Poradna duly
Jana Čurdová
Autosedačku naštěstí nepotřebuji, mám půjčenou od sestřenky a je ve velice dobrém stavu ![]()
Pajo a vis, ze zcela nedavno se ukazalo, ze zrovna Takko je nejhorsi vyrobce kocarku?? ja u prvni dcery mela Takko a vydrzel mi jen do doby nez zacala sedet, tak ji to skripalo prsty a sel pryc a uz nikdy!!! akorat nedavno jsem cetla ze jsou nebezpecny, ze uvolnuji na slunci nejakou latku, zkusim dohledat. ale preju ti at ti dobre sloouzi a nemas s nim takove problemy jako nase sousedka, ktera ma stejny a uz 2krat byl na reklamaci ![]()
Hannah mas pravdu
taky sleduji aukci na ty vecicky
ale jeste mi nedorazil aktivacni kod abych mohla prihazovat
nevis jak dlouho to trvaa? ted se mi tam treba libi mega balik pro holcicku 0-6mesicuu a mam smulu
![]()
Jejda, to je divný, že jsem se to nikde nedočetla…ale tak snad budu jiný příklad. Vyjímka vždycky potvrzuje pravidlo
No já co vím od kamarádek, tak všechny byly spokojený, tak i proto jsem dala na radu a vybrala si zrovna TAKO. Uvidíme, ale snad budu spokojená, doufám v to ![]()
Ivet - tak to už si nepamatuji, mám účet na aukru celkem dlouho, ale řekla bych, že to bylo tak 14 dní než to přišlo (pokud to funguje stejně jako tenkrát, že ti to pošlou domu poštou), ale třeba to dorazí dřív ![]()
paja - myslím, že ten Tako si kupuje hodně maminek, je to standardní polský kočár a plno mimin se v něm odvozilo, tak snad ti bude dobře sloužit.já chtěla kvalitní a hlavně dobrý sporťák, tak budeme investovat do jané slalom a myslím, že ho schovám i na další, uvidíme, jak to bude…a co vím tak ty Dorjany si taky celkem hodně chválí, je to taková střední volba (střední kvalita, střední cena) ![]()
já myslela, že náš kočár objednáme tento týden, ale nakonec to odložíme na květen, páč musíme nechat opravit pár věcí na autě, což je bohužel důležitější… ![]()
Taky jsem chtěla nějaký lepší kočárek, který by zůstal případně pro druhé dítě, ale teď je toho finančně jaksi dosti, také řešíme problémy s autem - pořád je nějaký problém. Do toho se dělá ještě nahoře tchýni koupelna a vždycky se najde, co nám penízky sebere. Naštěstí, jak jsem již psala, mám 3/4 výbavičky, teď už jen převážně věci do porodnice a ty chůvičky a bude to hotovo ![]()
Urcite ti poslouzi, musis tomu verit
ja chtela taky kvalitu tak mame X-lander
jinak neznat znacku Takko tak do nej jdu taky
![]()
paja - jo tak to znám, taky se furt něco podělává a peníze se kutálejí, hrůza, kočárek jsem si ale prosadila, navíc mi něco přispějou naši, takže my sami budem dávat méně jakoby jsme kupovali levnější. jinak chůvičky máme taky phillips, prý jsou nejlepší, my je máme od manželovi segry, schovala je po svých dětech, tak jsme je dostali k vánocům, myslím, že bazarové se vyplatí, vzhledem k tomu, že jsou kvalitní bezproblémové
tak at najdeš
tak já jdu konečně dom, pá ![]()
Tak kočárek sice ještě nedorazil, ale za to mám strašnou radost ze zimního fusaku do autosedačky, je úplně nádhernej. Barvička je béžovo-žlutá, takže pořád neutrální. A pak ještě smetanová sada do kočárku (polštářek a peřinka) s obrázkem medvídka… jééé, jak tyhle pocity miluju ![]()
ahoj vítám Páju ![]()
já mám dneska velkou radost přišla mi postýlka sice mi trochu dalo zabrat jí postavit ale už stojí v pokojíčku ![]()
Ahoj maminy
Muzu se k vam pridat ? Chodim sem uz par tydnu nakukovat a ted, kdyz uz mame po velkym utz a vse je v poradku, tak bych se rada pridala.
Jinak termin porodu mame 27.8.. Vcera jsme byli na velkym utz, vsechno je v poradku a dokonce uz vime, co to bude.
Vsichni rikali a i my jsme si mysleli, ze kluk a pan doktor nas vyvedl z omylu - ze pry je to zdrava, silna holcicka
Tak si zaciname zvykat na „Barunku“, predtim jsme brisku rikali Kubiku
Jinak jsem byla trosku nervozni, kdyz jsem tu cetla, ze uz skoro vsechny citite pobyhy, protoze ja porad nic
ale vcera na tom utz byla mala tak hbita, porad se otacela, hybala, ze ji mel doktor problem zmerit…
Tak jsem se na poprve nejak rozepsala, vidte ? Se omlouvam… Vsem preju hezky a klidny vecer… Jo, a jeste bych dodala, ze taky ziju v Anglii… ![]()
ahojky těhulínky ![]()
já měla dneska lítací den a jsem ko ![]()
měla sem dneska kontrolu u dr tak čípek je v pořádku,miminko taky,koukli sme i na srdíčko tak mám klid.ale s tím sladkým jsem dostala docela sprdung
tak jsem se zařekla že s ním končím.jelikož jsem měla cukrovku i v prvním těhu-ale kupodivu jsem sladké vůůůbec nejdela tak teď se bojí tuplem abych jí neměla a aby nemělo mimi nějaké komplikace
takže sem zakázala doma mi cokoliv sladkého kupovat,tak snad to vydržím.na testy na cukr jdu znovu 4.5. tak jsem zvědavá teda
moc vítám nové příchozí,ať se vám tu líbí
![]()
a z pohybů si nic nedělej,někdo to tak má,hlavní je že víš že je mimi v pořádku podle ultrazvuku,ony ty pohyby začnou co nevidět ![]()
Ahojte mamky ![]()
Také vítám nově příchozí!
Mám po velkém UTZ, dopadl na výbornou, miminko je v pořádku, tak se mi moc ulevilo a budeme mít druhou holčičku
tak ani nebudu muset nic moc kupovat
jen asi nějakou ňuňu soupravičku do porodky a korbičku ke kočáru + plínky a kosmetiku.
Mně se začalo mimčo hýbat pořádně až teď… ale kope jakoby dovnitř, tak je to takový zvláštní, žádný kopance do břicha.
Radunka1977 píše:
Ahoj maminyMuzu se k vam pridat ? Chodim sem uz par tydnu nakukovat a ted, kdyz uz mame po velkym utz a vse je v poradku, tak bych se rada pridala.
Jinak termin porodu mame 27.8.. Vcera jsme byli na velkym utz, vsechno je v poradku a dokonce uz vime, co to bude.
Vsichni rikali a i my jsme si mysleli, ze kluk a pan doktor nas vyvedl z omylu - ze pry je to zdrava, silna holcicka
Tak si zaciname zvykat na „Barunku“, predtim jsme brisku rikali Kubiku
Jinak jsem byla trosku nervozni, kdyz jsem tu cetla, ze uz skoro vsechny citite pobyhy, protoze ja porad nic
ale vcera na tom utz byla mala tak hbita, porad se otacela, hybala, ze ji mel doktor problem zmerit…
Tak jsem se na poprve nejak rozepsala, vidte ? Se omlouvam… Vsem preju hezky a klidny vecer… Jo, a jeste bych dodala, ze taky ziju v Anglii…
A kde presne tu zijes?
Mate to stejne jak u nas, byli jsme presvedceni, ze to je chlapecek a ono ne… A taky ji mela doktorka problem zmerit, jak se hybala, k nekterym castem telicka se musela vracet nekolikrat
.