TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
28.4.11 20:38

Ahojky těhulínečky :kytka:

Vás nějak zanedbávám co?se moc omlouvám :oops:

koukám že probíráte podprdy :lol: jo já poskočila z velikosti 85B na 90D :lol: nevíte jestli se dá sehnat větší objem?jako místo 90 třeba 100??nikde na to nemůžu natrefit a tak by se mi hodil,aby mi podprda seděla jak má :think:

jinak dneska jsme byli na tom 4D a byla to nádhera :srdce: jen ten náš drobek moc nespolupracuje :roll: moc se nechtěl ukazovat-furt schovával hlavičku do placenty a pohlaví???to nám koumali dva doktoři a nikdo nám na 100% neřekl že to kluk je-vždy jen asi :zed: :zed: prostě má skřížený nožičky a za žádnou cenu je neroztáhne :zed: no holt budeme mít chvilku napětí i u porodu jestli to fakt ten klučík je :lol: přidávám jeho fotečku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
28.4.11 22:44

Dobrý večer všem. Koukám, že mám asi velké štěstí, že moje tchýně je rozumná a normální ženská, která nedělá ani žádné naschvály a ani do ničeho nekecá.

Já už jsem za toto těhotenství koupila 4 nové podprsenky, naštěstí vždy hodně levně. Momentálně mám velikost D, je to ta změnšovačka a taky se do ní určitě ještě chvíli vejdu. Má už ty širší a polstrovaný ramínka a stála jen 135 kč. Má i kostice a je dost pevná, takže pěkně drží prsa a přesto nikde netlačí. Tak jsem brala rovnou černou i bílou. Taky se mi do toho nechce vrážet moc peněz, když se to každou chvíli mění :mrgreen: .

Beru: ten váš brouček vás teda napíná. No alespoň budeš mít na sále nějaké překvápko. Hlavně, že je vše v pořádku a miminko je zdravé. Holt budete muset zodpovědně vymýšlet obě jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.4.11 09:02

Kmar- takhle levne jo? teda :-) ja mam obycejnou,bez kostic (320Kč) a tak,ale hrozne pohodlna a zatim drzi :mrgreen: :mrgreen: jen se moc nehodi pod tilka a tak :mrgreen: nebo v tom mam ty prsa rozplacle :mrgreen: jsem zvykla na vystuzene (malicko) co udelaji faakt pekny prsa a ted tohle :mrgreen: :mrgreen: jenze tu je proste vse drahe (horska prirazka) jedine co mi vadi je, ze na me je ted poznat, ze mi je zima :mrgreen: :mrgreen: v prirovnani s dudlikem pro novorozence dost vedu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
29.4.11 09:27

Tak to na podprsenkách taky nesnáším, když nejsou alespoň trošku vycpané a jdou potom vidět stojící bradavky.
Já se nevejdu ani do jedné podprsenky, které jsem nosila před otěhotněním a to už pěkně dlouho. Tak jsem si nakoupila moc fajn podprsenky v Takku. Jedna stála 149 Kč, takže jsem s cenou taky moc spokojená. Tu těhotenskou zatím taky nekupuju. Mám strach, že by mě pak byla malá. Já mívala velikost 75B a teď mám 85 C.

Jo holky díky moc za rady, s tou odsávačkou zatím teda počkám. Monitor dechu určitě budu chtít, pro klid a o váze budu zatím taky jen přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
29.4.11 09:35

ahoj holky,
berusenka - super foto, my už se také těšíme až půjdeme, ale musíme ještě 12 dní vydržet :( dlouho si tady nebyla, jinak z toho pohlaví si nic nedělej, vsadím se že ta naše ty nohy taky neroztáhne až tam budem, zatím to neudělala ani jednou, takže to jsou taky stále jen dohady :-)
Jinak já tu svoji podprdu kupovala v C&A za 250 a je trošku vyztužená a nemá kostice a sedí fakt super, nikde nemačká, a právě taky aspoň nejsou vidět velký bradavky, ted je mám poslední dobou nějaky citlivý zas, uplně mě bolej, doufám ,že ještě nerostou 8-o
Včera cvíčo super, dokonce k tomu byla i trošku masáž a byly jsme tam jen 4 a cvičitelka, tak to bylo fajn, miminku se to evidentně líbilo, páč celou dobu bylo v klidu a spalo :-) Konečně pátek, už se těším,až se vyspím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
29.4.11 10:20

Ahoj holky,
tak my zítra odjíždíme..tak se tady opatrujte a za 12 dní :mavam: :mavam:

Kojící podprdu po minulých zkušenostech nekupuju, pže se mi pořád otvírala, když jsme nechtěla :nevim: takže jsme pak používala takový ty bolérka na cvičení a bylo to lepší :wink: o prsou mi ani nemluvte..z mých 75B je při druhým těhu 80E :cert: jestli to po kojení nesplaskne, tak půjdu na plastiku :roll:

Jinak jsme si udělali s Anetkou už dneska takovou minidovču..jdem na oběd do Mekáče, pak na zmrzku a koupit nějaký sponečky a gumičky, po kterých Anetka už dlouho touží :-)

Tak se opatruje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
29.4.11 10:30

Aicuul, mějte se na dovče krásně. To je potřeba navodit dovolenkovou atmosféru už předem.

Hannah, taky se chystám na nějaké těhotenské cvičení. No a když to bude zakončený masáží, tak to se odhodlám jít už v pondělí, jak dojedu do Brna. Já masáže miluju.
Taky se chci mrknout po nějakých kraťasech a třičtvrťácích, tento týden naštěstí nebyly tolik potřeba, ale minulý týden jsem myslela, že se v těch černých dlouhých kalhotách uvařím.

Teď běžím udělat takovej ten týdenní úklid, ať to mám z krku a mám pohodový víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
29.4.11 11:43

aicul - užijte si dovču :wink: tiše závidím :-)
elis - jo to cvíčo doporučuju, jako není to nic extra, ale protáhneš si záda, odreaguješ se a hlavně, když jdu cvičit, tak pak v noci nemám křeče do nohou, musím vychytat některý ty cviky na nohy a budu to asi dělat i doma před spaním, protože ty křeče mě vždycky nepříjemně vzbudí
jo holky chci se zeptat, všude vždycky varují, že se nemá ležet na zádech, jenže já občas na těch bocích už fakt v noci nemužu, tak občas spím i na zádech, myslíte že to hodně vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.4.11 11:49

aicuul přeji krásnou dovolenou
beru moc pěkné fotky
hannah já se občas taky probudím na zadách občas sem i na břichu. Myslím, že když ti to vyhovuje a je to jen občas tak by se nemělo nic stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.4.11 17:40

Hannah- o tom sem jeste neslysela :-) taky obcas spim na zadech,ale vetsinou na boku :-) na brise sem se jeste nevzbudila, ale nelezim na nem ani kdyz nejsem tehu :-) neco mi k tomu prekazi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
29.4.11 19:12

Aicul Taky přeju krásnou dovču, užijte si ji na maximum a opatrujte se!!! :mavam:

Hani, o tom jsem ani neslyšela… já spím, jak se mi chce, kolikrát i skoro na břiše. Ale je fakt, že nejlíp se mi spí na levým boku - to se tuším doporučuje, že? :roll:

Ad podprda - u mě nic, žádný zvětšení, prlajs :zed: a to bych si to tak přála :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.4.11 19:20

Zvizatinka- to bud rada :-) ja bych to dala hned pryc :mrgreen: :mrgreen: Ale ono to klidne muze prijit :lol: me zatim vylezlo jen cislo, takze z puvodnich 75C mam 80D :cry: myslim, ze to uz staci, kdo to ma tahat :mrgreen: :mrgreen: doufam, ze to po kojeni neklesne az k pupku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.4.11 19:33

Zvizi buď ráda že nerostou,já už se děsím ted na jaké číslo vylezeme u porodu :roll: :lol: my už nezbyde nic jinýho než sešít padáky :zed: :roll: :lol:

jinak já spím na břiše nejvíc :oops: sem to ale máma,ale ono se mímo vždycky přesune tak že ho neutlačuju :think: a nebo na boku no,ale na zádech taky,ono kdyby to bylo zle tak se ti tělo nějak ozve neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
29.4.11 22:33

Ahoj. Já na zádech nemůžu, hned mi začne tvrdnout břicho,kamarádka z toho měla zase závratě - takže na tom něco možná bude, ale pokud to nedělá problémy tak to určitě nevadí.

Aicuul přeji hezkou dovolenou!

Elis kvalitní el. odsávačka stojí dost peněz (asi kolem 2000) a pokud normálně v pohodě kojíš tak fakt není ani potřeba. Nezbytná je u předčasně narozených miminek nebo těch, který nemají sílu sát a musí se dokrmovat ze stříkačky nebo flašky, ale to případně v pohodě seženeš, takže je docela zbytečné kupovat jen kdyby náhodou…, ale kdyby přece tak dobrá je MEDELA nebo AVENT. A s váhou je to podobný. Pokud chceš, můžeš si ji pořídit jen aby jsi viděla jak miminko přibývá, ale pokud prospívá je to skoro zbytečná investice. Z počátku to dostatečně kontroluje dětská doktorka. Jinak u tý váhy bych asi značku extra neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.4.11 23:30

Aicuul, uzij si dovolenou!

Berusenko, krasny mimisek a ze teda zlobi, kdyz se nechce ukazat :-).

Ivet, ten tvuj dudlik me pobavil :-D. Taky jsem mela vzdycky pekna a pevna prsa a ted si vubec nepripadam atraktivni, ale rikam si, ze to ted neni dulezite. Jinak ja problemy s vystouplymi bradavkami nemam, zato si pro zmenu musim do podprsenky davat prsni vlozky :-(.

Hannah, ja jsem cetla, ze kdyz lezis na zadech, tak se ti pak muze tocit hlava a moje doktorka mi taky rekla, ze je to i tim, ze mas min kysliku a taky se ho min dostava k miminku. A u me to je pravda, protoze ja nevydrzim lezet na zadech, nemuzu dychat. Jen se prevaluju z jednoho boku na druhy a je mi to silene nepohodlne, protoze uz me z toho i boli kycle. Obcas se v noci vzbudim na zadech a to je prave duvod, proc jsem najednou vzhuru - protoze nemuzu poradne dychat. A bude hur :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí