TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
12.4.11 12:41

Ahoj holky, tak my jsme byli na velkém UTZ včera…všechno v pořádku :potlesk: , tak jsme velmi rádi…s manželem nechceme vědět pohlaví, tak to paní doktorka pošeptala druhé doktorce a sestřičce a velmi potutelně se všechny tři zasmály…tak nevím co to mělo znamenat :lol:

Jinak teď mám konečně chuť něco začít shánět a nakupovat…dosud jsem byla taková nesvá, protože mi každý říká, že nemám žádné břicho (přibrala jsem zatím 2,5kg a šlo to jen do prsou - už mám pětky 8-o ) no tak teď si to asi začnu užívat.

Jak to tady pročítám, tak vy většinou sháníte na netu…já se asi přikloním k ohmatávací verzi :wink:

Jinak všem těhulkám přeji hezký duben. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.4.11 13:14

ahojky těhulínky :kytka:

to je počasí hnus :zed: sme museli s prckem na nákup-potřebovala jsem mu právě koupit i gumáky a pláštěnku a já blbec mu říkám-až budeš mít gumáky tak budeš moc chodit i do louží-to on moc rád.a co myslíte že neudělá???vleze mi do louže s teniskama při cestě do obchodu :zed: :zed: já blbá!!příště to řeknu až bude mít holínky na noze :roll:

Hani mno to jedeš taky dobře,já už dneska měla dva nanuky,kousek přítelova dortu :oops: :oops: už musím přestat,ale jak?????? :zed: :zed:

gratuuju k dobrým výsledkům ultrazvuku-a to že se pochechtávali-nemáte tam obojetníka???? :think: :think: :lol:

ji nak já taky ráda oblečení radši ohmatávám,ale třeba látkové plínky koupím po netu,mají tam větší výběr a i kvalitní za dobrý ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.4.11 13:34

elemka - super, že vše ok, jinak tedy to jste dobrý, že vydržíte a nechcete to vědět, já byla zvědavá už od začátku :-)
berusenka - vid to je mor to sladký :-) to jsem takhle v životě neměla :-D no a s těma gumákama, tak to je fakt vtipný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ten musel vypadat co :-)
holky kdybyste věděli, jak mě se tu nechce nic dělat…ještěže mám příští týden dovču… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
12.4.11 19:20

jj, to sladký je fakt hrozná droga. Před těhotenstvím jsem se dokázala udržet, ale teď to taky nejde. Nejvíc ujíždím na šampaňskových croissantech 7days. :palec: Já mám nahoře 4 kg a nejvíc jsem taky přibrala na prsách a na břiše.
Na cukrovku jdu ve čtvrtek a taky mám docela strach aby se mi neudělalo blbě. Hlavně když se nemá od půlnoci pit. Já jsem zvyklá pit hodně a skoro pořád.
A z porodu mám strach docela velkej. Budu rodit poprve a představuji si to v těch nejčernějších barvách. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
12.4.11 19:38

Jak jsem se ptala na to umývání oken, zeptala jsem se doktora a říkal, že to je opravdu jen pověra, ale co by se nemělo je točit se dokola, třeba při tancování nebo na kolotoči. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.4.11 21:54

No točit se na kolotoči si v těhotenství ani nedovedu představit, bych asi přinejmenším vrhla.

Já kupuju na internetu, ptž se mi nechce jezdit do města po krámech, nějak mě to přestává bavit. A mám toho doma hodně po synovi a neteři, takže jen doplňuju co chybí a to většiou osahávat nepotřebuju, jinak bych taky dala přednost kamenným obchodům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
13.4.11 09:27

ahoj holky :-)
Elis - jo ty croissanty taky můžu :-) jinak k tomu testu na cukrovku, tak mě sestřička od Dr. říkala, že ráno si můžu dát dva loky vody, když budu mít fakt žízeň, že to nevadí :-) já mám z toho taky hrůzu, zvlášť když mi hodinu trvá cesta na místo odběru…a ohledně porodu, to mám to samý 8-o
ty jo pěkně se nám ochladilo, tu klepu kosu u čaje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.4.11 10:38

Ahoj holky, můžu se k vám ještě přidat? Termín mám 30. 8. a zatím tedy pohlaví ještě nevím. Ale snad už se to dozvím v úterý na kontrole :lol: Neutrálních barviček mám už nakoupeno docela dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
13.4.11 11:29

ahoj pajo, jasně že mužeš, vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
13.4.11 12:43

Vitam Paju :-). Ja mam detskeho obleceni plne pytle, takze uz jen nakupujeme, co je potreba :-). Tady v Anglii jsou totiz velke burzy, kde se da sehnat uplne vsechno, od kosmetiky pres nabytek, ruzne kyce, obleceni atd. az po silene mnozstvi vseho mozneho pro miminka a deti. A vite, jak to je, Anglicani nakoupi kupu draheho znackoveho obleceni a pak to jejich prcek ani nenosi. Takze se tam daji sehnat pekne veci za minimum. Ja se v tom vyberu vzdycky vyzivam :-). Jinak jsem pracovala s detmi a ta posledni rodinka, u ktere jsem byla, mi toho taky dala hodne. Takze mam spis stesti… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.4.11 12:57

Ahojda maminy :-) to je sileny pocasi :cert: ranoo me budi chlap s tim, ze snezi, mu rikam to zkousej na nekoho jineho :mrgreen: :mrgreen: asi o dve hodiny dele me budi dcera, mami sneziii :mrgreen: :mrgreen: kouknu z okna a tam je vanice jak na vanoce :cert: :think: a ta zima tu, brrr :cry: nakupovani veci, taky se chystam, zatim mam neco na doma!! sem se zagestrovala na aukro a vyhlidla jsem si super balik,ale bohuzel dokud mi nedorazi aktivacni kod mam smulu :cry: :cry: tak sem zklamana!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.4.11 13:06

No já těch věciček mám už taky dost, něco od sestřenky, něco od kamarádek, pak jsem vyrazily s mamkou a babičkou na nákupy, tak je toho zase víc. Z Aukra mám 2 těhotenský tuniky a jsem s nima moc spokojená. Jinak ještě sháním chůvičky, mám vyhlídlé od Philipsu, ale pořád čekám, že je seženu ještě v tom bazarovějším zboží, protože mi přijde za nové dávat přes 1200 hodně. Dneska jsem jak na trní, má přijít kočárek a k tomu jsem si ještě měla vyzvedávat objednaný fusak do autosedačky, ale tam naženu přítele, jelikož kočárek je důležitější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
13.4.11 14:00

mondík - ty jo to ti v té anglii závidím :-)
já taky koukala na nějaké balíky z anglie, co se prodávají na aukru, ale je o ně pěkný zájem, takže vždy pár minut před koncem vzroste cena třeba i třikrát tolik…no uvidím, já se pojedu podívat v květnu do toho německa a potom uvidím, zda budu potřebovat ještě něco dokoupit. ty balíky na tom aukru jsou dobrý, že tam je třeba oblečení na 0-6 měsíců, že to není jen jedna velikost…
paja - zrovna dneska mi přišla taky z aukra jedna tunika :-) a včera dvoje džíny, tak už mám vystaráno :-)
tak dnes jsem ještě neměla žádné sladké, tedy kromě banánku v čokoládě, k obědu obalovaný květák s bramborem a k večeři chlebík a žádné sladké, neb doma nic nebude :-))) ledaže bych se stavila v obchodě, až půjdu z práce. venku je tedy hnus, tady začlo pršet, ale fouká a je chladno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
13.4.11 14:01

paja - jéé kočárek a jaký budeš mít???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
13.4.11 15:04

Nakonec jsem se rozhodla pro Tako X Jumper, ještě jsem se rozhodovala mezi Dorjanem - ono je to v podstatě hodně podobný a tento by měl plně vyhovovat http://www.kocarky-tako.cz/…c07-299.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí