Poradna duly
Jana Čurdová
teda holky,tohle počasí byla málem moje smrt!!
hrozně mi vadí vedra.ale byla jsem prckovi koupit botky a koupili jsme i mimískovi krásný kompletek
vyfotím ho
Beru krasný obleček
já měla super den byli sme do ted venku mala se vyřadila a já podrbala takže obě sme si přišly na své ![]()
berus - já jsem na tom stejně, taky nemám ráda vedra, připadám si jak mašina a natečou mi hned nohy, mě bylo dobře jak se minule ochladilo, všichni nadávali a já si to chválila…nejhorší bude pak červen červenec to teprve budou vedra…jinak moc hezký komplet
já byla dnes v tescu a měli tam hodně od Disney ale přišlo mi to děsně drahý
tak jsem nic nakonec nevzala…
Ahojte holky!
Dnes jsme byly skoro celý den venku. Anetka byla dokonce už v bazénku (dala jsem jí tam teda teplou vodu, aby jí nenastydla prcka
), byly jsme pěkně pod stromama, paráda ![]()
Vítám Marki ![]()
Berus - to je nádhernej obleček! Kdes ho koupila??
Pájo - gratuluju k holčičce ![]()
Marki, vitam te! ![]()
Flooa, opravdu krasny mimisek, my asi nakonec na ten 3D ultrazvuk nepujdeme, je to tu opravdu hodne drahe. Jinak koukam, ze dneska to mas v metriku za stovku
.
Kaccko, no, to jsem rada, ze nejsem jedina, koho bavi zehleni, uz jsem si tu pripadala ztracena
.
Pajo, super, gratuluji k holcicce
.
Berus, krasna soupravicka
.
Jinak ja nemam zatim zadne strie, brisko mazu kremem, ale pokud se objevi, tak mi krem stejne nepomuze
.
Ja nemam rychlozavinovacku zadnou a ani nejspis kupovat nebudu a nebo az casem, uvidime. Tady totiz nejsou zadne krute zimy jako v CR. Tusim, ze tu ty zavinovacky ani nefrci. A slysela jsem od jedne ceske maminky, ze pry ji rekl doktor, ze v rychlozavinovacce se miminku spatne vyviji kycle, ale nevim, co je na tom pravda…
Dneska jsem se byla projit a koupila zase nejake drobnosti pro mrnouska… Holky, jake budete pouzivat vlozky po porodu??
Mondí, tak o tom jsem neslyšela, že by to bylo špatně na kyčle
Anetce jsem dávala od začátku široké balení (měla jsem jako malá problémy), a v zavince byla vždycky jen chvíli tedy
nebo byla v klasické peřinové, protože jí byla pořád zima (narodila se v půlce října).
Co se týče vložek, budu používat klasické poporodní (Samu apod.), byly nejpříjemnější ![]()
No, s tim sirokym balenim taky nevim… Kdyz jsem se narodila ja, byla to samozrejmost, tady v Anglii ani nevedi, co to je a deti maji kycle asi v poradku. Slysela jsem ale, ze tady pokud si myslis, ze by tvoje miminko mohlo mit problem s vyvojem kycli, tak te poslou na vysetreni a reknou ti, jestli jo nebo ne. No, ja fakt nevim, jestli to siroke baleni delat nebo ne a ani netusim, jak. Ale nerada bych neco zanedbala
.
dr. v porodce mi řekl, že pokud jsem měla problémy já jako malá, ať balím na široko a pak když jsme šly na kontrolu kyčlí (tuším ve 3 týdnech nebo v 6, už nevím), tak byla malá OK. Známá měla taky sama problémy, nebalila a pak měla její dcera půl roku takovej korzet nebo co to bylo. Tak nevím. Uvidíš, co Ti řeknou, až mímo vyleze
já budu preventivně balit i tohle druhý. Zase tak složitý to není a možná to může pomoct ![]()
Ahoj. Beru taky se mi líbí obleček pro miminko.
Taky jsme balili na široko až do 4 měsíců. Teď to bude horší kdyby bylo vedro, ale minimálně na noc budu dávat určitě.
Holky my máme doma tak 18 stupňů, takže já jsem proto pořád na dvorku. Přes den se to tu samo vyhřeje sluníčkem, ale teď po ránu je tu spíš zima. Mě teplo nevadí, když nemám nízký tlak, ale taky nesedím na přímém slunci.
Vložky mám tentokrát taky porodnický. Ale jen 3 balení po 20ti, takže pak asi koupím už nějaké obyč. tlustice bez křidélek v obchoďáku.
Ahoj holky ![]()
No jo, včera 100 a už jen 99 dní
To jsem zvědavá, jestli se dneska vyplní ta předpověď s kroupama a bouřkama. Pojedu se podívat na holky do práce, aspoň na chvilku vypadnu. Ty porodnický vložky se kupujou v lékárně
To víte, prvorodička
Jinak ten komplet pro mimíska je krásný ![]()
Já teda nebalila na široko já měla štěstí a pár dní po porodu přišel ortoped do porodnice a bylo vše v pořádku, ti co měli problém tak jim řekl jak zabalovat, a na dalších kontrolách bylo taky vše v pořádku.
vložky mám klasický po porodní z lékarny.
Tdy podle těchto návodů jsem se naučila háčkovat. Hani háček jsem si koupila za 13 kč. Při dnešních cenách jsem tak málo nečekala.
http://www.youtube.com/watch?…
Ano vložky v lékárně příp. v lékárenských potřebách.