TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
18.4.11 12:25

holky přijalli nás do školky,kdyby jste věděli jakou mám radost!!!!! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
18.4.11 19:27

Ahojky :pankac:
No v ČR je to fakt drahý na ty dětičky, tak jsem ráda aspoň za některý dobrý slevy :wink: Jinak je super, že vás přijali do školky, to věřím, že jsi ráda :kytka: Zítra jdu na kontrolu, tak se moc těším, až zase uvidím toho broučka v bříšku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
18.4.11 21:52

No, ja radsi nebudu provokovat nebo me tu ukamenujete :-). Jen si jeste neodpustim, ze se mi vcera na burze podarilo koupit 8 skoro novych kousku za 15 Kc (dohromady) :wink:. Pani uz totiz chtela jit domu a za kazdou cenu se toho chtela zbavit :-).
No, pokud jde o tu peci tady, tak je pravda, ze kdybych krvacela nebo mela nejake dost bolestive tvrdnuti bricha, tak by me napojili na monitor kvuli kontrakcim, zkontrolovali zevnitr a asi by se mrkli i na mimiska pres ultrazvuk. Tady se chodi na prvni ultrazvuk az ve 12. tydnu, ale treba moje znama mela hodne potratu, pak otehotnela znovu, mela kupu problemu - rizikove tehotenstvi a jen do 10. tydne mela si 5 ultrazvuku a sledovali ji peclive az do konce. Mela sileny a komplikovany porod, ktery nakonec skoncil akutnim cisarskym rezem a ma zdravou krasnou holcicku, ktera pred par tydny oslavila rok. Takze zase takhle se staraji, kdyz je nejaky problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
19.4.11 08:14

Ahoj holky, po dlouhé době jsem tady, byli jsme o víkendu doma na Moravě a dostala jsem celou výbavičku, že se nám to málem už nevešlo do auta :-)Takže už jen pár drobností :-)
Teď máme v baráku havárii vody, teče nám pouze vřelá voda, takže vykonávat jakoukoliv hygienu je nadlidský výkon.
Holky nejste některá z vás alergička? Já jen, jestli nevíte, jestli se může brát v těhotenství zyrtek nebo zodak. Mějte se pěkně a uživejte pěkného počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
19.4.11 08:24

Ahoj holky, Beru, moc gratuluju ke školce, to je v dnešní době skoro zázrak, takže je určitě co oslavovat.

Pájo Tobě přeju úspěšnou poradnu a dej vědět jak rostete.

Mondíku my ti to moc přejeme, že můžeš tak dobře nakoupit na miminko, jen jak psala Berušenka, maximálně ti hrozí, že budeš zásobovat do ČR. Ono zase ale o to víc láká nakupovat že? Je ale fakt, že já na prvního nakupovala i u vietnamců, nebo v těch levných Rodinkách a pod. Tepláčky unosí ještě 5 dětí, ty držej perfektně a dokonce i bodýčka za 35 kč, ale je fakt, že ty jsou akorát na jedno dítko, ptž. odpadávají patentky. Takže se taky dá, alespoň něco - spíš až na větší dítko pokoupit i levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
19.4.11 08:30

Holouško, raději se na to zeptej, ale já užívala xyzal a doktor mi řekl, že když budu mít akutní potíže, tak si mám klidně tabletku vzít, že neublíží, ale určitě je něco, co v těhotenství můžeš. Mě napsal cromohexal do nosu i do očí, naštěstí potíže nemám. Jen na začátku jsem měla jednu al.reakci a od té doby je klid.
Tak výbavičku jsi měla pořízenou rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
19.4.11 09:37

ahoj holky,
teda mondík ty se fakt máš, to bych taky kupovala jedna dvě :-)
holouška - zdravím, dlouho jsi tu nebyla :-) celou výbavičku jo? teda, to se máte.
berus - tak to je super, že máte školku, to sis oddychla vid
paja - tak nm pak napiš, jak dopadla kontrola, já jdu za 14 dní a zítra jdu na ten test na cukrovku, fuj, moc se netěším, hlavně kvůli té době, co tam budu muset čekat
jinak včera v porodnici krásný, drobeček takovej malinkej, já poprvý viděla takhle čerstvý miminko naživo, i jsem si pochovala a celou dobu, co jsme tam byli tak spinkal a usmíval se a občas se na nás kouknul jedním okem :-) no zážitek, už abysme to naše měli taky venku, manžel byl úplně vedle a hrozně se bál, nevěděl ani jak pochovat, když to bylo tak malinký :-) přesně jak se vždycky říká chlap jak hora, drsňák největší a kdyžmá vzít miminko, tak najednou neví co jak, bojí se atd. :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
19.4.11 09:40

ahojky holky :kytka:

kkoukám dneska je zas krásně.teď čekáme návštěvu,ale odpoledne určo vyrazíme ven,malej potřebuje někde skrouhnout energii :roll: :lol: :lol:

no já se chystám po 4D ultrazvuku příští týden pořádně prohrabat věci a musím už začít postupně donakupovat-to děs jak to rychle utíká to těhulkování-až je mi to fakt líto :cry:

jinak na alergii netuším,ale ten zyrtec myslím že by se mohl?ale radši se poptej u dr-já mám podezření že se mi taky něco rozjelo-už od února mám takovou divnou rýmu a nic nan í nezabírá-nejhorší je,že jak furt smrkám tak smrkám furt jenom krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
19.4.11 10:07

Ahojky holky, ještě že v té Anglii nebydlím, já bych nakupovala jak šílená, že by se mi to ani do domu nevešlo. Také jsem uvažovala,co na mimiska, když pojedem z porodnice. No já jsem si koupila takový dva letní oblečky, ale koupila jsem si je ve velikosti 62, tak mám strach, že už to malinkej taky neunosí. :-( nějak mi to nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
19.4.11 10:11

Ahoj Elis, no ono se to těžko odhaduje. Příští rok mu to teda určitě nebude :lol: a letos uvidíš, jak bude velikej po narození. Některý miminka otřebují i 50 a některá jsou hned venku i z 56, takže třeba na 62 bude dobrá. Kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
19.4.11 10:44

mě alergolok řekl že v žádný případně a předepsal mi jiný pro těhotné a kojící a sou teda výborné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
19.4.11 11:08

No, to mi verte, ze uz me pritel kroti, protoze za chvilku nas ty miminkovske vecicky vytlaci z baraku :-). Jinak preji, at vsechny testiky dobre dopadnou.
Ja jsem mela kozni alergii dlouho, ale uz tak 3 roky me to netrapi a nastesti ani ted. Akorat jsem na zacatku tehu mela ekzem a myslim, ze jsem si parkrat vzala Zyrtec, protoze me vsechno svedilo, ale to jsem o tom jeste nevedela a nic se nestalo, ale bez doporuceni lekare bych to radsi neriskovala. Na ten ekzem jsem dostala masticku a uz me nastesti netrapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
19.4.11 11:22

já bych radši veškeré prášky zkonzultovala s lékařem, to ničemu neuškodí, když se mu zavolá :wink:
já už chci odpolko, ted mě tu otravuje jeden klient s jednou věcí, která se už táhne od podzimu, mám sto chutí ho poslat někam, a když jsem mu řekla, že do konce týdne mám dovolenou, tak mi řekl, jestli si z něj dělám srandu, no jsem se fakt skoro neudržela…no ještě cca 5 týdnů v té práci budu muset vydržet…to už uteče…
elis - no jsem na tom podobně, taky nevím s těma velikostma
jo a prej tchýně nakupuje nějaký šatičky nebo co, prý se zbláznila a hrozně se jí to líbí, tak jsem si jako říkala, když rodím v srpnu a pak už bude podzim zima, kdy jako ty šatičky bude nosit, no ale vysvětlit něco tchýni, to je horor, takže ji v tom nechám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
19.4.11 14:04

Ahojky maminky :pankac: Tak kontrola dopadla dobře, krásně rosteme a vážíme už 365gramů. Během 14 dnů jdu na ultrazvuk :srdce: tak se těším. Dneska se mnou byla mamča, aby se podívala na mimi a byla z toho teda pěkně unešená. Pan doktor říkal, že má otevřený očka a na tom ultrazvuku to vypadalo, jako by se dívalo přímo na mě - no nádhera :-P POhlaví ještě nebylo moc vidět, ale prý to „zatím“ vypadá na holčičku :potlesk: no tak se ještě chvíli nechám překvapit. Samou radostí jsem si musela koupit takový krásný laclový kalhoty Next na mimi za pár korun, takže dnešní den… paráááááda 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
19.4.11 14:06

Jee, tak to jsem rada, ze vsechno ok… A miminko uz ma otevrena ocka?? Jsem myslela, ze az pozdeji. A ve kterem jsi tydnu? Mozna jsem to tu prehlidla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí