Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak my jsme byli na velkém UTZ včera…všechno v pořádku
, tak jsme velmi rádi…s manželem nechceme vědět pohlaví, tak to paní doktorka pošeptala druhé doktorce a sestřičce a velmi potutelně se všechny tři zasmály…tak nevím co to mělo znamenat ![]()
Jinak teď mám konečně chuť něco začít shánět a nakupovat…dosud jsem byla taková nesvá, protože mi každý říká, že nemám žádné břicho (přibrala jsem zatím 2,5kg a šlo to jen do prsou - už mám pětky
) no tak teď si to asi začnu užívat.
Jak to tady pročítám, tak vy většinou sháníte na netu…já se asi přikloním k ohmatávací verzi ![]()
Jinak všem těhulkám přeji hezký duben. ![]()
ahojky těhulínky ![]()
to je počasí hnus
sme museli s prckem na nákup-potřebovala jsem mu právě koupit i gumáky a pláštěnku a já blbec mu říkám-až budeš mít gumáky tak budeš moc chodit i do louží-to on moc rád.a co myslíte že neudělá???vleze mi do louže s teniskama při cestě do obchodu
já blbá!!příště to řeknu až bude mít holínky na noze ![]()
Hani mno to jedeš taky dobře,já už dneska měla dva nanuky,kousek přítelova dortu
už musím přestat,ale jak??????
![]()
gratuuju k dobrým výsledkům ultrazvuku-a to že se pochechtávali-nemáte tam obojetníka????
![]()
ji nak já taky ráda oblečení radši ohmatávám,ale třeba látkové plínky koupím po netu,mají tam větší výběr a i kvalitní za dobrý ceny
elemka - super, že vše ok, jinak tedy to jste dobrý, že vydržíte a nechcete to vědět, já byla zvědavá už od začátku ![]()
berusenka - vid to je mor to sladký
to jsem takhle v životě neměla
no a s těma gumákama, tak to je fakt vtipný
ten musel vypadat co ![]()
holky kdybyste věděli, jak mě se tu nechce nic dělat…ještěže mám příští týden dovču… ![]()
jj, to sladký je fakt hrozná droga. Před těhotenstvím jsem se dokázala udržet, ale teď to taky nejde. Nejvíc ujíždím na šampaňskových croissantech 7days.
Já mám nahoře 4 kg a nejvíc jsem taky přibrala na prsách a na břiše.
Na cukrovku jdu ve čtvrtek a taky mám docela strach aby se mi neudělalo blbě. Hlavně když se nemá od půlnoci pit. Já jsem zvyklá pit hodně a skoro pořád.
A z porodu mám strach docela velkej. Budu rodit poprve a představuji si to v těch nejčernějších barvách. ![]()
Jak jsem se ptala na to umývání oken, zeptala jsem se doktora a říkal, že to je opravdu jen pověra, ale co by se nemělo je točit se dokola, třeba při tancování nebo na kolotoči. ![]()
No točit se na kolotoči si v těhotenství ani nedovedu představit, bych asi přinejmenším vrhla.
Já kupuju na internetu, ptž se mi nechce jezdit do města po krámech, nějak mě to přestává bavit. A mám toho doma hodně po synovi a neteři, takže jen doplňuju co chybí a to většiou osahávat nepotřebuju, jinak bych taky dala přednost kamenným obchodům.
ahoj holky ![]()
Elis - jo ty croissanty taky můžu
jinak k tomu testu na cukrovku, tak mě sestřička od Dr. říkala, že ráno si můžu dát dva loky vody, když budu mít fakt žízeň, že to nevadí
já mám z toho taky hrůzu, zvlášť když mi hodinu trvá cesta na místo odběru…a ohledně porodu, to mám to samý ![]()
ty jo pěkně se nám ochladilo, tu klepu kosu u čaje…
Ahoj holky, můžu se k vám ještě přidat? Termín mám 30. 8. a zatím tedy pohlaví ještě nevím. Ale snad už se to dozvím v úterý na kontrole
Neutrálních barviček mám už nakoupeno docela dost ![]()
Vitam Paju
. Ja mam detskeho obleceni plne pytle, takze uz jen nakupujeme, co je potreba
. Tady v Anglii jsou totiz velke burzy, kde se da sehnat uplne vsechno, od kosmetiky pres nabytek, ruzne kyce, obleceni atd. az po silene mnozstvi vseho mozneho pro miminka a deti. A vite, jak to je, Anglicani nakoupi kupu draheho znackoveho obleceni a pak to jejich prcek ani nenosi. Takze se tam daji sehnat pekne veci za minimum. Ja se v tom vyberu vzdycky vyzivam
. Jinak jsem pracovala s detmi a ta posledni rodinka, u ktere jsem byla, mi toho taky dala hodne. Takze mam spis stesti… ![]()
Ahojda maminy
to je sileny pocasi
ranoo me budi chlap s tim, ze snezi, mu rikam to zkousej na nekoho jineho
asi o dve hodiny dele me budi dcera, mami sneziii
kouknu z okna a tam je vanice jak na vanoce
a ta zima tu, brrr
nakupovani veci, taky se chystam, zatim mam neco na doma!! sem se zagestrovala na aukro a vyhlidla jsem si super balik,ale bohuzel dokud mi nedorazi aktivacni kod mam smulu
tak sem zklamana!!
No já těch věciček mám už taky dost, něco od sestřenky, něco od kamarádek, pak jsem vyrazily s mamkou a babičkou na nákupy, tak je toho zase víc. Z Aukra mám 2 těhotenský tuniky a jsem s nima moc spokojená. Jinak ještě sháním chůvičky, mám vyhlídlé od Philipsu, ale pořád čekám, že je seženu ještě v tom bazarovějším zboží, protože mi přijde za nové dávat přes 1200 hodně. Dneska jsem jak na trní, má přijít kočárek a k tomu jsem si ještě měla vyzvedávat objednaný fusak do autosedačky, ale tam naženu přítele, jelikož kočárek je důležitější ![]()
mondík - ty jo to ti v té anglii závidím ![]()
já taky koukala na nějaké balíky z anglie, co se prodávají na aukru, ale je o ně pěkný zájem, takže vždy pár minut před koncem vzroste cena třeba i třikrát tolik…no uvidím, já se pojedu podívat v květnu do toho německa a potom uvidím, zda budu potřebovat ještě něco dokoupit. ty balíky na tom aukru jsou dobrý, že tam je třeba oblečení na 0-6 měsíců, že to není jen jedna velikost…
paja - zrovna dneska mi přišla taky z aukra jedna tunika
a včera dvoje džíny, tak už mám vystaráno ![]()
tak dnes jsem ještě neměla žádné sladké, tedy kromě banánku v čokoládě, k obědu obalovaný květák s bramborem a k večeři chlebík a žádné sladké, neb doma nic nebude
ledaže bych se stavila v obchodě, až půjdu z práce. venku je tedy hnus, tady začlo pršet, ale fouká a je chladno ![]()
Nakonec jsem se rozhodla pro Tako X Jumper, ještě jsem se rozhodovala mezi Dorjanem - ono je to v podstatě hodně podobný a tento by měl plně vyhovovat http://www.kocarky-tako.cz/…c07-299.html