Poradna duly
Jana Čurdová
Floa- taky me pichalo u pupiku a dr rikala, ze to je z unavy, cekam uz druhy ale u prvniho jsem byla vice v klidu. taky mam obcas divny pocit,ale nic se nedeje a asi je normalni ze kazda tehotna mysli hned na neco spatneho. holky vse bude v poradku
jen nemyslet na to spatny nedela to dobre nam samotnym a ani mimiskum.
ahoj zdravím při pátku a vítám nově příchozí ![]()
teda vy jste toho popsaly za ten večer ![]()
konečně pátek jupí…
jo a mě ted taky přijde, že pohyby jsou méně, nebo možná taky jestli už jsme si nezvykly
a večer mám nejvíc. ráno mi ted přijde, že spí dýl než dříve a to jsem taky někde četla, že jak roste, tak je jim tam těsněji a nejsou pohyby tolik cítit
takže berus určitě je to v pořádku ![]()
floa - to nic nebude neboj, já mám zas v nci občas pocit, jak kdyby se mi natahovalo břicho
![]()
Elis - dej nám pak vědět výsledky, držím palce, aby to bylo v pořádku
Já vím, když já jsem ze všeho hned tak vyplašená a ted vůbec kvůli tomu krčku hned za vším něco hledám a kontroluju, aby mi netvrdlo břicho
Ale jinak cítím mimíska, jak se tam převaluje, je to vždycky sranda ![]()
Flooa neboj, ano picha pri pupiku z unavy, mna pravidelne, lebo sa nesetrim a idem na doraz furt
Nejak zabudam ze som tehotna… a potom vecer jojkam. A pocit, ze mimi rastie, ze sa tam vsetko roztahuje, mavam tiez. Su to vsetko kraasne pocity, takze neplas, si v INOM stave, takze veci niesu tak, ako ked si netehotna. Je to normalne. Plas vtedy, ked nebudes citit dlho pohyby (cely den) alebo keby si krvacala alebo ti bolo fakt ze uplne zle. Inac si to uzivaj, ako sa da!
Děkuju za uklidnění. Fakt to moc prožívám
Pohyby ty cítím skoro pořád, asi to bude pěkný raubíř
A už se hrozně těším na ten 3D utz. Byla jste na něm některá?
Ja jsem chtela jet, ale nakonec jsem nejela
ja mam taky malou raubirku
vzdy vecer citim jak se jakoby protahuje, jako by se vzeprela rukama a nohama zaroven
A holky jaky je u vas pocasi? mi tu na horach snih
ale hlasy na vikend 19stupnu, ale dcera je nemocna
ale i tak ji vezmu na prochazku
kdyz nema horecku tak ji cerstvi vzduch jen pomuze ![]()
Slunicko tu taky sviti,ale jestli je teplo nevim
sem zalezla v posteli
ale kdyz kouknu z okna tak vidim na kopcich trocha snehu, nebo tu ted v tydnu snezilo
ja uz chci krasny pocasi, slunicko, teplicko
zas pak budu knourat, opet budu rodit v lete a nosit to bricho v teple neni prijemny
ale nenadelam nic
spis se tesim az vyjedu s kocarkem
a taky az zhubnu
![]()
No tak na to zhubnutí se taky těším
A na kolika kg jsi začínala těhotenství? A kolik že máš vlastně nahoře?
No ono je to zajimave,ale ja nekde v rijnu nebo v listopadu neco pribrala takze od rijna mam nahore 13kg. pritom mi stale byli moje veci. prvni zapis v tehu karte byl 64 a ted mam 73kg takze mam nahore 9kg
u prvni dcery jsem pribrala 20kg
aLE PAK JSEM ZHUBLA ZPET NA 60KG TEDY DOKONCE NA 59kg
ale trvalo to dva roky
Na foto moje postava pred tehu ![]()
Ivet23 píše:
No ono je to zajimave,ale ja nekde v rijnu nebo v listopadu neco pribrala takze od rijna mam nahore 13kg. pritom mi stale byli moje veci. prvni zapis v tehu karte byl 64 a ted mam 73kg takze mam nahore 9kgu prvni dcery jsem pribrala 20kg
![]()
![]()
aLE PAK JSEM ZHUBLA ZPET NA 60KG TEDY DOKONCE NA 59kg
ale trvalo to dva roky
Na foto moje postava pred tehu
Téééda, ty jsi ale kočka
Neboj, to dáš zase dolu
Kamarádka porodila v prosinci první mimi, přibrala 20kg, říkala, že měla skoro stovku, když jí prý pomáhali na operační stůl, měla totiž císaře, tak se prej za to děsně styděla. A ted mi příjde, že už je možná zpátky na původní váze. Nikdy teda nebyla úplnej hubenour, ale řekla bych, že vypadá stejně jako před tím a to máš 4-5 měsíců od porodu ![]()
My sme boli na 4D v pondelok
je to supeeeer!!!!! A konecne nam povedali, co cakame.
Flooa- moc dekuji
na fotce mam asik dve promile a foto je stare rok
no a jak vypadam ted? kdyz tak dolozim sama se nejak nevyfotim
a dcera mi foti jen nohy
a kdo je zvedavej na ty krivaky
![]()
cuttysark píše:
My sme boli na 4D v pondelokje to supeeeer!!!!! A konecne nam povedali, co cakame.
A nemáš fotečky?