TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
11.4.11 18:56

BERUSENKO: mam za sebou plodovou vodu, bude to holka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.4.11 19:01

sem to nějak přehlídla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak gratuluju i k holčičce :mrgreen: :mrgreen:
to já te´d furt hím sladký a je to asi kluk,taky to na mějak neplatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
11.4.11 19:17

Berus
dr říkal, že je prcek větší..podle stehenní kosti je o týden starší..já měla i první dcerku velikou..měla při porodu 53cm a 3950g, takže jsem to čekala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.4.11 19:35

no tak to jo,mi to rávě bylo divný že vy by jste měli dítě v normálu a my obra :lol: no můj malej měl 4250g ale díky těhu cukrovce,tak si furt tajně přeju rodit dítě pod 4kg-snad se mi sen splní,ale stím jak furt jím sladký tomu moc nedávám :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
11.4.11 19:48

beru
já taky ujíždím na sladkým :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.4.11 20:55
Holouška píše:
Ahoj holky, zdravím vás po víkendu.Já tedy celý víkend spala. Vylezla jsem z lůžka jen kvůli jídlu. Jak já špatně spím, tak jsem ten deficit potřebovala asi dohnat.
Jinak sdílím úplně stejný názor, jím úplně všechno a velmi často, taky mi to leze převážně do břicha. Přibrala jsem zatím 6 kg., docela je mi jedno kolik přiberu :-)
Ivet dodatečně ti přeji všechno nejlepší k narozeninám.
Holky mám jen takový dotaz, když jsem ve 21tt, je to konec 5 měsíce nebo už 6 měsíc. Pokaždé čtu něco jiného.
A taky mě zajímá, jestli máte živé mimi jako já, tedy, že pohyby cítíte někokrát denně nebo máte lenocha a jste rády, že mimi cítíte 1 za den.
Já mám nejenom strašného živla, ale zvláštní je, že když přijde muž domů, promluví na břicho, tak je klid, on snad ještě nepocítil mé pohyby, pro mě nepochopitelné :-)

Podle me chytre tabulky, co jsem tu nekde stahla, zacina 6. mesic ve 22+2, coz je u me prave dnes :-). Nase malicka je aktivni podle toho, co delam a jak kdy. Kdyz pres den hodne beham v praci nebo nekde cely den chodim po obchodech, tak spinka, ze o ni skoro nevim, citim ji jen obcas trosku a pak se vetsinou ozve nejvic vecer, ale kdyz sedim cely den na zadku (jako treba dneska), tak me teda pres den hodne kope. Uz jsem ale zpozorovala, ze ma celkem stejny cyklus spanku, takze je vetsinou aktivni kazdy den ve stejnou dobu. Jak rikas, nekdy kope tak, ze mi az nadskakuje ruka, ale kdyz polozi na brisko ruku tatinek, jako kdyz utne, potvurka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.4.11 20:59
Ivet23 píše:
Dobre rano maminky maminky :-) HOLOUSKA- moc dekuji :-) mas zive dite?? tak o tom bych ti mohla vypravet :mrgreen: :mrgreen: Nase Nellinka mi v brisku neda chvilku pokoj :mrgreen: :mrgreen: citim ji od 16tt a ted uz vylozene kope,ale jak ji to bavi :mrgreen: nemuzu spat, sedet pomalu nic :mrgreen: :mrgreen: kdyz mi doktorka obebirala plodovou vodu,tak se divila jak mame aktivni ditko,mala mela rano rozcvicku :mrgreen: a ne a ne uhnout :cry: tak sem tam trpela nez se podari odebrat,pak se ucpala jehla a bylo to znova od zacatku :cert: ale co by chom nevytrpeli pro ditko :srdce: no pritel si zvetsene poprsi nemuze vynachvalit :-) a tesi se jeste na vetsi :mrgreen: ja mam velke prsa normalne a se svoji vahou 58kg mi to dava zabrat,zada bolej :cry: :cry: ale jednou si usetrim a necham si to upravit :mrgreen: jinak s tou vahou,nahore mam kol 5-6kil ale doma na vaze a u dr to mam jinak rozdil 2kil tak nevim ci vazi lip. ale beru to podle dr :-)

Koukam, ze i vy budete mit Nellinku :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.4.11 21:06

Uz sem Nellinku chtela u prvni dcery, ale nakonec to je Kristyna :mrgreen: :mrgreen: tak ted uz tu bude Nella :-) skoro jedine jmeno na kterym se shodnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.4.11 21:13

Ja jim uplne vsechno - slane, sladke, kysele :-D. Co se tyce porodu, tak se zatim moc nebojim, cekam prvniho prcka, tak mam jen zvlastni pocity, protoze nevim, co mam od toho vseho cekat :nevim:. Jinak me skoro vsichni tipovali na kluka a ja sama jsem byla presvedcena, ze to bude chlapecek a ono ne :-). Jak tak koukam, tak tu mame skoro same holcicky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
11.4.11 21:15

Mne se taky libilo uz dlouho a chteli jsme nejake jmeno, ktere by bylo vhodne tady v Anglii, ale zaroven i v CR :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.4.11 22:24
Ivet23 píše:
KMAR- jake doplnky na kocar????

Koukni sem http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…, paní je machr. Já si objednala tašku na kočárek s přihrádkou na láhev a ten rukávník na rukojeť kočárku - na zimu. Ale ještě mě láká nánožník, ptž. ho ke kočárku nemám, ale to až uvidím, že by byl potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.4.11 07:32

Kmar :-) rukavnik na rukojet sem videla a urcite si poridim :-) na zimu uplne super vec, ale mrknu na stranku, dekuji :hug: No jo v Anglii :-) Ty se mas :mrgreen: :mrgreen: Nellinka je urcite krasne jmeno, schvaluji :mrgreen: :mrgreen: ja si hrozne prala kluka, holku uz mam :-) tak budou dve :-) po tricitce se kdyz tak o kluka pokusime :mrgreen: Al dnes mi Natty v noci davala co proto :mrgreen: ona snad nespi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.4.11 11:59

ahoj holky :wink:
berusenka - já když byla na tom velkým utz, tak jsem byla 21+1 a měli jsme 394 g, doktor říkal, že to je ukázkové tabulkové, tak nevím, ale řekla bych že těch 400 g není obr ne? nebo jo?
jako já zas šáteček s tvarohem, jsem děsná, šla jsem si koupit jídlo na celý den a místo něčeho normálního mám dva šátečky, dvě jablka a džus, aspoň tedy že to ostatní je zdravé.já vůbec nemám chuť jíst něco slaného k jídlu…
dnes jsem byla u zubaře, bála jsem se trošku, ale nakonec jsem za 5 minut byla venku, že vše v pořádku a to jsem byla naposled před dvěmi lety 8-o a nový zubař se zdá milý a celkem asi schopný, tak jsem ráda, že jsem našla. ještě musím najít nového praktika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.4.11 11:59

Jo Nelinku jsem chtěla taky, ale má ji naše sousedka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.4.11 12:36

HANAH: mas se vyprdnout na sousedku :mrgreen: :mrgreen: