TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
10.5.11 07:39

Tak sem se vratila z dia poradny :-) predbehla jsem vsechny duchodce, dala moc pichla me do prstu a o pul 12h jdu znova objednat se na test cukrovky :-) jinak me akorat 3mesice pred nastupem zvedli plaat (a to slusne) a dali mi smlouvu na neurcito :mrgreen: :mrgreen: takze jsem si v klidu zapracovali na ,mimcu :mrgreen: jednoho ctvrtka jsem dobrala HA a hned o vikendu sem otehotnela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.5.11 08:30
Ivet23 píše:
Tak sem se vratila z dia poradny :-) predbehla jsem vsechny duchodce, dala moc pichla me do prstu a o pul 12h jdu znova objednat se na test cukrovky :-) jinak me akorat 3mesice pred nastupem zvedli plaat (a to slusne) a dali mi smlouvu na neurcito :mrgreen: :mrgreen: takze jsem si v klidu zapracovali na ,mimcu :mrgreen: jednoho ctvrtka jsem dobrala HA a hned o vikendu sem otehotnela :mrgreen: :mrgreen:

tak to se někdo fakt má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.5.11 08:53

No jo aspon ta materska pul rok bude pekna, ted na nemocensky mam asi tak jako rodicak :-? nechapu proc nenechali nemocenskou 100% na co si jako cely zivot platime socialni a zdravotni? :-( :-( jeste sem tu vcera cetla nejakou diskuzi kde byla hrozne chytra holka a nazvala tehotny na neschopence pomalu za lemry :pocitac: :pocitac: :pocitac: takze mazec, ale proste nekdo ma tezkpou praci a nemuze tam zustat. uz vidim jak v praci zvedam 30kg krabice a ze jich za smenu je mraky!!! samozrejme,ze byy bylo lip v praci za vetsi peniz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.5.11 09:15

každá práce má něco…někdy je to o fyzické námaze, někdy zase o psychické…jasné je, že pokud se člověk necítí a má možnost zůstat doma, tak proč by toho nevyužil?! A to že to teď doktoři píšou vlastně na požádání? No a co. Na nemocenské sedí spousta jiných lidí, kterým opravdu nic není…nám sice taky, protože těhotenství není nemoc, ale je to JINÝ stav, ne?

Já osobně sice na nemocenské nejsem, i když bych měla, ale mě je v práci dobře :-) A pokud ta žena nerodí každým rokem jako kočka koťata (a tudíž je doma nepřetržitě), tak se nemusí za nic omlouvat.

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.5.11 09:39

Ahoj holky, to máme dnes zase krásně.
krmar - super, že to máš v pořádku
floa - snad si vydržela a ne :poblion: :-) pak nám napiš :-)
Jinak já byla včera posedět s kamarádkami ze školy, zas po dlouhé době, tak to bylo fajn, manžel stejně čučel na hokej, tak to bylo v klidu a pak pro mě i přijel, asi pro to, že jsme vyhráli :-D :lol: kámošky ani nevěřili, že už jsem v sedmém měsíci, mám to břicho takový rozpláclý do stran… jo a včera jsem na aukru vyhrála šátek na nošení, tak jsem zvědavá až přijde, hned si začnu zkoušet úvazy :-) jsem blázen…
Jinak mě neschopnost taky nabízeli, ale já dělám v kanclu a peníze se hodí, zatím to jde, sice mám hodinu dojiíždění ráno a hodinu odpoledne, to mě vyčerpává nejvíc, ale dá se to. Navíc už mi zbývají jen 4 týdny a pak mám dovolenou, tak to už přežiju…Ale pokud někdo dělá manuálně nebo v nějaké stresové práci, tak je přece jasný, že nebude riskovat špatný vývoj miminka a radši bude v klidu doma. Holt některý holky tady jsou takový dost vyhraněný.
Ty jo bych šla ven, je krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.5.11 09:46

Jo a poslední dobou mě hrozně svědí prsa…nevíte čím to může být??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.5.11 09:50

Hannah- to fakt nevim ale mam stejny problem :oops: ale do poradny jdu az 25. takze doba nez zjistim co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.5.11 09:57

Ahoj holky, tak testy za mnou a vůbec to nebyla žádná hrůza. Krev brala ze žíly, pak jsem měla pět minut na vypití tý sladký vody a bylo to jen ve třetince, takže jsem to měla hned a pak jsem čekala a to taky rychle uteklo. A pěkně mě ten slaďák zasytil, ani jsem pak neměla hlad. Ale dala jsem si banán a pak ve měste zmrzku :-P :dance:
Tak doufám, že z toho nic nebude a cukrovka mě mine :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.5.11 10:17

jéé tak to je fajn, že to proběhlo takhle hladce…já jdu ve čtvrtek, tak doufám, že to bude mít stejný průběh :-D

Dneska je venku tak krásně, že je snad hřích sedět v práci :pocitac: ale ještě 4 týdny a juchů :pankac:
a to už si beru každý pátek volno…takže pracuji jen 4 dny v týdnu…nikdy by mě nenapadlo, že se budu tak těšit až budu doma. Ale je fakt, že mám ráno velké problémy vyhrabat se z postele :-? Sice přes víkendy nevyspávám (max. do 9), ale přes týden vstávám v šest a to se mi nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.5.11 10:17

Flo gratuluju ke zdárně povedenému testu,vidíš že to nebylo tak hrozný :hug: mě to i docela chutná :lol: ale nesmí mi to dát do půllitru jako poprvé,to mě málem skácelo :lol:

holky to svědění prsou je i jak rostou-navíc mě svědili tak 14dní zpět a už je klid a od té doby mi teče z prsou mlezivo,tak třeba proto? :palec:

jinak já mám dneskau klízecí,odpoledne přijde kamarád navrtat garniže,co přítel nestihl udělat,tak abych si neudělala ostudu :roll:

to jsem ráda,že s tím lupáním nejsem sama,co jsem vyčetla na netu tak to můžou být lupajcí kosti miminka :think: jen ten náš bude asi pěknej kostitřas teda,protože mi to lupe opravdu hodněkrát za den :nevim:

s tou neschopenkou-taky jsem poslouchala,že na co na neschopenku :zed: přitom jsem dělala v kavárně,kde jsem byla 12 hodin na nohou,kouřilo se tam,navíc opravdu stres díky vedení,takže sem byla ráda,že aspon můj obvoďák uznal že to na to není-býv.gyndař nechtěl o neschopence ani slyšet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.5.11 10:22

Berušenko, aspoň že ten obvoďák to uznal. Já jsem pracovala jako zootechnik, hodně jsem byla u zvířat, píchala jsem oxytocin atd. a s tím by vůbec těhotné neměly přijít do styku, takže jsem si o neschopenku hned řekla, no a měla kecy, ale dala mi ji a už nic neříká :-x Jinak po obědě jedu na ten ultrazvuk, já se ne něj tak těěěšššíííííím :dance: Jak malej Jarda :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.5.11 10:24

mě dost svědí bradavky…mám je hrozně citlivé. Ale asi je to normální.

Nechci být nechutná hned po ránu, ale včera se nám stalo něco hrozného…máme kočku, byla celkově taková divná, poslední dobou, no a moje ségra (je jí 11 let) ji strašně miluje. A tak ji včera tak hladila a hladila a najednou začala křičet a utíkat a natahovat na zvracení.....no představte si, že ta kočka zrovna potratila…mazec. Ségra od dveří řvala, hlavně se na to nedívej…no já se teda nekoukala, ale umím si představit, co to byl za hnus. :poblion:
Ségra samozřejmě nevěděla o co jde, ale jak jsme jí to vysvětlili, tak mi razantně řekla: „no tak já se na tvůj porod podívat nepůjdu“ :lol: i když to byla blbá situace, začali jsme se té větě hrozně smát. Jako by ten můj porod měl být jako rodinná sešlost, nebo co :-P

Doufám, že jsem Vám nezhnusila den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
10.5.11 10:26
Flooa píše:
Berušenko, aspoň že ten obvoďák to uznal. Já jsem pracovala jako zootechnik, hodně jsem byla u zvířat, píchala jsem oxytocin atd. a s tím by vůbec těhotné neměly přijít do styku, takže jsem si o neschopenku hned řekla, no a měla kecy, ale dala mi ji a už nic neříká :-x Jinak po obědě jedu na ten ultrazvuk, já se ne něj tak těěěšššíííííím :dance: Jak malej Jarda :-P

já sem si říkala,a|ť si ten blb zkusí na týden jít na plac,pak ať soudí :zed: já právě měla i hned z počátku těžkou angínu-mysleli jsme že o prcka přijdeme,tak i proto můj obvoďák neváhal mi to vepsat-ale asi po 3.měsících mi řekl že už mě musí neschopenku vypsat gyndař,no naštěstí jí pak vypsal no.jo vy máte dneska ten ultrazvuk!!!to se ti nedivím,že se těšíš!!!já bláznila už týden dopředu :lol: :lol: v ten den co jsme šli,sem tu furt honila kluky ať nezdržujou :lol: držím palečky,ať se mimi hezky vystavuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.5.11 10:27

flo - tak vidíš, že to proběhlo hladce, jako přiznám, že mě ta sladká voda taky celkem chutnala, hlavně jsem měla žízeň, tak jsem ji ráda vypila a i mě to taky zasytilo
elemka - tak to jsme na tom stejně, taky 4 týdny a každý týden mám jeden den volna :-)
berus - tak doufám, že to svědění přejde, páč v práci se těžko podrbu :oops: kor když proti mě sedí kolega :-D :mrgreen:
taky bych doma potřebovala uklidit, prach, drobky, ale musí to vydržet do čtvrtka případně do pátka, holt se to nezblázní a návštěva snad žádná nehrozí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.5.11 10:28

Elemko- jsem si to představila a teda představa nic moc, ale zase chudák kočička a ségra měla asi taky šok,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí