Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky Hannah, taky moc pěknej obleček i s hračkou. Já mám podobnej s tou žirafkou, jen modrej. Ale já matla ho koupila ve velikosti 62. Tak nevím, jak moc bude broučkovi. Přikládám fotku, je někde uprostřed mezi tím oblečením.
Pavli moc pěkná výbavička. Máš to krásně sladěný do žluta
.
elis - pěkná výbava
koukám album už funguje
já mám taky hodně věcí 62, oni mi všichni říkají, že ta 56 je fakt na krátkou dobu že třeba po týdnu doma už z toho vyrostli, takže si myslím, že to není na škodu ![]()
jujky, no to snad po týdnu doma z té 56 nevyroste. Tam jsem taky něco nakoupila, něco dostala a něco si vybrala po neteři
Ahoj holky, tak už mám přidané fotky v albu ze svatby. Jinak jsem byla včera pro jistotu u doktorky a nález pořád stejný, maličko zkrácený čípek, ale neotvírám se. Takže uff, nezhoršilo se to.
floa - tedy krásní jste byli oba, pěkně sladění, slušelo Vám to
hlavně tedy, kdybych nevěděla, že jsi těhu, tak to ani nebylo poznat v těch šatech, krásně ti padly ![]()
Děkuju za pochvalu, holky! Taky mi všichni říkali, že to není poznat ![]()
Floa - nádherná nevěstinka ![]()
Eli - děkuju, zatím furt neutrál a vede (jak jsi si dobře všimla) hlavně žlutá, pak zelená a bílá. Jinak máš moc krásný věcičky, asi si sem dám taky album. Já jsem to fotila, když jsem to hned dostala, teď už to mám vypraný a vyžehlený… jsem blázínek, ale doma se občas nudím, tak mě tohle mile zabavilo ![]()
Dneska jsem ZASE nic nekoupila, akorát sobě Masážní olej v DM, tak jsem ráda, že jsem se zase udržela ![]()
Flo - moc krásné fotky!
Úplně vidím nás
byla jsem podobně těhotná s Anetkou, když jsme se brali…
Já teda 56 užila… tak s tím počítám i u druhýho
uvidíme… dnes mi přišla soupravička do porododnice, jen bílá (polodup., kabátek a čepička). ![]()
Elis ta výbavička takhle po hromadě to je krása. Flooa tak to je dobře, že je vše v pořádku. Tak hezky odpočívej a ono to bude dobrý. Jinak fotky pěkné, sluší Vám to spolu.
Díky, holky, tolik chvály jsem na sebe nikdy neslyšela
Jinak jsem se chtěla zeptat, kde bych v HK sehnala nějaké pěkné moderní těhu kalhoty a jestli mají nějaký výběr těhu oblečení v HM v Pardubicích???
Floo moc pěkné fotky a ještě hezčí nevěsta
to je dobře že je vše v pořádku.
Eli pěkné věcičky máš
Flooa bohužel moc neporadím. Já jsem doma, tak toho na sebe moc nekupuju, když něco tak vezmu větší kalhoty pod břicho třeba u vietnamců, takže nemám zkušenost kde mají jaké těhotenské oblečení. Vím, že se dá docela nakoupit v CA, ale ty ceny se mi tam za to těhotenské taky moc nelíbily. Ale dá se hodně koupit klasické oblečení ve větší velikosti, záleží co konkrétně sháníš.
Když já bych chtěla sehnat nějaké užší džíny, ale když vezmu normální svoji velikost, tak ji nedopnu, takže bych raději s tím nápletem na bříško. Já jsem taky doma, ale když už jdu někam, myslím třeba k doktorce nebo na návštěvu. Jinak stejně nemůžu nikde trajdat.
floa - v CA i HM mají, ale džíny za litr minimálně…nebo zkus třeba přes aukro použité, já takhle koupila džíny a dvoje kraťasy Next celkem za šest set, měla by ti odpovídat stejná velikost jakou normálně kupuješ, jen je tam ten náplet, což je fakt super věc, vůbec tě nic netlačí ![]()