TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10360
10.4.11 07:52

Mondik
kolik jsi už přibrala?? já mám nahoře 5kg, ale to i díky hormonální stimulaci..připadám si jak tank, ale zas se nechci omezovat..to budu potom už celej život, abych trochu vypadala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.4.11 10:23
Mondík píše:
Jo jo, v Anglii jsme nastalo. Dneska je to tu jak v lete, zase ani mracek. Mela jsem cely vikend pracovat, ale mam par dni klidovy rezim, protoze jsem vcera odesla z prace po dvou hodkach k doktorce se silnymi bolestmi v brisku, malou jsem cely den skoro necitila, tak jsem byla z toho vseho uplne vystresovana, ale vsechno bylo v poradku, malicka byla jen spava, srdicko ji bilo silne a stouchala pak do me snad celou noc, potvurka :-).

No hlavně, že je vše ok, tak se pěkně šetři, ať jste obě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.4.11 10:28

Ahoj, přeji všem krásnou neděli, vypadá to nadějně, s tím počasím.

Holky já si extrémě žravá nepřipadám, ale taky mám nahoře 5 kilo. V 1.těhotenství jsem v tuto dobu byla minus 1kg k výchozí váze, ale měla jsem o 4 kila vyšší výchozí než teď, tak to není zase takový rozdíl. No uvidíme, jak to dopadne na konci. Ale co hlavně, že je Vám dobře, jen si dopřejte, co si tělo žádá, pak to půjde všechno dolů. Teď se diety nedrží a strava neřeší, o tom si můžeme popovídat až odkojíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.4.11 10:41

Dobre rano maminky :-) konecne krasne pocasi :lol: vsem dekuji za prani k narozeninam :hug: :srdce: ja sem vazila 60kg ted mam 5kg nahore ale kdyz priberu tak me to vubec netrapi, vsak to pak pujde dolu az budem behat za prckama :mrgreen: :mrgreen: u prvni dcery jsem pribrala 20kg a vubec me to netrapilo, kdyz jsem po porodu schodila jen 6kg a po dvou letech v praci jsem nechala zbytek a neco navic :mrgreen: :mrgreen: ted si myslim, ze tolik nepriberu,mam zatim jen vse v brisku :-) ale jist tedy muzu porad :mrgreen: :mrgreen: vcera jsem si pochutnala v cukrarne na poharu a par zakusku k tomu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sem tehotna tak si to muzu dovolit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
10.4.11 16:52

Já minule přibrala 13kg, v tomhle týdnu jsem měla nahoře 1kg a byla hubená, nic na mě nebylo vidět..ale jsou to 4 roky zpátky a přeci jen je to ted nějak víc vytahaný nebo co :nevim: ted jsme tady manžovi skoro brečela, pže jak mi vyrostly prsa..to je strašný :cry: měsíc před těhu jsme si kupovala 75D a už mi z toho lezou :think: jinak se do všeho vejdu, jen přes prsa mi nic není :nevim: a jestli to bude jako po Anetce, tak mi veliksot prsou zůstala, jen poklesly o pár pater níž 8-o no mám se na co těšit :zed: jsou důležitější věci, hlavně, že bude mimi a pak se s postavou něco může dělat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.4.11 19:04

ja pred prvnim tehu mela vel. C. jak sem otehotnela tak mi teda dost narostli :-( Takze D a pak o neco vetsi kdyz sem kojila. pak to trocha pokleslo :-( :-( jeste to nebylo nejhorsi,ale ted se toho bojimm jak to dopadne!! ted mam stale jeste C ale uz je to fakt na tesno :cry: :cry: jedine muj chlap je velice spokojen a ceka zda to jeste naroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
10.4.11 19:10

ahoj holky!
Vítám aicul :mavam:
My měli pracovní víkend, tedy včera jsme měli výlet, jeli jsme se kouknout po autech, že bysme to naše vyměnili za větší, ale nakonec nic z toho nebylo a pak jsme jeli nakoupit barvy a rolety na okna a dneska jsme celý den makali. Už mám komodu, která mi bude sloužit jako přebalovák, tak už mám věcičky v komodě hezky, vymalovali jsme nafialovo, tak postylku asi pořídíme bílou, hrozně to k tomu jde. I když zpočátku jsem byla naštvaná, protože mi to přišlo modrý, ale ted už to vypadá fialové…no ještě jdu dodělat pár věcí a padneme do postele vyčerpáním :-) a zítra zas do práce :pocitac:
A zítra budu možná objednávat kočárek :-) hurá…
JInak jak se tu bavíte o váze, tak já tedy poslední týden jím jak blázen, pořád mám hlad. A celkem jsem zatím přibrala 6 kg, nejvíc ted za poslední měsíc to byly 3 kila…ale taky mi každý říká, ted se neomezuj, taky to tak beru, jediné období, kdy na to máme právo :-D
tak hezký večer, zítra pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.4.11 19:17

Ahoj Hani, to jste si teda mákli, ale věřím, že z toho máte velkou radost. Tak si pěkně odpočiňte aspoň teď a ahoj zítra.

Já mám už objednanou skříň, aby pak bylo kam uklízet výbavičku až to začnu přebírat a prát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
10.4.11 19:34

Ivet
je fakt, že manže je mým poprsím taky nadšenej :pankac: aspon někdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
10.4.11 19:38

hannah
teda vy už toho máte nachystáno :potlesk: já zatím koupila 3 overálky :roll: u toho druhýho mě to nějak nebere..ani jména nemáme vymyšlený..necháme to až budem vědět pohlaví :think: ale je fakt, že s malou už jsme měli taky nachystaný pokojíček, věcičky, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.4.11 00:13

Ja mam nahore zatim asi 6kg, ale nepozoruju, ze bych nejak moc pribirala na tele, mam to hlavne v brisku a taky na prsou! Presne, jak pisete, i ta moje prsa jsou dost velka, ze mi normalne uz vadi a to bylo taky prvni, ceho si pritel vsiml, kdyz jsem otehotnela - no, ne ze by byl nespokojeny :-D. A docela mi z nich uz tece mlezivo - hlavne v noci. A vahu taky neresim vubec, jim, na co mam chut a kdy chci. Presne, jak to tu ctu, to muzeme resit, az odkojime :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.4.11 00:18
Hannah84 píše:
ahoj holky!
Vítám aicul :mavam:
My měli pracovní víkend, tedy včera jsme měli výlet, jeli jsme se kouknout po autech, že bysme to naše vyměnili za větší, ale nakonec nic z toho nebylo a pak jsme jeli nakoupit barvy a rolety na okna a dneska jsme celý den makali. Už mám komodu, která mi bude sloužit jako přebalovák, tak už mám věcičky v komodě hezky, vymalovali jsme nafialovo, tak postylku asi pořídíme bílou, hrozně to k tomu jde. I když zpočátku jsem byla naštvaná, protože mi to přišlo modrý, ale ted už to vypadá fialové…no ještě jdu dodělat pár věcí a padneme do postele vyčerpáním :-) a zítra zas do práce :pocitac:
A zítra budu možná objednávat kočárek :-) hurá…
JInak jak se tu bavíte o váze, tak já tedy poslední týden jím jak blázen, pořád mám hlad. A celkem jsem zatím přibrala 6 kg, nejvíc ted za poslední měsíc to byly 3 kila…ale taky mi každý říká, ted se neomezuj, taky to tak beru, jediné období, kdy na to máme právo :-D
tak hezký večer, zítra pá :mavam:

My jsme taky nedavno koupili nove auto - teda ne uplne nove, ale to, co jsme meli predtim, uz blblo cim dal vic, tak se nam ho jeste podarilo slusne prodat a chteli jsme prostornejsi a bezpecnejsi hlavne taky kvuli prckovi.
A jinak my toho mame pro malou uz tolik, ze nevime, co s tim :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.11 08:33

Ahoj holky, zdravím vás po víkendu.Já tedy celý víkend spala. Vylezla jsem z lůžka jen kvůli jídlu. Jak já špatně spím, tak jsem ten deficit potřebovala asi dohnat.
Jinak sdílím úplně stejný názor, jím úplně všechno a velmi často, taky mi to leze převážně do břicha. Přibrala jsem zatím 6 kg., docela je mi jedno kolik přiberu :-)
Ivet dodatečně ti přeji všechno nejlepší k narozeninám.
Holky mám jen takový dotaz, když jsem ve 21tt, je to konec 5 měsíce nebo už 6 měsíc. Pokaždé čtu něco jiného.
A taky mě zajímá, jestli máte živé mimi jako já, tedy, že pohyby cítíte někokrát denně nebo máte lenocha a jste rády, že mimi cítíte 1 za den.
Já mám nejenom strašného živla, ale zvláštní je, že když přijde muž domů, promluví na břicho, tak je klid, on snad ještě nepocítil mé pohyby, pro mě nepochopitelné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.4.11 09:03

Dobré ráno
já už nejím ale žeru vše co mi příjde do cesty :lol: nikdy sem nebyla nák hubena ale v těhotenství mi světší mám mínus 3 kila i u minulého těhul. sem celou dobu hubla až ke konci začla přibýrat a měla nahoře 5 kilo. Po porodu sem ještě víc zhubla ale jak sem přestala kojit tak to šlo vše nahoru :zed: prsa mám o trošku větší a manžel větší radost :-D do podprsenky se ještě vejdu zatím…
já bych řekla začátek 6 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.4.11 09:31

Dobre rano maminky maminky :-) HOLOUSKA- moc dekuji :-) mas zive dite?? tak o tom bych ti mohla vypravet :mrgreen: :mrgreen: Nase Nellinka mi v brisku neda chvilku pokoj :mrgreen: :mrgreen: citim ji od 16tt a ted uz vylozene kope,ale jak ji to bavi :mrgreen: nemuzu spat, sedet pomalu nic :mrgreen: :mrgreen: kdyz mi doktorka obebirala plodovou vodu,tak se divila jak mame aktivni ditko,mala mela rano rozcvicku :mrgreen: a ne a ne uhnout :cry: tak sem tam trpela nez se podari odebrat,pak se ucpala jehla a bylo to znova od zacatku :cert: ale co by chom nevytrpeli pro ditko :srdce: no pritel si zvetsene poprsi nemuze vynachvalit :-) a tesi se jeste na vetsi :mrgreen: ja mam velke prsa normalne a se svoji vahou 58kg mi to dava zabrat,zada bolej :cry: :cry: ale jednou si usetrim a necham si to upravit :mrgreen: jinak s tou vahou,nahore mam kol 5-6kil ale doma na vaze a u dr to mam jinak rozdil 2kil tak nevim ci vazi lip. ale beru to podle dr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí