Poradna duly
Jana Čurdová
zvizatinka píše:já na to koukám přes net po večerech-stejně dávají v tv prd a můžu ti říct,že český je fakt slabý odvárekberusenka66 píše:já já já
holky nekoukáte někdo na Farmář hledá ženu??jestli jo,jukněte na Slovenskou verzi,to je fakt masakr,se u toho furt smějuale slovenskýho asi nebudu stíhat. Já se tlemim i u český verze
Beátko tak třeba to ještě bude ta holčička
. Myslíš, že je to jen podvědomá touha, nebo to tak cítíš vnitřně? Ale i kluk je dobrej, zase by s bráchu byli pořádný parťáci. Hlavně, že je miminko v pořádku a třeba budete mít překvápko na porodním sále. Jen musíte vymyslet obě jména.
ahoj holky, tak jsem zpět v práci z utz, bylo to úžasný, akorát mi pořád nedorazilo fotka na mail
snad dorazí… Jinak tedy máme přesně 395 g, prý přesně tabulkové, stáří odpovídá, prcek se tam mlel a stále tedy to vypadá na holčičku
manžel byl jak u vytržení, i když jsme pořádně na té obrazovce nic neviděli, ale doktor nám k tomu dělal komentář a všechno v pořádku
tak jsme rádi. jinak tedy mě ted to břicho roste snad každým dnem…
to jsou krásné zprávičky ![]()
No s tím břichem jsem na tom podobně…do minulého týdne pořád nic a teď se mi zdá, že je každým dnem větší…dneska tedy obzvlášť ![]()
elemka - vid, mě taky a dneska ho mám taky už od rána velký, přitom vždycky ráno je menší než věčer…přitom ještě minulý pátek jsem neměla nic ![]()
Hannah84 píše:
elemka - vid, mě taky a dneska ho mám taky už od rána velký, přitom vždycky ráno je menší než věčer…přitom ještě minulý pátek jsem neměla nic
a bude hůř
![]()
![]()
tak už mi přišla fotka, ale nic moc, hlavička z profilu, nebo nevím, já si připadám jak blbec, že na těch fotkách z utz to blbě vidím, nebo se ta naše holka už ted nerada fotí ![]()
Hani gratuluju ke skvělému výsledku, hlavně, že je prďolka zdravá
Já půjdu tak za 14 dní, už se nemůžu dočkat!!! ![]()
jj záleží to na vymakanosti UTZ…když jsem byla na screeningu, tak jsme dostali tak nádhernou fotku, že to bylo až neuvěřitelné, jak může být děťátko vyvinuté a mít přitom jen 10cm… ![]()
Pak jsem přišla zase ke svému dr. a taky jsem ho hledala ![]()
jo a to ještě na tom screeningu doktor vyfotil jen hlavičku a pořádně ji zvětšil…vytisknul to a podal manželovi…ten se zatvářil jako „co to je?“ protože fakt nešlo nic vidět…tak jsme to opatrně dr. naznačili, že bychom chtěli miminko celé a tak nám udělal nádhernou fotečku. Prostě šprýmař ![]()
já mám hezký UTZ spodem, ale teď poslední, co mám dělanej přes břicho, tak ten už není ono
holt se to přes ty moje špeky hůř prosvicuje nebo co ![]()
krmar píše:
Beátko tak třeba to ještě bude ta holčička. Myslíš, že je to jen podvědomá touha, nebo to tak cítíš vnitřně? Ale i kluk je dobrej, zase by s bráchu byli pořádný parťáci. Hlavně, že je miminko v pořádku a třeba budete mít překvápko na porodním sále. Jen musíte vymyslet obě jména.
děkuju moc
já už se s tím klučíkem i smířila,určitš jsem hlavně ráda že je mimoušek zdravej,pohlaví je vedlejší,ale fakt to byl pro mě šok,o to víc jsem to musela rozdýchávat,opravdu jsem si myslela že to holčička bude.uvidíme toho 28.dubna na tom 4D,přemluvila jsem přítele tak by měl jít s náma,tak to bude pro nás všechny hezký zážitek-hlavně pro malého,ten to miminko fakt zbožňuje
každý den mi vyhrnuje tričko a pusinkuje mi bříško a hladí h,je to fakt miláček ![]()
Hani gratuluju moc!!!fotečka se náhodou vyvedla krásná!!!jinak o břichu mi nemluv,taky sem i tenhle týden nějak vylouplo
![]()
Ahoj holky, s tím bříškem jsme na tom asi všechny stejně. Mě včera poprvé pustili sednout v tramvaji
Vůbec jsem nevěděla jak se zachovat, ale tak jsem si řekla, že konečně to jde na mě vidět. A včera jsem cítila o dost silněji pohyby, bylo to úžasné. My jdeme příští čtvrtek na velký ultz., tak se taky moc těšíme, jestli nám potvrdí Honzíka ![]()
Jinak teď řeším svatbu, máme termín 26.5., je to tak narychlo, že nevím, čemu se dříve věnovat.
K tomu mi začala moje alergie, chudák mimi, jak pořád pšikám a smrkám, co ten v tom bříšku musí zažívat
A přítel je pěkně nachlazený a já už začínám taky, chtěla jsme se zeptat, myslíte, že nevadí, že beru rozpustný celaskon 500mg 1× denně?
Holouško, Céčko určitě nevadí. Je i ve vitamínech pro těhotné, takže určitě můžeš. Jůů ty se budeš vdávat? Tak to Ti moc gratuluju a přeju, aby jste si tu svatbu moc hezky užili - všichni i s Honzíkem.
Beátko, to je krásný, že se malej tak těší. To je šikulka, že to tak hezky vnímá. To bude opatrovatel. Náš syn se taky moc těší, ale jemu je už 5. To už bude vlekej brácha.
Hani taky gratuluju a fotka se mi taky líbí. Já jsem byla na velkým utz v termínu 19+0, takže Karolínka byla ještě malinká a ještě se vešla celá. Doktor mi udělal krásné 3 fotky, ale nemám skener, tak je sem nemůžu vložit, ale je tam taky moc hezky vidět.
já myslím že Céčko taky neva-občas si ho taky dávám-protože mi chutná ![]()
jinak moooooc gratulkuju ke svatbě,ať si jí všichni tří náramně užijete a svítí vám sluníčko
pak nám sem musíš dát fotečku jak ti to slušelo
krmar jo já ani nečekala,že malej bude takovej,ale zase si říkám aby mu to vydrželo
ale snad jo,mám z toho docela vítr,aby třeba nežárlil a tak.taky se toho bojíš?ty už máš ale rozumnýho chlapáka doma.jinak pokud sem ty fotečky chceš dát poradím ti,jestli máš doma foťák to to vyfoť přes režim makro-tak to fotím já-neba mě zapínat scener ![]()