Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa píše:berusenka66 píše:U nás se to taky nechce samo skládat
holky já už roky nežehlím,jen jsem líná to i poskládat![]()
![]()
jsem prostě ostuda no
vždycky to hodím na hromadu do ložnice a marně čekám že se to poskládá samo,nebo že to za mě někdo poskládá-zatím jsem se teda nedočkala ani jednoho no
![]()
ten seník je dobrej,až budu chtít třetí asi k vám zajedu
![]()
![]()
to je bordel co??
ale asi využiju pomalu aktivního prcka-furt mi chce se vším pomáhat,tak věšet prádlo už umí,tak ho asi naučím i skládat
![]()
Vidíš, já si myslím, že bys toho mohla využít a prcek se zabaví a bude poskládáno a pak můžete přijet k nám ![]()
Flooa píše:
Vidíš, já si myslím, že bys toho mohla využít a prcek se zabaví a bude poskládáno a pak můžete přijet k nám
ok,ale jen za fin.úplatu,to víš nemůže makat zadarmo
fuj,to jsem ale matka ho takhle prodávat
![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:ok,ale jen za fin.úplatu,to víš nemůže makat zadarmo
Vidíš, já si myslím, že bys toho mohla využít a prcek se zabaví a bude poskládáno a pak můžete přijet k nám![]()
![]()
fuj,to jsem ale matka ho takhle prodávat
![]()
![]()
No to je jasný, rozbiju na to prasátko
Tak já se jdu najíst a začnu se chystat do HK. Tak zatím pááá a dobrou chuť k obědu ![]()
tak já už se pomalu také chystám na oběd… asi po dlouhé době zajdu do kfc na twister
no asi jo ![]()
Ahojky holky, s tím žehlením mi ani nemluvte, už tady mám taky horu a zatím nic. Chtěla jsem to dělat včera, ale byl hokej
No a dneska jsem byla schopná akorát vyluxovat a trošku poklidit a jsem vyřízená ![]()
Hannah - nedělej mi chutě, Twistra miluju a už jsem ho neměla hoooodně dlouho. No až si uděláme výlet do Brníčka, tak si ho ale dopřeju ![]()
No a je čas na odpolední kávičku a nějakou sladkost ![]()
Floo tak už jsi určo tam,tak se těším na fotečky ![]()
já dodělala segedín a šnečky z listového těsta,pro toho kamaráda,prcek se láduje a až dojí musím ještě zamést a vytřít,chjooo už ted je mi vedro jako blázen ![]()
Ahojky holky, od čtvrtka jsem zde do včerejška nebyla a tak jsem včera chvíli a dnes chvíli dočítala. No bylo toho fakt hodně. ![]()
Takže cukrovka mě dopadla dobře. Dokonce jsem u pana doktora viděla i miminko, jelikož poslouchal ozvy, ale nějak na tom přístroji nefungoval signál, takže to musel vzít ultrazvukem.
Mondík, to je super, že už nemusíš do práce. Já jsem na neschopence od 6. prosince a vůbec si nedovedu představit, že bych měla chodit do práce. Nějak jsem si zvykla. Taky to beru tak, že jsme těhotný v průměru dvakrát za život, tak proč bychom se měly dřít, tahat a stresovat v práci, když máme právo na to být doma.
![]()
Elemka, máš opravdu krásnou soupravičku, z tchýně si nic nedělej. Myslím si, že je to čistě tvoje věc, jestli si nakupuješ už teď. Já už taky nakupuji od konce prvního trimestru a mám z každé nakoupené věcičky ohromnou radost. No teď už se musím krotit. Rozhodně je lepší si vše potřebné nakoupit nyní, protože až bude mimčo na světě, rozhodně nebude čas běhat každej den po obchodech a myslím, že na to nebude ani smysl. Jinak já mám taky ráda věci nachystané hodně do předu, abych se pak nemusela stresovat, že něco nemám, nebo že něco zapomenu.
Hannah, prsa mě taky strašně svědí, kolikrát se škrábu, jak kdybych měla blechy. Taky si myslím, že to je tím, jak rostou a napíná se kůže. ![]()
tak jsem zpět z oběda ![]()
paja - jo twistera já taky miluju, dneska jsem si tedy dala nějakýho toho jejich novýho z grilu a k tomu jsem měla salát zdarma, tak mám ještě svačinku. Ale teda jako nic moc, klasický twister je lepší a víc mi chutná…
jako mě nestrašte, že mi ty prsa ještě vyrostou, už takhle je to moc, každý chlap čumí, hrůza
hlavně jsou těžký a vypadám jak nějaká slonice…
jo doufám, že floa přinese nějakou fotečku ![]()
já už chci čtvrtek…
tak ted jsem si dala ještě ten salátek s pár kousky gril.masa a ten byl teda moc moc dobrej ![]()
jste asi všici venku co, Vám závidím, já ještě hodku a třičtvrtě… ![]()
wow wow tak kocka je dobre husta!!!! Fuj to by mi ani tak nevadilo, potratit moze, no, ale ked si predstavim, jak to zozrala
tyvadooooooooo
a inak ja som tiez asi 2 roky nezehlievala, ale jak mam maleho, tak ma to nejak zacalo bavit (jemu zehlim vsetko) a postupne som k tomu zacala zehlit aj nase veci, zase az tolko toho nemame. Ozehlim si vzdy rano, ked je maly este v pyzamku a hra sa pred snidackou a ja este v nocnej koseli a MM este drichme. Tak ma to celkom bavi ![]()
Ale najradsej perem - teda davam veci do pracky a zalievam pracim gelom a stlacam ON knoflik ![]()
Ivet, tak to jsi mela stesti s tim otehotnenim. Ja jsem taky takovy nejaky zazrak. Mne diagnostikovali syndrom polycystickych ovarii, tak jsem z toho byla smutna a rikala si, ze se miminka tak rychle nedockam, takze jsme se zacali snazit a ja jsem otehotnela hned prvni mesic
.
Hannah, ja mam taky obcas obdobi, kdy me svedi prsa a nekdy je to fakt neprijemne, kdyz jsi nekde v praci nebo na verejnosti a nemuzes se poradne podrbat
. Mne se tvori mlezivo uz tak od 19. tydne, takze treba to bude tim, jak nam rostou prsa.
Berusenka a Flooa, tusim, ze uz se opakuju, ale ja jsem pracovala v pecovatelskem dome se starymi lidmi, takze taky stale nejake zvedani, tahani, tlaceni tezkych veci, navic par agresivnich duchodcu, kteri (nevim proc) se vzdycky nejradsi trefuji do briska, kdyz chteji nekoho prastit! Taky to tam bylo o neustalem chozeni a hlavne stresu. Takze pro tehotnou nic idealniho, ale kdyz mi nejak ve 3 mesici nebylo dobre, byla jsem vycerpana a odmitla jsem neco, co uz bylo na konci smeny nad moje sily, tak jsem si vyslechla, ze jsem „jenom“ tehotna.
Elemko, to je smutne s tou kockou, ale tvoje segra ma teda dobre hlasky! ![]()
Elis, jsem rada, ze testy dopadly dobre. Ja jsem pracovala jen 3 dny v tydnu, tak se to dalo, ale i tak jsem s tim mela obcas co delat. Snazila jsem se tam vydrzet, protoze tady se neda jit na nemocenskou a kdybych odesla driv, nemela bych narok na materskou, coz ted uz mam
.
Holky, o tom bordelu v baraku mi mluvte, tady je taky pekny binec, detsky pokojicek je plny vseho mozneho - od kocarku pres postylku az po tasky s detskym oblecenim. Ale uz se tesim, az to dam do kupy. A jinak, vsechno zehleni klidne poslete sem. Me to odjakziva bavi, je to muj konicek (i kdyz mi to nikdo neveri), ale je pravda, ze kdyz clovek chodi do prace a nevi, kam driv skocit, je rad, ze toho ma na zehleni co nejmin…
Ahoj holky. Tak jsem Vás dočítala za včerejšek, tak budu reagovat trochu opožděně.
Taky jsem na neschopence od 5.1., takže od nějakého 9tt. Tak mě to naopak nabídla doktorka a když jsem jí řekla, že to asi nebude nutný, tak mi řekla, když bude hůř ať klidně příjdu kdykoliv, že to není problém. Tak jsem si jí řekla nakonec rovnou, ptž. mi bylo jasný, že jít tam za pár dní otravovat pro neschopenku by mi bylo ještě víc blbý, než na ní zůstat rovnou. Navíc v práci bylo hrozně stresové období a co nás teprve čekalo… no prostě kolegyně s tím taky počítala, tak mi o nic nešlo. NAvíc nám zrovna snižovali platy, takže rozdíl mezi platem a neschopenkou jsou u mě 3000,–. Zase nic moc neprojedu, navíc mám i doma syna, takže neplatím školku, tak nám to výjde tak nějak na stejno. No a doktorka mi ještě řekla - vždyť si to pěkně užijte kolikrát se ještě chystáte zůstat doma, takže přístup naopak velmi kladný.
Beruško právě jsem ti chtěla napsat, že píšeš, že se snažíš vše zjednodušovat, tak jak to, že žehlíš
. Já taky nežehlím, mě to odnaučil manžel. Žehlím jen asi 2* do roka jen to, co se opravdu vyžehlit musí. Ale je fakt, že se snažím pořizovat nežehlící věci. Na miminko se sice chystám výbavičku přežehlit, ale asi jen teď jak to vše vyperu, potom, pokud nebude mít problémy, už taky asi žehlit nebudu. Když jsem četla, že látkařky dnes nežehlí ani ty plíny, co mají miminka přímo na zadečku, tak pak nemusí mít vyžehlené ani dupačky, pokud teda nebudou zmačkaný.
Flooa, tak vidíš, že ji to taky pěkně zvládla, tak přeju ať jsou i výsledky v pořádku. A co utz?
Jo ještě ty prsa svédí opravdu tím, jak rostou a napíná se kůže, chce to mazat proti striím, i když ani tak se tomu nedá zabránit. Já mazala poctivě a na bocích a prsou je stejně mám.
A ta malá ségra má trefný hlášky, já mám ségru o 10 let mladší, teď už teda taky dospělou maminu, ale vím, jak jsme se jí nasmáli a bavila jsem tím i spolužačky ještě na základce.