TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
26.4.11 14:16

zviz - no máme Eliška, akorát že jak jsme to řekli, tak jí tak každý říká a mě se to začíná nelíbit, jak to furt používají (rodiče, kamarádi atd.) mě by se tedy hodně moc líbila Julie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
26.4.11 14:30

Flooa - vitam te a doufam, ze bude vsechno v poradku a svatbu si uzijes :-).

Vegiska - to jsem prave slysela, ze se da nekdy podle velikosti hlavicky taky poznat, ze to je chlapecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
26.4.11 14:31

Hannah - pekna postylka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
26.4.11 15:53

Vegisku- to je supeeer, ve stejný den :dance: A ten stav to bude asi taky nervozitou a tím, že je to jiný stav :-) Já zatím ze svatby vynervovaná nejsem, jen z toho krčku, takže jestli se ještě přidaj nervy ze svatby, tak se asi zblázním :pocitac:
Hannah- já bydlím cca 20min. cesty autem od HK a šaty mám nakonec půjčené z Jaroměře.
Jinak děkuju, že jste mě vzaly mezi sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.4.11 15:59

no já jsem docela vyplašená, co se děje…bolí mě trochu svaly, jsem unavená a hodně mě teda pálí oči,ale v noci jsem moc dobře nespala, jsem i taková rozhicovaná,ale teplotu jsem neměřila…žaludek mám na vodě a skoro jsem dnes ani včera nejedla a bojím se aby to neublížilo miminku…asi holky potřebuju povzbudit…ten strach je na nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
26.4.11 16:16

Vegisko, nemuze to byt i tim jarem? Me taky ted hodne boli svaly a jsem dost vycerpana, vcera mi taky bylo nejak divne od zaludku a porad bych spala. Jsem i lehce nachlazena, nastesti mi ale pomaha horke piti s citronem a medem. Jeste tyden a neco a koncim v praci. No, nemuzu se dockat, konecne dam do kupy ten neporadek v baraku, detske vecicky a budu vic odpocivat :-). Opatruj se a delej jen to, na co se citis :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
26.4.11 16:20

vegiska - zkus vitamíny pro těhotné, Dr. mi řekla ať je týden nebo dva beru a hned bylo po únavě a vyčerpanosti, není to sice super (se stavem před těhu se to nedá srovnat) ale určitě se mi znatelně ulevilo, třeba by ti to taky pomohlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.4.11 16:24

asi to bude jedno k druhému, vyčerpání, jarní únava, nějaká virozka, běhání kolem svatby, i změna počasí…každopádně moc díky za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
26.4.11 16:26

Tehu vitaminky ja beru od te doby, co jsme se zacali snazit o mimco (coz netrvalo dlouho…) az do ted a unavena jsem stejne. Ted jsem jeste zacala brat extra horcik kvuli silenym krecim v nohach. Ale jinak pokud je neberes, je to dobry napad zacit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
26.4.11 16:32
Mondík píše:
Tehu vitaminky ja beru od te doby, co jsme se zacali snazit o mimco (coz netrvalo dlouho…) az do ted a unavena jsem stejne. Ted jsem jeste zacala brat extra horcik kvuli silenym krecim v nohach. Ale jinak pokud je neberes, je to dobry napad zacit :-).

A kolik ho bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
26.4.11 19:00

Ty moje vitaminy maji asi 150 mg horciku a jeste beru 250 mg. Ty jsem si ale koupila sama a myslim, ze mimiskovi nijak neublizi, spis naopak. Me by zajimalo, co si myslite o tehotenskych vitaminech, protoze co clovek a hlavne doktor, to jiny nazor. Nedavno jsem tu nekde cetla, ze jedne budouci mamince bylo receno, ze ma jist ovoce a zeleninu a at se necpe chemii a ona pak skoncila v nemocnici, protoze mela odvitaminovane telo a tam ji doktori rekli, ze i kdyz ji hodne ovoce a zeleniny, nemuze to stacit pro ni i miminko. A presne tento nazor mam ja. Prcek si bere vsechno z nasi stravy, takze pro nas uz toho jaksi moc nezbyde a pak jsme taky nachylnejsi na nemoci - teda aspon to vidim na sobe. A je nesmysl, ze po vitaminech rostou velke deti, ty se muzou a nemusi narodit zrovna tak i bez vitaminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
26.4.11 20:05

mondik - moje dr. má ten názor že přemíra vitamínů není třeba, já tedy se taky nerada cpu prášky, výdycky jsem viděla u mamky jak hltala různý vitamíny a prášky na hubnutí, tak k tomuhle mám averzi. já brala vitamíny, konrétně mamavit na začátku těhu zhruba do třetího měsíce, ani ne. pak jednou týden když jsem byla nastydlá a ted dva týdny, když jsem byla unavená a vyčerpaná a pomohlo mi to. a tedy ted na tvrdnutí břicha beru magnesium 3× denně od Dr., od tý doby mám klid a netvrdne a v pohodě zvládám cesty do práce a různé pobíhačky (neumím chodit pomalu :-) ), takže asi tak. Jinak já myslím, že jak se něco bere pravidelně dlouho, že si na to tělo dost zvykne a nemá to už ten účinek, ale to si myslím já. Někdo to třeba má jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
26.4.11 20:06
Mondík píše:
Ty moje vitaminy maji asi 150 mg horciku a jeste beru 250 mg. Ty jsem si ale koupila sama a myslim, ze mimiskovi nijak neublizi, spis naopak. Me by zajimalo, co si myslite o tehotenskych vitaminech, protoze co clovek a hlavne doktor, to jiny nazor. Nedavno jsem tu nekde cetla, ze jedne budouci mamince bylo receno, ze ma jist ovoce a zeleninu a at se necpe chemii a ona pak skoncila v nemocnici, protoze mela odvitaminovane telo a tam ji doktori rekli, ze i kdyz ji hodne ovoce a zeleniny, nemuze to stacit pro ni i miminko. A presne tento nazor mam ja. Prcek si bere vsechno z nasi stravy, takze pro nas uz toho jaksi moc nezbyde a pak jsme taky nachylnejsi na nemoci - teda aspon to vidim na sobe. A je nesmysl, ze po vitaminech rostou velke deti, ty se muzou a nemusi narodit zrovna tak i bez vitaminu.

já si taky myslím, že jsou vitamíny dobré. Můj dr. mi doporučoval už u Anetky, ať nějaké beru. Sice to trošku flákám, beru je tak ob den, ale u Any jsem taky brala a v pohodě, žádný přerostlý dítě jsem nerodila. A když jsem byla u obvodního na krvi kvůli štítné žl., tak mi zjistil, že mám hraniční hodnoty železa, takže jsem vitamíny nasadila a doufám, že je to lepší. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.4.11 20:35

Vítám Flooa =)
Hannah postýlka je opravdu moc pěkná
já jsem taky brala vitamíny jen do třetího měsíce a pak už ne většinou mám sama od sebe chuť na ovoce či zeleninu takže si vlastně mé tělo řekne. I moje doktorka mi říkala, že nejdůležitější jsou ty první tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.4.11 20:35

Vítám Flooa =)
Hannah postýlka je opravdu moc pěkná
já jsem taky brala vitamíny jen do třetího měsíce a pak už ne většinou mám sama od sebe chuť na ovoce či zeleninu takže si vlastně mé tělo řekne. I moje doktorka mi říkala, že nejdůležitější jsou ty první tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí