Poradna duly
Jana Čurdová
Pekna kuchyn, chvalim! ![]()
Vitam Zuzlinku ![]()
Holky, preji vam krasne Velikonoce, jeste ze tady v Anglii se nemusim bat zadneho vyprasku
.
ZVIZATINKA moc pekna kuchyn
tady je tolik novich prispevku
jak je venku krasne nestiham vubec sedat k notasi
cely dny travime venku a vecer padnu vycerpanim
HOLKY chtela jsem se zeptat, ted me dost casto boli bricho ale jen kolem pupiku,je to dost ostra bolest a obcas az vyjeknu bolesti,nevite co by to mohlo bejt???
Díky za pochvalu, holky
mám hroznou radost.. teď ještě nějak stihnout obejvák, než porodím
to bude větší maso než kuchyň…
Ivet, to nevím, co by to mohlo být… třeba se zase roztahuje děloha nebo ses někde namohla…??? Netahala jsi malou??
Prave, ze netahala
roztahnuti delohy? to je bolest jako pri menstruaci, ale tohle je zcela jina bolest a vylozene kolem pupiku, jako by snad mala tahala za pupecni snuru
v utery jdu k dr tak se ji zeptam.
Zuzí, moc tě zde vítám. ![]()
Zvizatinka, moc pěkná kuchyň. To je ale příjemný pocit, když to je všechno hotové a uklizené, že jo. ![]()
Na ty stránky s výbavičkama pro miminka se taky ráda podívám. Jen se s těma nákupama musím trochu krotit.
Kdykoliv si řeknu, že se jen mrknu do nějakého obchodu s dětským oblečením, tak tam vždycky něco nakoupím. A to si doma říkám, že nic nakupovat nebudu.
Ale tento týden jsem si říkala, že si musím koupit nějaké třičtvrteční kalhoty nebo kraťasy, i když se u nás dneska tak ochladilo, že to ještě nějakou chvíli vydrží. ![]()
Ahojte maminy ![]()
Vitam nove prichozi a VSEM vam preju prijemne Velikonoce a jen maly vyprask… ![]()
Trosku jsem zase nestihala, ta prace me jednou znici… ![]()
Hannah : o porodnici v Horovicich jsem slysela jen samou chvalu, tak jsem zvedava s jakymi dojmy dorazis ze 4D utz
Taky se mi zda, ze v Motole to je jak na bezicim pase, ale Podoli a Apolinar ma taky docela dobry jmeno… A mimo jine - v Anglii se porodi a druhy den te poslou domu (pokud je tedy vse ok), takze si porodnice ani moc clovek neuzije… ![]()
Mondik : jak pises - Mamas & Papas - maji hezky vecicky, ale fakt drahy, ani ja bych si nemohla dovolit poridit tam kocarek… ![]()
Ivet, doufam, ze uz brisko tolik neboli… Mne ted zacalo taky pobolivat, ale je fakt, ze jsem pomahala v praci s uklidem a asi se to Barce moc nelibilo… Musim se polepsit…
Jinak mate holky pekny vecicky, omrknu ty vase cesky stranky a treba stihnu jeste neco objednat nez dorazim do CR. mimo jine jsem si minuly tyden objednala na mamitati.cz rychlozavinovacku, maji tam nejaky slevy, tak jsem zvedava… ![]()
Tak se mejte krasne, odpocivejte a uzijte Velikonoc… ![]()
Jo a abych nezapomnela : Zvizatinka - kuchyn se ti povedla, moc hezka…
holka sikovna ![]()
Ivet - ja jsem mela uz vselijake bolesti briska, ale to, co pises, jeste ne, takze fakt netusim, co by to mohlo byt…
Radunka - a kde tady pracujes??
Ja si myslim, ze je to z toho mehoo vecneho litani
ted si moc neodpocinu, konecne je krasne tak cely den na nohou
(dnes se tedy dost ochladilo
) vcera od doby co jsme s muzem vstali tak jsme uklizeli
takze jsem vzala pod savo koupelnu,vyhodila pul velkeho pytle blbosti co si natahala domu Tyna,rozbiite hracky a tak
vymenili jsme stolek pod telkou a je to
jeste nas cekaji velke upravy nez se mala narodi
a muzik uklidil a prerovnal celou garaz a kotelnu+drevarnu
pak jsme cely stahany sedli na zahradu a dali si vinko s kolou,ja mela tedy jen jednu deci
ale pripadala jsem si jako kdybych vypila celou flasku
preji hezke velikonoce ![]()
Taky preji vsem krasne Velikonoce!
Ivet, tady je to dneska na opalovani, ale ja jsem na tom podobne. Jeste chodim do prace, kde si skoro nesednu, ale jen 3 dny v tydnu a za 14 dni koncim, takze to uz nejak vydrzim. A kdyz je tak pekne, tak porad nekde trajdam a navic pritel ma ted dovolenou, tak se taky snazime dat vsechno mozne do kupy a kdyz uz nejsem v praci, shanime jeste nejake veci pro prcka. To si ale uzivam vic, nez ten uklid
.
Mondik
no jo u vas musi bejt nadherne
taky radsi veci kolem mimca
ale zas si delame utulne bydleni ![]()
ahoj holky,
tak doufám, že jste velikonoční pondělí přežily ![]()
My už dorazily domu, včera bylo tak krásně, byli jsme celý den venku, psi se vylítali a večer byli uplně mrtví
dostali jsme další růžové věcičky, už jsme si začli dělat srandu, co budou dělat, když to bude kluk, já nevím, že všichni vždy kupují buď růžovou nebo modrou…
doma máme plno sladkostí, takže na ten test na tu cukrovku to zítra nerisknu, radši až ve středu, páč včera i dnes se cpu sladkým hrůza…ale zítra se fakt musím krotit, páč ve středu je poslední den kdy na ni mužu jít, aby doktorka měla výsledky, když mám další středu poradnu ![]()
jinak všichni čučeli na břicho, že už mám
tak už ho ted asi budu vyvalovat bez uzardění, předtím jsem ho spíš schovávala ![]()
jinak máme objednánu postýlku s komplet výbavou a taky kočárek komplet, ten tedy přijde ale až v polovině června pač je vyprodaný, tak aspoň to máme pojištěný objednávkou. postýlku by mohli přivézt snad tento týden, tak se těším.
radunka - jo Podolí a Apolinář jsou vyhlášený, ale taky je tam narváno, třeba u Apolináře mají do 2.října plno…vzhledem k tomu, že to v Praze funguje na registrace a člověk se může zaregistrovat pouze v jeden den, když je 14+0tt, tak je to dost blbý…tak jsem radši vybrala ty Hořovice a i to máme časově blíž, jet přes prahu do podolí aby mi pak řekli, bohužel máme plno jeďte jinam, tak na to jim kašlu… ty jo taky bych chtěla jít domů hned druhý den po porodu, to máte dobrý ![]()
ahoj, koukám dneska nikde nikdo
musím se pochlubit co jsme objednali za postýlku, moc se nám líbí, je to komplet se vším a ještě navíc zavinovačka, spací vak a hračka
už se těším až ji přivezou ![]()