TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
6.5.11 12:15
Ivet23 píše:
Flooa- moc dekuji :oops: na fotce mam asik dve promile a foto je stare rok :mrgreen: :mrgreen: no a jak vypadam ted? kdyz tak dolozim sama se nejak nevyfotim :mrgreen: :mrgreen: a dcera mi foti jen nohy :mrgreen: :mrgreen: a kdo je zvedavej na ty krivaky :mrgreen: :mrgreen:

A jak je stará foto v profilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
6.5.11 12:23
Ivet23 píše:
No ono je to zajimave,ale ja nekde v rijnu nebo v listopadu neco pribrala takze od rijna mam nahore 13kg. pritom mi stale byli moje veci. prvni zapis v tehu karte byl 64 a ted mam 73kg takze mam nahore 9kg :-) u prvni dcery jsem pribrala 20kg :lol: :mrgreen: :lol: aLE PAK JSEM ZHUBLA ZPET NA 60KG TEDY DOKONCE NA 59kg :lol: ale trvalo to dva roky :-? Na foto moje postava pred tehu :lol:

téééda,jsi kóča!!! :think: to já ani nemůžu ukázat jak te´d vypadám,musí vám stačit,že mám teď 111kg :oops: :roll: děsím se toho z jakou váhou půjdu rodit-teď mám zatím nahoře 6kg tak snad to nebude tak hrozný.
jinak tady je krásně i celkem teplo a sluníčko :dance:
s tím pícháním okolo pupíku může být opravdu z únavy.já zase trpím že mě bolí spodek břicha-cítím ho jako bych tam měla čáru která bolí-srovnávám to že asi tak a ještě hůř to musí bolet po císaři,nevím z čeho to je,jestli je prcek moc dole??nevím :nevim: ale včera jsem prckovi nazouvala boty a zvedala jsem se a tak mě to zabolelo že jsem myslela že se sesunu k zemi :-? já u prvního těhu právě nic neřešila,ani jsem se tolik nebála jako teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
6.5.11 12:31

ahooojky,
ja jsem od vcerejska u nasich,pritelk je odjetej v brne a tady jsem vyrizovala opet matriku.mam papir o prohlaseni jmenu ditete a budu ho panu K. posilat,tak snad ho posle z zpatky a matyasek bude mit i jmeno.

jeste jak u vas probiha konrola na gynde?u minulyho dr jsem si stezovala,ale tady u toho se mi zda taky ze to odbejva,akorat sahne rekne dobry a ja odchazim.
jinac ja uz ani nevim kdy nemam bricho tvrdy,me tvrdne snad stale.ani magnezko mi nepomaha a i me obcas projede pekne pichlava bolest v celym brise.malej je nacpanej od pupiku dolu,je silene akrcni,on ani snad nahore neni,teda necitim ho tam.ale to bude treba i tim,ze mam placentu na predni strane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
6.5.11 12:39
Zuzlína píše:
ahooojky,
ja jsem od vcerejska u nasich,pritelk je odjetej v brne a tady jsem vyrizovala opet matriku.mam papir o prohlaseni jmenu ditete a budu ho panu K. posilat,tak snad ho posle z zpatky a matyasek bude mit i jmeno.jeste jak u vas probiha konrola na gynde?u minulyho dr jsem si stezovala,ale tady u toho se mi zda taky ze to odbejva,akorat sahne rekne dobry a ja odchazim.
jinac ja uz ani nevim kdy nemam bricho tvrdy,me tvrdne snad stale.ani magnezko mi nepomaha a i me obcas projede pekne pichlava bolest v celym brise.malej je nacpanej od pupiku dolu,je silene akrcni,on ani snad nahore neni,teda necitim ho tam.ale to bude treba i tim,ze mam placentu na predni strane

taky sme tento týden vyřizovali matriku,chtěla jsem to mít už z krku :lol:
on to má asi každý dr jinak,mě třeba dr každou prohlídku prohmatává a i ultrazvukem zkoukne mimčo,jestli tluče srdíčko a jestli je ok :nevim: ale co vím,každý to má opravdu jinak.já taky cítim malého spíš dole,nahoře vůbec-ale přitom je mi divný že mám příško nahoře víc vystrčený a víc tvrdý :nevim: :lol: na to vrdnutí se zeptej,třeba ti dávku magnézka zvýší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.5.11 12:44

Flooa- profilovka je Zari, rijen :-) to jsme jeste uzivali posledniho slunka :lol: Berus- podle profilovky to vubec nevypada, ale nic si z toho nedelej az budes litat za dvema prckama to pujde dolu samo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
6.5.11 12:45

preco teraz riesite matriku? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
6.5.11 12:48

ahojky
vítám novou maminku :-D
eli tak co výsledky?
já mám kilo nahoře, ale já sem přibrala před těhul. jen doufám že po porodu to bude rychle dolů stejně jako u prvního. já sem teda naopak více v klidu mín se hlídam ale zase mín si to užívám občas úplně zapomenu že sem těhul dokud se prcek nepohne, nebo se mi neudělá špatně od žaludku…
moje doktorka si poslechne srdičko zeptá se mě jak se citím jestli citím pohyby a pak šáhne jestli se neotevíram…a du domů většinou mě pošle ještě na krev ale minule už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.5.11 12:49

Holky taky musim na matriku ale moc se mi nechce :-( takze to jeste chvilku pocka :lol: Cuttysark- je to kvuli jmenu, musis mit do porodnice papir se jmenem mimca :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
6.5.11 12:50

tak já řeším matriku už teď protože přítel je prac.zaneprázdněný a teď měl jediný den volno tak proto-navíc jsem první rodila dřív tak to chci mít vyřešený-stačí že ještě budu muset běhat kvůli zrušení ročáku a nástup na mateřskou :roll: :-)

je děkuju ale ony ty fota klamou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.5.11 12:55

my jdeme příští týden na 3D, se hrozně těšíme
cutty - ty jo už jste byli jo, se máte, máš foto, ukaž? a jak dlouho jste tam byli?
Ivet - si pěkný hubeňour, ty určitě po porodu hned zhubneš ;-) já se bojím aby mi to nezůstalo tak jako mojí mamce po prvním dítěti…jinak na vedro s pupkem se taky netěším, mě vyhovuje ted těch 15-20 stupnu a sluníčko, to je pro mě akorát :-) já i normálně mám radši zimu než ty vedra v létě, to vždy umírám…na horách to musíte mít super, tam je čerstvý vzduch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
6.5.11 12:55
Ivet23 píše:
Holky taky musim na matriku ale moc se mi nechce :-( takze to jeste chvilku pocka :lol: Cuttysark- je to kvuli jmenu, musis mit do porodnice papir se jmenem mimca :-)

co? my sme to riesili minuly rok tak, ze sme vyplnili pred porodom v porodnici dotaznik s menom a po porode sme sli na matriku pre rodny list :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.5.11 12:56

Beusenko- fota opravdu klamou, na fotce ti to moc slusi a dulezite je jak se citis ty (mimo tehu) a e te ma chlap rad takovou jaka jsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.5.11 12:57

Ja uz to musela mit pred 5lety v porodnici 8-o a prevazne uz chteji ten papir sebou :-) ale ne vsude treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.5.11 12:58

berusenka - jo mě taky bolí břicho dole, jak tebe, a mám problém se ohnout dolů k botám…
holky právě si dávám půl kila jahod :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
6.5.11 13:00
Hannah84 píše:
my jdeme příští týden na 3D, se hrozně těšíme
cutty - ty jo už jste byli jo, se máte, máš foto, ukaž? a jak dlouho jste tam byli?

tu je video ked chcete - ukazuje nam tam doktor kavove zrnicko :jazyk: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí