TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
23.4.11 08:19

ahoj holky, tedy tak já mám asi nějakou divnou těhu průkazku, protože tam nemám ani jednu kolonku, jak píšete, u zubaře jsem byla minulý týden a právě nevěděl, kam mi to má dát. Takže na to asi kašlu.
Nám přibyly do výbavy šatičky a botičky od mamky a ještě jsme včera koupili mini ponožky :-)
a za chvíli odjíždíme všichni na venkov, tak budu odpočívat, slunit se, psíci lítat po zahradě až do pondělí. tak se mějte hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.4.11 08:22

Hani užij si krásný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.4.11 09:05

Hannah, taky přeji pěknej víkend na moravě. Pořádně si to tam užij a odpočiň si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.4.11 09:54

ahoj holky :)
Simčo taky Tě tu vítám :mavam:
Pájo to je krásná soupravička! Kolik stála, smím-li se zeptat?? Koukala jsem po nějakých na mmb, u nás ještě ne…

Jinak k tomu EKG - s Anetkou jsem nebyla vůbec, dr. to nijak neřešil, nic… ani snad nekontroloval průkazku, jestli mám vše vyplněné od dr. :nevim: každej to má jinak holt…

U nás novýho nic, krom toho, že máme stále obě rýmu, Anýs teda větší.. a mně začala růst 8 (zase o kousek) a stojí to za to teda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.4.11 09:57

ahoj,muzu se k vam pridat?mam termin 15.8. a druhy 31.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.4.11 11:03

Ahoj holky, tak zatím ještě stíhám i uklidit i mít čas na net :lol: Zuzí, určitě jo! Tak tě tu mezi námi vítám :kytka: Jinak Zvizatinka ten set mě stál 560, je to z kamennýho obchodu a tam je to dražší, ale ještě to byly penízky schované od našich, tak to tak nebolelo :mrgreen: Jinak to vyrábí česká firma Autex Mode. Jenže na jejích stránkách je pouze o nich, tak kdyby ses chtěla podívat, co vyrábí, tak si do googlu zadat třeba komplet do porodnice autex mode a něco vyjede.
Jinak já mám v průkazce hodně kolonek ale zubaře tam mám, praktický lékař (mám 2v1) taky není problém. Ze zubama jdu ve středu, vypadly mi 2 plomby a 18.5. mi budou dělat bílou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
23.4.11 11:06

Hannah přeji krásný prodloužený víkend na venkově.
Vítám Zuzlína.
Holky máme nakoupené krásné věcičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.4.11 11:06

doporučuji www.prodite.com, tam mám dojem, že je od té firmy nejvíc. Ale ostatní jsou taky krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.4.11 13:27

diky za privitani.

stranka to je sice pekna,ale zdaji se mi tam urcite veci drahe..ale tot muj nazor.
ja hodne nakupovala na www.batolatko.cz a vzdy jsem byla max spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.4.11 13:41

Ano, jsou tam některé dražší kousky, objevila jsem ji dneska a to hlavně kvůli té značce Autex, jelikož mi přijde skvělá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.4.11 14:01

Pájo kouknu, díky :) no 560,– je doooost :roll: nechápu, proč na tom tak rejžujou… :zed:

Hodím vám sem fotky před a po, jak to teď v kuchyni máme, ju? Musím se pochlubit svým několikadenním snažením :dance:

Zuzi Vítám Tě tu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.4.11 14:02

a ještě jednu:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
23.4.11 14:03
Zuzlína píše:
diky za privitani.stranka to je sice pekna,ale zdaji se mi tam urcite veci drahe..ale tot muj nazor.
ja hodne nakupovala na www.batolatko.cz a vzdy jsem byla max spokojena

tu znám :) ale nic odsud nemám, tak se aspoň podívám a třebas něco najdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.4.11 16:13

ja pres to batolatko nakoupila da se rict kompetne vybavu na tomaska

kuchyn pekna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
23.4.11 19:55