TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
5.5.11 15:24
Hannah84 píše:
Ivet - jo tak to bude asi ten samý, no uvidíme jak bude vyhovoat, kdyžtak koupíme jiný, zas to nebyla taková investice…
krmar - tak už to máš za sebou, tak jsi ráda viď, ale zas ti to uběhlo když jste tam byly dvě :-)
No jinak já se právě hrozím toho šestinedělí, jak se to bude hojit, že to bude trvat dlouho nebo že budou nějaké problémy. A normálně jsem slyšela (protože pocházím z kraje kde je hodně cikánů), že cikánka když porodí, tak hned na ní chlap skočí, že to je nějaký jejich zvyk, prý ještě v porodnici třeba někde na záchodku, jako představa humus :poblion:

No fuj, bléééé :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
5.5.11 15:25
krmar píše:
Tak to bylo úplně v pohodě. Čekala jsem to horší, ale už jsem měla zkušenosti z 1. těhotenství. Já teď měla spíš obavy z toho, že se mi tam udělá blbě, ptž. mi hapruje tlak, je mi kolikrát na omdlení a myslela jsem, že na lačno takovou dobu to bude ještě horší, ale asi dneska nebyl nízkej tlak, tak docela dobrý.

Tak to mi je právě taky kolikrát na omdlení, toho se bojím. A brali krev z prstu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.5.11 15:26

Jsem ráda, výsledky budu mít v pondělí, tak jsem zvědavá, jestli nebudu na dietce, ale zase bych pak nemusela řešit hubnutí po porodu :-D

Jo oni cikánky spíš ještě ten den opouští porodnici, aby právě stihly ten svůj rituál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.5.11 15:32

Flooa naštěstí už to berou ze žíly. Ale může to být jinde jinak. Já byla na jednom odběru včera ráno na lačno a dnes taky v 6:30, opět na lačno. To udělaly 1.odběr a daly nám vypít tu šťávu. Za hodinu 2. odběr a za další hodinu poslední. Mě odběry nevadí, takže to bylo v pohodě, ale sestřičky říkaly, že někdo skutečně omdlévá, takže kdyby něco mohly jsme zůstat u nich na lůžku. Nebo se může stát, že někdo neudrží v sobě tu sladkou vodu a to se prý přeruší ten test, že to pak nemá už cenu pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
5.5.11 15:35

Krmar, jsem rada, ze to dopadlo dobre :-).

A my uz taky mame doma skoro vsechno, v nedeli jdu naposledy do prace, pak se vrhnu na uklid a prani detskeho obleceni.

Hannah, no, mas pravdu, to je teda pekne nechutne :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
5.5.11 15:36

Tak to mně teda ze žíly vadí. A sakra, to bude mazec, hlavně jestli se tam :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.5.11 15:37

krmar - takže si o tom taky slyšela, já právě čuměla jak blázen…
jinak kámošce to brali z prstu u té cukrovky a prej to pěkně bolí…no mě ze žíly, na jedné ruce dvakrát a pak na druhé a sestra byla asi nějaká blbka, páč jsem pak měla ruce jak feťák (vpichy a modřiny), přitom jsem s tím nikdy problémy neměla, vždy se mi to hned zacelilo a nebylo nic vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.5.11 15:38

Mondíku děkuji, alae ještě nemám výsledky, ale podstupovala jsem odběr plodové vody, to byly větší nervy, tohle teď tak moc neřeším. Ale určitě budu ráda, když bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.5.11 15:38

já do práce ještě 20 pracovních dní…4 týdny…snad to uteče, pak už budu taky jen chystat a chystat, už se těším…to mě žehlení hned začne bavit, když nebudu žehlit manželovi košile ale miminkovské věcičky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.5.11 15:39

Jo hani, zrovna včera jsme se o tom bavily na hřišti. Nám to říkala sestřička z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.5.11 15:42

Ad cik. - o rituálu jsem neslyšela 8-o a představit si to teda nedokážu… rozbolavělá a styk, no fujky :poblion: já měla i po 6nedělí problém, než jsme se zajeli. Navíc, co se týče přenosu infekce - nevím nevím.. ale asi jim to nevadí :mrgreen:

Můj manža je naštěstí tolerantní a u nás jsem stejně víc na sex já :) i když, teď to moc nešlo :) četla jsem tu jednu diskuzi a tam uživ. psala, že manžela nepřitahovala její noční košile :D tak jsem si vzpomněla na tu svou, běžela do krámu a koupila saténovou a večer bylo :oops: ovšem co se týče :oops: zásunu :oops: jak píše Ivet :mrgreen: z toho padlo, páč mám prostě v sobě blok a nejde to :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.5.11 15:43

Jezis cikani :-x to jsou prasata, ja si to nedokazu predstavit, ja po prvnim porodu nemohla sedet, curat a proste nic :cry: je mi z nich :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479

Flooa neboj, to bude dobrý. Určitě to zvládneš. Holky já jsem ráda, že jsem doma. Obzvlášť když se zastavím v práci, tak si říkám, že za ty stresy tam by mi to fakt nestálo. Ale na praní a žehlení miminkovských věciček se taky chystám až v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623

Teda holky, nebýt toho, že máme v úterý ten 3D utz, tak se na ten den netěším. Alespon něco pozitivního :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.5.11 15:44
Flooa píše:
Tak to mně teda ze žíly vadí. A sakra, to bude mazec, hlavně jestli se tam :poblion:

to nesmíš :mrgreen:
Já mám jít někdy mezi 18. a 23.5., tak si musím vymyslet vhodnej termín :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí