TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
3.5.11 11:04

s tím bříškem-já měla u prcka obr pupek a te´d ho mám malinký a víc kulatý mi přijde-takovou naději sem si dávala na holčičku a ono prd :zed: :lol: ale kdo ví,ten náš stydlínek se nechce ukazovat,třeba tam pindík není :lol: :lol: ale naděje si nedávám,už počítáme že máme v bříšku Dominička,tak snad vám sem pak nebudu psát že je to Ella :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
3.5.11 11:19

Berusenko- ja u prvni dcery mela tak velkej pupek, ze sem mela pocit, ze cekam aspon dve (i lide se pobcas ptali) :mrgreen: :mrgreen: Ted mam taky uz docela brisko :-) Tedy poradny bricho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.5.11 11:21

no mě za tenhle týden taky vyskočilo-i mi přijde že sem se nějak celá oplácla-fuj :zed: :lol: ale hlavní jež e tam je zdravé mimi,to je nejduležitější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
3.5.11 11:28

Tak to mame stejny problem :mrgreen: pak jdu kolem vylohy a rikam si paneboze ty vypadas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pritel me uklidnuje, ze mam narok, ze sem tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.5.11 11:35

no já včera potkala bývalou spolužačku ze základky s její mámou-nějak si moc nepovídáme,ale měla jsi vidět jak už z dálky obě blbě koukali,mě to docela namíchlo :zed: :roll: přítel když mě chce pozlobit tak mi říká válečku :zed: :zed: bych mu za to dala nejradši za uši-ale vím že to nemyslí zle-teda aspon doufám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.5.11 12:02

jo tak to mě včera manžel říká: ty máš teda velkou pánev a hrozně se začal smát, tak mu říkám si chtěl říct p*del ne :-D :-D :-D jinak když se vidím ve výloze, tak mám stejné pocity, přitom ostatní mě uklidňují, že na to mám nárok, když jsem těhotná, že to není tlustá, jenže mě to tak nepřijde. já si celkově přijdu hrozně asexuální v tomhle stavu, ale manžel říká ,že dobrý no. říkat může co chce, můj pocit je takový. Přitom některé ženy těhotné se tak pyšně nosí a sluší jim to, u sebe si tak ale nepřijdu…
berus - no auto máme na úvěr, takže pokud nastanou někdy nějaké potíže, tak holt půjde z domu a koupí se levnější, zatím to snad zvládneme, uvidíme jak s mimčem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.5.11 12:03

máte někdo zkušenost s nošením dětí v šátku nebo chystáte se? mě to docela láká, tak hledám ted nějaký info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
3.5.11 12:22

se šátkem ne ale měla sem klokánku a tu si nemůžu vynachválit zvlášt když sem potřebovala něco rychle nakoupit nebo když sme byli na výletě po hradě a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
3.5.11 13:19

:lol: prej velkou pánev :lol: :lol:
ti chlapy,já jsem i ráda že přítel je takový jaký je,je to opora.jste měli vidět jakou rychlostí vyskočil když mi spadli ty dveře na nohu-sundaval mi záclonu v ložnici a já najednou řev-chudák si myslel,že jsem v obýváku tak tam letěl a jen volal,kde jsi,kde jsi!malinkej :hug: sem ho vyděsila,si asi myslel že jsem od někud spadla.chjoo jsem dneska nějaká rozněžnělá už aby byl doma! :think: :lol:

já nešátkovala,ale ráda bych teď koupila maducu-myslím že se bude hodit,u malého jsem nic takového nepotřebovala,ale teď asi budu,na rychlé přechody do školky,na nákup a tak,takže s šátkem taky neporadím-já se u šátku bojím,že bych ho blbě uvázala a mímo mi vypadlo,ale já jsem šílenej lemp :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
3.5.11 13:22

Doufam, ze nasledky vsech urazu uz se hoji, holky, davejte na sebe pozor :hug:. My prave mame celkem prudke schody primo v baraku, dole je obyvak a kuchyn, nahore loznice, pokojik pro prcka a koupelna, takze se vecnemu chozeni dolu a nahoru nevyhnu, ale kdyz se necitim na nozkach stabilne, tak chodim i po jednom schudku jak male dite :-).

