale jsem celkem zklamaná. Byly takové nějaké suché…no co už :-) Možná, že si to doma vynahradím.

Jinak jsem to dnes počítala a mám před sebou už jen 15 pracovních dnů :palec: pak nastupuji dovču a pak od 1.7. oficiálně na mateřskou. Schválně jsem si zvolila 1.7., protože mám pocit, že se bude všechno mnohem snadněji počítat (zvláště ty peníze).

A jak jsou na tom jiné pracující?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital