Poradna duly
Jana Čurdová
Hannah84 píše:
Floa - já myslím, že v klidu mužeš, jen ráno už nesmíš nic, snad ani pít se nemá a když tak jen voda a jen trošku…
No je to pět hodin před odběrem, tak by to snad vadit nemělo ![]()
Ja jdu zitra odnest moc do dia a tam me budou objednavatc:-( takze bych asi dnes mela vynechat sladky, ze?
ahojky těhulínky ![]()
venku je nááádherně to je bomba,takhle se mi to líbí
akorát musím prckovi dovyběhat pas,jak mě se do toho města nechceeee ![]()
jéé školu v přírodě závidím,hlavně se opatruj a trochu šetři!! ![]()
my byli na tom 4D před 14ti dny a bylo to bomba-ale bylo by to mnohem lepší,kdyby prcek spolupracovat
jinak u nás to stojí 1000kč tak to není tak hrozný
vůbec vám ty peripetie s bývalýma nezávidím
snad budete mít brzo klid
jinak to magnézko nevím,mě říkají vždy od půlnoci nejíst a nepít,tak abys jim tam pak třeba nehodila šavli ![]()
Ivet23 píše:
Ja jdu zitra odnest moc do dia a tam me budou objednavatc:-( takze bych asi dnes mela vynechat sladky, ze?
no radši vynech
no já dneska ráno zhřešila-měla sem mufin co jsem přítelovi pekla na cestu
ale jinak musím říct,že se docela s dietkou držím,tak snad to bude vše ok
berusenka66 píše:
jinak to magnézko nevím,mě říkají vždy od půlnoci nejíst a nepít,tak abys jim tam pak třeba nehodila šavli
Tak já tam asi raději brnknu, ať mám jistotuj. Doktorka mi sice nic neříkala a mě to nenapadlo se jí zeptat ![]()
Tak to prý neva
Ale že mě takovýhle otázky vždycky napadnou, až když vypadnu z ordinace ![]()
Flooa píše:
Tak to prý nevaAle že mě takovýhle otázky vždycky napadnou, až když vypadnu z ordinace
no vidíš to,tak aspon že tak
mě právě vždycky upozornují nejíst a nepít,tak to radši dodržuju-ikdyž mám teda v noci docela žízen,ale právě sem se vždycky bála že jim to tam pak vyhodím
![]()
jinak s těma otázkama to je jako u mě,když se mě můj dr zeptá,jestli mám nějaké otázky tak já vždycky že né a přijdu dom a hned mě jich napadá 100 ![]()
holky nestává se některé zvás,že vám jakoby nahlas lupe v bříšku??ikdyž jste úplně v klidu??mě jo a jde to právě i slyšet ![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:no vidíš to,tak aspon že tak
Tak to prý nevaAle že mě takovýhle otázky vždycky napadnou, až když vypadnu z ordinace
mě právě vždycky upozornují nejíst a nepít,tak to radši dodržuju-ikdyž mám teda v noci docela žízen,ale právě sem se vždycky bála že jim to tam pak vyhodím
![]()
Já se teda docela dost bojím, že jím to tam vyhodím, nebo spíš se sesunu k zemi. Nějak mi to teď bez jídla moc nejde a ještě ta krev, to moc nemusím
Ani nevím, jestli berou z žíly nebo z prstu
Já jsem takovej cíťa
![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Já se teda docela dost bojím, že jím to tam vyhodím, nebo spíš se sesunu k zemi. Nějak mi to teď bez jídla moc nejde a ještě ta krev, to moc nemusímFlooa píše:no vidíš to,tak aspon že tak
![]()
Já jsem takovej cíťa
![]()
nebooooj,nesmíš tam jít už s tím blbým pocitem,to je pak jasný že se něco stane-to se mi to kecá viď?
ale mě pomáhalo právě i u porodu dobrý myšlenky,nevnímala jsem to pak tolik a porod byl super.taky mi v tomhle těhu hrozně vadí brání krve-nikdy dřív ne,ale prostě se na to nekoukám a je.Oni to mají asi všude jinak jak tak čtu,ale u nás berou z žíly ![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:nebooooj,nesmíš tam jít už s tím blbým pocitem,to je pak jasný že se něco stane-to se mi to kecá viď?berusenka66 píše:Já se teda docela dost bojím, že jím to tam vyhodím, nebo spíš se sesunu k zemi. Nějak mi to teď bez jídla moc nejde a ještě ta krev, to moc nemusímFlooa píše:no vidíš to,tak aspon že tak
![]()
Já jsem takovej cíťa
![]()
ale mě pomáhalo právě i u porodu dobrý myšlenky,nevnímala jsem to pak tolik a porod byl super.taky mi v tomhle těhu hrozně vadí brání krve-nikdy dřív ne,ale prostě se na to nekoukám a je.Oni to mají asi všude jinak jak tak čtu,ale u nás berou z žíly
Já na to taky nekoukám, to už byhc byla dávno mrtvá
Ale na začátku mi brala sestra 4 zkumavky a ještě mi praskla žíla, takže boule a modřina jako prase
Takže horší už to snad nebude. A to když brala tu čtvrtou, tak už se mi dělalo sakra mdlo ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Já na to taky nekoukám, to už byhc byla dávno mrtváFlooa píše:nebooooj,nesmíš tam jít už s tím blbým pocitem,to je pak jasný že se něco stane-to se mi to kecá viď?berusenka66 píše:Já se teda docela dost bojím, že jím to tam vyhodím, nebo spíš se sesunu k zemi. Nějak mi to teď bez jídla moc nejde a ještě ta krev, to moc nemusímFlooa píše:no vidíš to,tak aspon že tak
![]()
Já jsem takovej cíťa
![]()
ale mě pomáhalo právě i u porodu dobrý myšlenky,nevnímala jsem to pak tolik a porod byl super.taky mi v tomhle těhu hrozně vadí brání krve-nikdy dřív ne,ale prostě se na to nekoukám a je.Oni to mají asi všude jinak jak tak čtu,ale u nás berou z žíly
Ale na začátku mi brala sestra 4 zkumavky a ještě mi praskla žíla, takže boule a modřina jako prase
Takže horší už to snad nebude. A to když brala tu čtvrtou, tak už se mi dělalo sakra mdlo
jooo ten první odběr si taky pamatuju
ale tak brutální jsem ho teda neměla
neboj,teď to určo půjde vše jako po másle-přeju ti to,aby to bylo rychle za tebou,bez jakékoliv újmy ![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:jooo ten první odběr si taky pamatujuberusenka66 píše:Já na to taky nekoukám, to už byhc byla dávno mrtváFlooa píše:nebooooj,nesmíš tam jít už s tím blbým pocitem,to je pak jasný že se něco stane-to se mi to kecá viď?berusenka66 píše:Já se teda docela dost bojím, že jím to tam vyhodím, nebo spíš se sesunu k zemi. Nějak mi to teď bez jídla moc nejde a ještě ta krev, to moc nemusímFlooa píše:no vidíš to,tak aspon že tak
![]()
Já jsem takovej cíťa
![]()
Takže horší už to snad nebude. A to když brala tu čtvrtou, tak už se mi dělalo sakra mdlo
neboj,teď to určo půjde vše jako po másle-přeju ti to,aby to bylo rychle za tebou,bez jakékoliv újmy
Neboj, tak to já si to zdramatizuju, i kdyby to nic nebylo
Ale hlavně se těším na ten ultrazvuk ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Neboj, tak to já si to zdramatizuju, i kdyby to nic nebyloFlooa píše:jooo ten první odběr si taky pamatujuberusenka66 píše:Já na to taky nekoukám, to už byhc byla dávno mrtváFlooa píše:nebooooj,nesmíš tam jít už s tím blbým pocitem,to je pak jasný že se něco stane-to se mi to kecá viď?berusenka66 píše:Já se teda docela dost bojím, že jím to tam vyhodím, nebo spíš se sesunu k zemi. Nějak mi to teď bez jídla moc nejde a ještě ta krev, to moc nemusímFlooa píše:no vidíš to,tak aspon že tak
![]()
Já jsem takovej cíťa
![]()
neboj,teď to určo půjde vše jako po másle-přeju ti to,aby to bylo rychle za tebou,bez jakékoliv újmy
![]()
Ale hlavně se těším na ten ultrazvuk
joo ták
taky se těším na ultrazvuk,půjdu ted v 29tt to sme s dr domluvený,že koukne na to pohlaví-snad se mimoušek konečně umoudří a ukáže své nádobíčko v plné parádě ať to máme jisté
no a pak ještě na velkej v 31tt a pak hurá na porodní sál ![]()