Dneska jsme byli na kontrole, vsechno v poradku, tak jsem rada… Vcera me mala kopla tak silne, ze jsem malem spadla ze zidle :-D.

Ta oprava auta, to je teda drsne, za to tady skoro koupime nove ojete, ale v dobrem stavu. My ted mame Citroen C5 a jsme dost spokojeni. No, uplne nove auto bychom si tu zatim nemohli dovolit koupit, ale Anglicani na to maji a kazdou chvilku kupuji nove, takze starsi ojeta auta jsou kolikrat v excelentnim stavu a oni nevedi, co s nimi, protoze jich tu je hrozne moc. To nase auto nas stalo asi 37 000 Kc i s opravami a ruznymi vymenami nekolika soucastek a je v hodne dobrem stavu.

Jinak ja nemam brisko nijak extra velke, ale podle doktorky vse ok a nahore mam 9 kg, takze snad bude vsechno v poradku. Taky si ted pripadam skareda, oplacana, ale pritel po mne pekne jede a tvrdi, ze mu prijdu jeste vic aktraktivni. Ja si ale zacinam pripadat jako slonik :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.5.11 13:24

no právě si ho chci pořídit kvuli tomu až budu třeba venčit psi nemusela pořád tahat kočár nebo na nákup skočit apod. manducu jsem původně chtěla taky, jenže je pěkně drahá a použitých jsem moc nenašla. Šátek jsem koukala, že se dá pořídit celkem levně a kvalitní, no ty úvazy budu msuet nacvičit, ale co jsem koukala nevypadá to zle…tak uvidím.
tedy dneska se to vleče… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
3.5.11 13:57

Ahojky holky :kytka: , tak než jsem to zase přečetla, tak to chvíli trvalo. Gratuluji novomanželkám :kytka:
Bříško je v pohodě, už ani modřiny tak nebolí. V pondělí jdeme na ten UTZ :srdce: a ve středu na kontrolu, tak už se strašně moc těším.
Jinak my taky máme problémy s autem a to máme pěěěěkně starý - Škoda 120 :mrgreen: naučila jsem se s tím jezdit všechno hned, ale pomalu se to rozsýpá, do toho splácíme kuchyň, barák… je toho hodně a na nový není :-( . Mám taťku automechanika, ale asi mu to nevadí a myslí si, že budeme jezdit stodvácou i s prckem :zed: A tak jsem ráda, že mamka nám ho bude půjčovat před porodem a taky chvilku po něm. Nám se líbí nová Dacia Duster - ale kde na ni vzít a nekrást v téhle době :nevim: Říkáme si, že to snad nějak zvládneme, ale moc růžově to nevidím.
Jinak naštěstí na mímo už nakoupeno mám dost, takže mi chybí akorát to lékárenský, chůvičky a ty kojící podprsenky. Minulý rok jsem od přítele dostala k narozeninám podprsenku velikosti 85B - jenže já měla 75B a jak se teď krásně hodí a přítel je rád, že mi konečně je :-P Mám to teď jako Mondík, přijdu si škaredá, oplácaná, prostě vůbec pěkná - ale přítel říká, že je to naopak, že se mu teď líbím mnohem víc. :wink:
Holky, dneska jsem vstávala až v 11, jak je škaredě, tak se ani mimču nechělo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
3.5.11 14:19

Ahoj,
mohla bych se k Vám přidat? Mám termín 23.8. a čekám první mimi a zadařilo se nám až po IVF. Jestli to bude holka nebo kluk jsme si říct nenechali, chceme překvapení. Zatím jsem ani moc nepřibrala. Od začátku těhu jen tři kila, ale bříško už mám pěkné. Zatím se mi ještě nevlní, i když pohyby už cítím každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.5.11 14:38

mascha - vítej, to víš , že se můžeš přidat :kytka:
paja - ty jo, obdivuhodné, že ještě jezdí, já bych se asi ale bála s mimčem jet takovým starým autem, tak třeba se poštěstí a pořídíte něco nového :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
3.5.11 14:50

Mi jsme ze začátku roku taky museli zainvestovat do našich autíček přez dvacet tisíc. Doufám, že máme nachvilku pokoj. Bydlíme na vesnici a k práci potřebujeme každý své auto a auto to jsou jen investice :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí