Poradna duly
Jana Čurdová
tak kdyz nastane problem tak urcite pomuzou
fakt dela haly jo? hi hi muj chlap taky
ted dojizdi denne do svijan, delaji pro pivovar
ale mam strach aby zrovna nechytli zakazku nekde mnohem dal, to uz se tam vzdy ubytuji ![]()
to ten můj dělá pro jednoho známého,stavý ty plechové haly tam kde je potřeba
zatím dojíždí každý den domů,ale jezdili i do Itálie,ještě než tam nastoupil,to by byylo blbé kdyby jeli pak třeba tam
![]()
No muj taky dela pro znameho,ale na zivnostak
je sice hezky, ze si hezky vydela,ale je stale fuc
a kdyz delali halu na SK byl pryc treba i 3tydny
ted nastesti dojizdi denne. ale ten co pro neho dela je hrozne fajn a kdyz potrebuje je doma
uz maji rozjete tri stavby a jedna v praze kluci nedojizdi, pak ve Strazi a taky kluci nedojizdi, ale ty ze svijan dojizdi
dava ho tak aby s nama byl doma.
Ahoj holky. Jste se nějak rozparádily. Právě jsem dorazila z poradny. Vše vypadá v pořádku, jen jsem vyfasovala hořčík,kvůli tvrdnutí břicha. Taky se mám objednat na cukrovku, na to se taky moc netěším. Taky kvůli tomu jídlu, že mi tam bude asi pěkně blbě.
Na porod se taky spíš těším, tedy spíš na to miminko. Předchozí porod u mě nebyl žádná hrůza, mě naopak spíš vadilo to šití, šil mě skoro hodinu, ale i to se dalo přežít, přestože jsem si to „užívala“ ještě minimálně 14 dnů po porodu. Ono pokud to není skutečně hodně hrozný zážitek, tak se na tu bolest opravdu rychle zapomene.
Teda holky, o porodu už radši nemluvme, ještě máme čas ![]()
Já tu ted měla muže, stavil se tu mězi dvěma pohovory, dneska už se to snad rozsekne a už budeme vědět na čem jsme, pokud se rozhodne pro jednu práci, který fandím já, tak bude dělat už od zítra, což by bylo nejlepší. tak jsem zvědavá jak se rozhodne ![]()
krmar - super, že je vše v pořádku, já od tý doby co beru ten horčík, tak vůbec ty stahy nemám, hodně se mi ulevilo a zvládnu toho víc
Hani myslím na Vás, že jsem dnes měla tu poradnu, tak si pamatuju, že manžel má ty pohovory. Tak ať to výjde, to bude úleva viď? Tak to je dobře, že ten hořčík tak zabral, taky mi doktorka říkala, že uškodit nemůže, ale často hodně zachrání, tak mi předepsala nějakej rozpustnej do vody, že je i chuťově dobrej. Jinak máš pravdu, není potřeba se tu nervovat porodem, ještě máme moře času.
Jo a pohyby já cítím tak 5× denně, někdy jen lehce, když ležím tak víc intenzivně, ale takový vyložený kopance spíš vyjímečně.
to me rika moje doktorka a muj dr na UT, ze mame hodne aktivni mimco
ja bych to nekdy fakt rada necitila, treba jen trikrat denne
ted sem si dala cely citron
ja mam zajimave chute ![]()
Ivet23 píše:
to me rika moje doktorka a muj dr na UT, ze mame hodne aktivni mimco![]()
ja mam zajimave chute
To teda jo. Citron jsem si teda ještě nedala, ale chuť na to sladký už jde na mě taky. Zatím to ještě jde ale už se začínám taky rozežírat ![]()
Ahoj kočky,
jsme doma z UZ a byl to úžasný zážitek..manža dokonce uronil slzu
dr zkontroloval všechny orgány, prý má prcek krásný mozek a dlouhý nohy..má 23cm a 400g
a pak nás enchal hádat pohlaví..no kávový zrno se nedalo přehlídnout,t akže to bude holčičkaaaaa, jupííííí
pak jsme ještě jeli omrknout kočárky a pro malou k babičce…ta je za holčičku strašně štastná ![]()
Jinak já měla porod plánovaným císařem a druhý prý bude nejsíš taky, takže se nebojím ![]()
Taaaak a ted rozjedu nákupy ![]()
aicul - super že UTZ v pořádku a gratuluji k holčičce ![]()
jinak manžel už mi volal, že je doma a rozhoduje se, ptal se mě co si myslím, tak jsem mu řekla svůj názor, ale že chci ať se rozhodne sám, tak jsem zvědavá, prý až přijedu domů, bude rozhodnut ![]()
mě ted hrozně kope, asi už chce abych neseděla v práci a šla domů
![]()
To ja citrony rada
snad je jako tehu muzu
ted sem si delala seznam co koupit a je toho dost
![]()
Aicuul gratuluji k utz a holčičce. Evidentně (podle toho jupííí) sis ji moc přála.
Hani, tak ať manžel dobře vybere a je do budoucna spokojený.
To víš, že tě už miminko žene domů, hlavně do jiné polohy, když celý den musíš sedět za stolem, tak nemá tolik místa na kotrmelce.
S nákupama se naopak začnu už krotit. Teď jsem toho zase pár objednala, tak zase na chvíli stačí. Dnes dorazil balík s nějakýma nutnostma a ještě mám objednáno od šikovné paní z mimibazaru nějaké doplňky na kočárek. Takže další nákupy až proberu to, co mám po dětech.
Ivet23 píše:
to me rika moje doktorka a muj dr na UT, ze mame hodne aktivni mimco![]()
ja mam zajimave chute
to bude kluk,já u prcky jedla tuny kyselého-nebo i grepy mnam ![]()
gratuluju moc ke kontrole!!nás čeká 28. ten 4D se už nemůžu dočkat!!a neřekli ti že je mimísek větší??náš mimísek ve 22tt vážil 450-ted nevím kolik přesně gramů a řekli nám ´že je větší ![]()
jinak s těmi nákupy,já už bych měla pomalu začítale já furt čekám co nám potvrdí za pohlaví.ale oblečení mám fůru po prckovi,potřebuju jen koupit matrace do postýlky,no a pak ty drahé věci jako autosedačku a kočárek ![]()