TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
9.5.11 09:37
Hannah84 píše:
Floa - já myslím, že v klidu mužeš, jen ráno už nesmíš nic, snad ani pít se nemá a když tak jen voda a jen trošku…

No je to pět hodin před odběrem, tak by to snad vadit nemělo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.5.11 09:41

Ja jdu zitra odnest moc do dia a tam me budou objednavatc:-( takze bych asi dnes mela vynechat sladky, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 09:42

ahojky těhulínky :dance:

venku je nááádherně to je bomba,takhle se mi to líbí :lol:akorát musím prckovi dovyběhat pas,jak mě se do toho města nechceeee :zed:

jéé školu v přírodě závidím,hlavně se opatruj a trochu šetři!! :zed:

my byli na tom 4D před 14ti dny a bylo to bomba-ale bylo by to mnohem lepší,kdyby prcek spolupracovat :zed: :roll: :lol: jinak u nás to stojí 1000kč tak to není tak hrozný

vůbec vám ty peripetie s bývalýma nezávidím :-? snad budete mít brzo klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 09:44

jinak to magnézko nevím,mě říkají vždy od půlnoci nejíst a nepít,tak abys jim tam pak třeba nehodila šavli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 09:45
Ivet23 píše:
Ja jdu zitra odnest moc do dia a tam me budou objednavatc:-( takze bych asi dnes mela vynechat sladky, ze?

no radši vynech :think: no já dneska ráno zhřešila-měla sem mufin co jsem přítelovi pekla na cestu :zed: ale jinak musím říct,že se docela s dietkou držím,tak snad to bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 09:46
berusenka66 píše:
jinak to magnézko nevím,mě říkají vždy od půlnoci nejíst a nepít,tak abys jim tam pak třeba nehodila šavli :nevim:

Tak já tam asi raději brnknu, ať mám jistotuj. Doktorka mi sice nic neříkala a mě to nenapadlo se jí zeptat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 09:49

Tak to prý neva :dance: Ale že mě takovýhle otázky vždycky napadnou, až když vypadnu z ordinace :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 09:52
Flooa píše:
Tak to prý neva :dance: Ale že mě takovýhle otázky vždycky napadnou, až když vypadnu z ordinace :-P

no vidíš to,tak aspon že tak :lol: mě právě vždycky upozornují nejíst a nepít,tak to radši dodržuju-ikdyž mám teda v noci docela žízen,ale právě sem se vždycky bála že jim to tam pak vyhodím :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 09:53

jinak s těma otázkama to je jako u mě,když se mě můj dr zeptá,jestli mám nějaké otázky tak já vždycky že né a přijdu dom a hned mě jich napadá 100 :lol:
holky nestává se některé zvás,že vám jakoby nahlas lupe v bříšku??ikdyž jste úplně v klidu??mě jo a jde to právě i slyšet 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 09:55
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Tak to prý neva :dance: Ale že mě takovýhle otázky vždycky napadnou, až když vypadnu z ordinace :-P
no vidíš to,tak aspon že tak :lol: mě právě vždycky upozornují nejíst a nepít,tak to radši dodržuju-ikdyž mám teda v noci docela žízen,ale právě sem se vždycky bála že jim to tam pak vyhodím :roll: :lol:

Já se teda docela dost bojím, že jím to tam vyhodím, nebo spíš se sesunu k zemi. Nějak mi to teď bez jídla moc nejde a ještě ta krev, to moc nemusím :poblion: Ani nevím, jestli berou z žíly nebo z prstu :wink: Já jsem takovej cíťa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 10:02
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
no vidíš to,tak aspon že tak :lol: mě právě vždycky upozornují nejíst a nepít,tak to radši dodržuju-ikdyž mám teda v noci docela žízen,ale právě sem se vždycky bála že jim to tam pak vyhodím :roll: :lol:
Já se teda docela dost bojím, že jím to tam vyhodím, nebo spíš se sesunu k zemi. Nějak mi to teď bez jídla moc nejde a ještě ta krev, to moc nemusím :poblion: Ani nevím, jestli berou z žíly nebo z prstu :wink: Já jsem takovej cíťa :mrgreen: :mrgreen:

nebooooj,nesmíš tam jít už s tím blbým pocitem,to je pak jasný že se něco stane-to se mi to kecá viď? :lol: ale mě pomáhalo právě i u porodu dobrý myšlenky,nevnímala jsem to pak tolik a porod byl super.taky mi v tomhle těhu hrozně vadí brání krve-nikdy dřív ne,ale prostě se na to nekoukám a je.Oni to mají asi všude jinak jak tak čtu,ale u nás berou z žíly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 10:06
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Já se teda docela dost bojím, že jím to tam vyhodím, nebo spíš se sesunu k zemi. Nějak mi to teď bez jídla moc nejde a ještě ta krev, to moc nemusím :poblion: Ani nevím, jestli berou z žíly nebo z prstu :wink: Já jsem takovej cíťa :mrgreen: :mrgreen:
nebooooj,nesmíš tam jít už s tím blbým pocitem,to je pak jasný že se něco stane-to se mi to kecá viď? :lol: ale mě pomáhalo právě i u porodu dobrý myšlenky,nevnímala jsem to pak tolik a porod byl super.taky mi v tomhle těhu hrozně vadí brání krve-nikdy dřív ne,ale prostě se na to nekoukám a je.Oni to mají asi všude jinak jak tak čtu,ale u nás berou z žíly :nevim:

Já na to taky nekoukám, to už byhc byla dávno mrtvá :lol: Ale na začátku mi brala sestra 4 zkumavky a ještě mi praskla žíla, takže boule a modřina jako prase :-P Takže horší už to snad nebude. A to když brala tu čtvrtou, tak už se mi dělalo sakra mdlo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 10:12
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
nebooooj,nesmíš tam jít už s tím blbým pocitem,to je pak jasný že se něco stane-to se mi to kecá viď? :lol: ale mě pomáhalo právě i u porodu dobrý myšlenky,nevnímala jsem to pak tolik a porod byl super.taky mi v tomhle těhu hrozně vadí brání krve-nikdy dřív ne,ale prostě se na to nekoukám a je.Oni to mají asi všude jinak jak tak čtu,ale u nás berou z žíly :nevim:
Já na to taky nekoukám, to už byhc byla dávno mrtvá :lol: Ale na začátku mi brala sestra 4 zkumavky a ještě mi praskla žíla, takže boule a modřina jako prase :-P Takže horší už to snad nebude. A to když brala tu čtvrtou, tak už se mi dělalo sakra mdlo :poblion:

jooo ten první odběr si taky pamatuju :lol: ale tak brutální jsem ho teda neměla :hug: neboj,teď to určo půjde vše jako po másle-přeju ti to,aby to bylo rychle za tebou,bez jakékoliv újmy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
9.5.11 10:15
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Já na to taky nekoukám, to už byhc byla dávno mrtvá :lol: Ale na začátku mi brala sestra 4 zkumavky a ještě mi praskla žíla, takže boule a modřina jako prase :-P Takže horší už to snad nebude. A to když brala tu čtvrtou, tak už se mi dělalo sakra mdlo :poblion:
jooo ten první odběr si taky pamatuju :lol: ale tak brutální jsem ho teda neměla :hug: neboj,teď to určo půjde vše jako po másle-přeju ti to,aby to bylo rychle za tebou,bez jakékoliv újmy :hug:

Neboj, tak to já si to zdramatizuju, i kdyby to nic nebylo :mrgreen: :-P Ale hlavně se těším na ten ultrazvuk :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
9.5.11 10:19
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
jooo ten první odběr si taky pamatuju :lol: ale tak brutální jsem ho teda neměla :hug: neboj,teď to určo půjde vše jako po másle-přeju ti to,aby to bylo rychle za tebou,bez jakékoliv újmy :hug:
Neboj, tak to já si to zdramatizuju, i kdyby to nic nebylo :mrgreen: :-P Ale hlavně se těším na ten ultrazvuk :dance:

joo ták :lol: :lol: taky se těším na ultrazvuk,půjdu ted v 29tt to sme s dr domluvený,že koukne na to pohlaví-snad se mimoušek konečně umoudří a ukáže své nádobíčko v plné parádě ať to máme jisté :lol: no a pak ještě na velkej v 31tt a pak hurá na porodní sál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí