Poradna duly
Jana Čurdová
Ja tu mam vytaminy a vubec je neberu
jedniu za cas kdyz si vzpomenu, ale taky jim ovoce a zeleninu
holky hezky oblecky.
zvizatinka píše:berusenka66 píše:nj, tak to si stejně musíš vzít svojezvizatinka píše:ee nám porodní asistentka říkala že to platí od června-teď se prý jede na příděl-třeba plácnu 6 vložek na mamču a 6 plínek na mimi a když dojdou tak holt musíš mít svoje-tak to bylo řečeno nám no
Berus - teď jsem psala mojí známé por. asistentce, jak je to s těma plínama a vložkamaa prej si to rodičky nosí už delší dobu, že nemocnice šetří… Takže si musím ještě udělat spešl tašku do porodky s touhle hygienou.
mno každopádně počítám s mega taškou do porodnice
psala mi, že už je to takhle dýl prostě. Mega mít nemáme, ne?
Kdyžtak Ti to Ládík doveze, ne? Vem si jen to nejnutnější
já si musím koupit nějaký košile… abych tam nestrašila v těch mých domácích
![]()
no když si vemu že velkou jsem měla i u prvního porodu-a to že tam byl jen župan,pantofle,dvě košilky,dva ručníky,spodní prádlo a i vložky a byl narvanej,tak teď když tam bude věcí víc tak budu mít asi tašky dvě
a to že mi pak Ládík ještě dovezl několik domácích oblečků jak jsme byli na neo-sem to pak nemohla narvat do tašky-mi sestřičkym useli dát dvě igelitky
takže i tak nevím do jaký tašky to dám
počítám,že plínek tam z počátku užijeme hodně-i díky smolce
zvizatinka - teda jak si napsala o tom porodu, tak to vyznělo jako: „buď ráda že nevíš, je to fakt hrůza“
se utěšuju tím, přežili to jiné, tak musím taky…
jinak mě kope spíš nahoře a hlavu má skoro furt dole ![]()
Hani, krásné botičky, fotky taky super - ta nožička je úžasná.
Mě mimčo taky pořád kope do močáku a celkově tak nízko, jen včera jsem ucítila kopanec i někde nahoře, úplně jsem se divila co se to děje. Mě teď po delší odmlce příjde mimčo asi poslední dva dny nějaké více aktivní. Nejvíc se mě líbilo, včera večer jsem volala s mamkou a jak jsem dovolala, tak malinkej začal kopat jak oživot, asi chtěl poslouchat. ![]()
Hannah84 píše:
zvizatinka - teda jak si napsala o tom porodu, tak to vyznělo jako: „buď ráda že nevíš, je to fakt hrůza“se utěšuju tím, přežili to jiné, tak musím taky…
to zas né
ale nevím, podle mě je lepší sladká nevědomost
teď dělám, jako že nevím
každá máme porod jinej a nějak to prostě dopadne, to si říkám já… ven mimčo musí ![]()
A hodne se rika, ze kdyz je mamka vyrovnana a ma super pristup k porodu tak i lepsi porod
protoze ty vystresli mamky jen plasi coz byl muj pripad u prvniho porodu
![]()
Holky, já jsem asi divná, ale mě nějak ten strach z porodu, který jsem na začátku měla, přešel a na porod se těším. Doufám, že ho tímhle nepřivolám ![]()
koukam ze nakupujete o 106,ja nemam koupeno nic.tu nejmensi velikost 56-62 jsem kompletne prodala a pak uz mam vse schovany.nakupovat se chystam az na konci cervna.
v brode v porodce pred 2 rokami dali akorat myslim 3 vlozky a pro mimco 5 plin a pak uz kompletne vse vlastni.co se mohlo dle libosti pouzivat bylo detske obleceni,hadrove pliny a pak pro mamci nocni kosile.
tentokrat tam budu rodit snad taky a obleceni si vezmu na maleho vlastni
Ahoj holky
vítám nové příchozí ![]()
krmak moc hezká zavinovačka.
no já teda taky nemám ráda vložky ale nák to vydržím.
my si kupovali auto nedávno asi půl roku octavku v combi (2000) z německa vyšla o dost levněji jinak by sme si jí nemohli dovolit a manželna ní nedá dopustit až se mu směju jak to přehaní s tím hýčkáním ![]()
u nás v porodni mi dali hned balík vložek a hned jakmi došli tak přinesli další ale plenu dali jen jednu hned jak mi malou přinesli a řekli at si je seženu jestli je nemám že plen je málo.
holky máte moc hezké věci
Ahoj holky, asi som vam pisala o kamoske (teda z fora), ktora ma termin jak my a v 27tt minuly tyzden porodila! Holcicka je samozrejme v inkubosi, ale vcera pisala, ze uz sama dycha!!
Tak sa z toho tesim tak som vam to prisla povedat ![]()
Ja som za teoriu sladkeho nicnevedenia, osvedcilo sa mi to pri prvom porode
![]()
jeee jak to sou super zprávy přeji hodně zdravíčka jak mamince tak hlavně holčičce
cuttysark píše:
Ahoj holky, asi som vam pisala o kamoske (teda z fora), ktora ma termin jak my a v 27tt minuly tyzden porodila! Holcicka je samozrejme v inkubosi, ale vcera pisala, ze uz sama dycha!!Tak sa z toho tesim tak som vam to prisla povedat
![]()
jovejky, hlavně že už holčička dýchá. A ta kamarádka měla nějaké rizikové těhotenství, nebo nějaké zdravotní problémy? Já vždycky když začnu novej týden, tak se mi tak uleví a říkám si, zase další krůček ke šťastnému porodu.