TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
12.5.11 16:28

Krmar - kráááásná zavinovačka, jsi fakt šikulka :palec:
Jojo, došlo mu to docela brzo a čokoládka se bodla - už je půlka pryč, zbytek zase večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 16:30
krmar píše:
Holky já mám Renault TWINGO z roku 1999 a jsem s ním naprosto spokojená. Druhé máme Fokuse 5dv. necombika a i to mi příjde na parkování moc veliký. Takže moc obdivuju, že řídíte combiky.

Zavinovačku jsem odpolko dokončila, tak vkládám foto. Ještě dělám tenčí, ale ta ještě není hotová, tak zase příště.

Holky držím pěsti, ať máte cukr taky v pořádku. Jinak já večer před testem měla asi 5 sušenek čokoládové bebe + čaj s medem asi ve 21:30 a test dopadl i tak dobře. Tak ta pizza by asi nevadila, ale teď už je to fuk, dnes si to vynahradíš.

Pajo no vidíš, rychle mu to došlo, že se nemá proč na Tebe zlobit. No a čokoláda dobrý ne?

Téééda, úplně slintám, je nádherná! Jsi fakt šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 16:31

Holky ja se bez bez zavinovacky neobejdu, uz prvni dceru sem davala do zavinovacky. bylla pak klidnejsi protoze jak byla zvykla v brisku na tesno tak ji zavinovacka delala dobre a mnohem lip spala. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 16:32

Holky moc děkuji, ale fakt to nebylo těžké. Je to zase něco úplně jiného , než se dá koupit, tak mám z toho radost, ale určitě by to šlo i Vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 16:34

Taky je u vás takový dusno??? Tady je úplně příšerně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 16:35

Flooa- uz ne u nas sprchlo tak je vzduch uz mnohel lepsi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 16:37

Já sice zavinovačku tolik nepoužívala (Filípek je únorovej), teda ne na zavinování, ale na to léto se mi to zdá být ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.5.11 16:39

Flooa i u nás se už zatáhlo, ještě sice nesprchlo, ale vypadá to na to. A teda i by to chtělo. Ale je fakt, že vzduch je teda pořád takovej dusnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 16:45

Tak tady je megadusnej. A co budete dnes dělat k večeři???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.5.11 17:07

Hannah84 - jéé ten klub slunecnice vypada super :) a chodis tam i ty jiné dny na to dopolední cvičení nebo jen to odpolední? a mužu se zeptat kolik vás tam tak na té hodině je? nevím jestli ten pristi tyden ale rada bych se někdy přidala :)

cuttysark- ja bydlim na Lužinách, Praha 13. Ja prave taky nechodim ale chci se trochu hybat… ty kila jdou strasne rychle nahoruuu. Jinak zitra jdu po mesici na kontrolu tak uvidime jestli nam potvrdi tu holcicku :)

krmar - ta zavinovacka je prekrasna .. jsi moc sikovna.. jak jsi to delala vypada to jak trojuhelniky a pak spojene nebo jak? taky si ji chci uhackovat ..

pohladte briska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.5.11 17:10

Holky, já se snad naučím háčkovat. Hlavně koupit háček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.5.11 17:16

Flooa– mam tu asi tri velikosti hacku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.5.11 17:19
Flooa píše:
Holky, já se snad naučím háčkovat. Hlavně koupit háček :mrgreen:

nevím jestli ti to pomuže ale tady mužeš objednávat a nebo v Praze vyzvednout osobně :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.5.11 17:20

haček

krmar píše:
Holky moc děkuji, ale fakt to nebylo těžké. Je to zase něco úplně jiného , než se dá koupit, tak mám z toho radost, ale určitě by to šlo i Vám.

prosím tě a mužeš mi říct jak velký haček jsi na to použila .. děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.5.11 17:27
Lalinkax píše:
Flooa píše:
Holky, já se snad naučím háčkovat. Hlavně koupit háček :mrgreen:
nevím jestli ti to pomuže ale tady mužeš objednávat a nebo v Praze vyzvednout osobně :o))

jeee jeste odkaz ha ha http://www.kouzelnaklubicka.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí