TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
7.4.11 08:32

ja sem postupne veci po dceri vsechny rozdala,uz sem nejak dalsi mimi nechtela :-) no a ted cekam a nemam nic, tedy jen matraci do postylky :mrgreen: ale uz jsme neco poridili kocar, postylku a ja si pomalu kupuji nejaky oblecky :-) sehnala jsem dobry kup latkovych plen 1ks 9kč u nas v Krkonosich jinak kus kolem 15kč :cert: ale jeste je spusty veci co nam chybi,ale casu dost jeste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
7.4.11 09:03

jj, to máš pravdu, že je ještě času dost, ale když mě to nakupování těch blbůstek tak baví. Ale stejně si uvědomuju, že ty nejdražší záležitosti zatím nemám.
Pořád nakupuju jen nějaký bodíčka a dupačky.
Holky, já se chtěla zeptat, jak to je s umýváním oken v těhotenství? Mamka pořád straší, že se umývat okna v těhu nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.4.11 09:08

O tom sem taky slysela, ze by nemeli :-) ale zatim to vypada, ze kazda meje :mrgreen: ja osobne sem toho zbavena, musela bych je mejt snad obden :cert: kopali nam v ulici kanalizaci a neudelali asfalt tak tu je blativa a kamenita cesta, takze kdyz je sucho tak se prasi :cert: :cert: neudelaji nic poradne :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
7.4.11 09:31

Právě jsem pročítala názory maminek na toto téma a dokonce jsem tam našla i reakce gynekologů, že by to nemělo vadit a že mimčo se může do pupeční šňůry zamotat tak jak tak bez mytí oken.
No trošku jsem se bála, protože se natahuju, i když věším prádlo, nebo uklízím nádobí do kuchyňské linky. Každopádně jdu zítra na kontrolu, tak se pro lepší pocit ještě zeptám svého doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.4.11 10:27

ahoj holky, zdravím při čtvrtku :-)
tak já si včera konečně koupila noví botky na jaro, dneska mě sice dřou ale snad povolí :-) taky nějaký tričko a kalhoty ať nevypadám jak hastroš, moje trička už mi moc nejsou, jsou krátké :-)))
zviz + berus - něco nám tu uniklo?? 8-o
krmar - jo mám horčík, a prý minimální dávka je 3× denně, takže můžeš klidně přidat a maximální je prý pak 5× 2ks denně, což je mazec. mě ted nějak často tvrdne, hlavně když jdu, 14 dní mám brát vitamíny pro těhule, ale pak radší přestat, ono prý je potvrzené, že miminka pak moc narůstají, když se s těmi vitamíny přehání, což jsem už někde i četla. a s těmi pracemi, no mytí oken u mě nehrozí, máme střešní a na ně pořádně nedosáhnu, ale říkala jsem doktorce, že jsem hodinu a půl žehlila a ona na mě vyvalila oči a říká, to přeci nemůžete, musíte pomalu, odpočívat, dělat pauzy, nenamáhat se…no jenže ono se to lehce říká…chtěla mi dát neschopenku, ale odmítla jsem, ty dva měsíce už nějak dochodím. jinak dle nějaký tý tabulky, zítra mi začíná už šestý měsíc (kalendářní), tak to je fakt mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.4.11 10:28

Ivet - na okna kašli, ono se to nezblázní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
7.4.11 10:38

Hannas84 :mrgreen: me ty okna vubec netrapi :mrgreen: nejsem prdla abych stale myla okna. dokud neudelaji silnici kajo byla nema to cenu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.4.11 15:04

Ahoj holky, tak nám velký ultr. dopadl dobře, vše je v pořádku, i když délka stehení kosti je nějak krátká, ale Dr.řekla, že ultr. je sice skvělá věc, ale že ji nemám brát jako bibli :-D
Dneska je fakt moc krásně. Já s mytím oken to mám tak, že čekám, až mi muž vymaluje a pak mi je rovnou i umyje. Sám se nabídl a při jeho preciznosti věřím, že to udělá na 1.
Příští víkend jedeme domů na Moravu a konečně od sester dostanu mimi věci, takže se už nebudu cítit tak blbě, že nic nemám :-)
Krásný den Vám přeji jo a máme potvrzeného Honzíka, máme oba moc velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.4.11 15:44

Holouška - tak gratuluji k chlapečkovi :kytka: a s tou stehenní kostí bychsi asi nelámala hlavu, to určitě bude v pohodě a přesně jak doktorka říkala…
tedy dnes je zas tak krásně a teplo, hned bych šla domů, ale ještě hodinu tu musím být a vůbec se mi nechce nic dělat :( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
7.4.11 20:34

Holouška gratuluji k chlapečkovi :-D
já okna nemyju můj baječný manžel byl u toho když mě mamka varovala ať je nemyju a on šel je umyt s tím, že nechce abych rizkovala :-D
dneska bylo tak krásně a mě zmohla chřipka jen doufám že jí zítra dostanu už pod kontrolou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
7.4.11 20:56

ahojky těhulínky :kytka:

gratulace k chlapečkovi!!!!!!!!!!!!!! :hug:

Hani my se se zvizi známe osobně víš,dneska k nám s malou zajeli na návštěvu :wink: :-)

jinak doufám že jste si užili dnešní počásko,slyšela jsem že se má zase to počasí kazit chjoooo :roll: se to stává nějak pravidlem, že na víkend má být hnusně :think:

jinak s těma oknama,mě právě taky dr říkal že to je hloupost,že se z toho pupečník miminku kolem krku neomotá,že se do něj může zamotávat sám-spíš že si mám dávat pozor,kdybych u toho cítila slabost,to bych toho měla okamžitě nechat.ale mě to nevadilo když mi přítel pomáhal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.4.11 22:49

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Akorat tu asi budu trosku ztracena, mate docela dobre rozjetou diskusi… Jen k tomu myti oken a veseni pradla - nekde jsem cetla, ze jsou to jen povery nasich babicek, ze ruce vzhuru nemaji na omotani pupecni snury kolem krku vubec vliv, ale jestli je to pravda, to fakt netusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
7.4.11 22:50

Jo jo, ja okna taky radsi myt nebudu, pritel to chce udelat sam, protoze mne snadno hrozi uraz, tak mu v tom nebudu branit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
7.4.11 23:01

Ahoj. Holouško taky se připojuji ke gratulaci k Honzíkovi.

Okna už mám umytá, ale brala jsem je po jednom. Jinak by se mi na ně vrhla babička a o to moc nestojím. Manžel se taky nabízel, ale on má své práce kolem baráku až dost.

Hani a vitamíny beru od začátku a strach o velké miminko teda nemám, u syna jsem brala taky a porodní váha 3.150. Já jsem naopak slyšela, že to nemá s braním vitamínů spojitost, ale co člověk (byť odborník), to názor, spíš mě uklidňuje vlastní zkušenost a fakt, že co jsem těhotná, nebyla jsem nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
7.4.11 23:03

Ahoj Mondíku :mavam: , jen se přidej, ztracená nebudeš, neboj se, holky k nám taky naskakují za běhu a určitě už se tu cítí jako doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí