TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
24.3.11 16:08

já jsem taky zavřená v práci :pocitac: ale aspoň mám čas tady koukat a číst :lol: když jsem doma, tak se mi většinou nechce ke kompu.
S těmi oblečky to mám asi tak…byla jsem teď týden v nemocnici, poněvadž jsem měla vysoké teploty, tak mé mámě to bylo líto, tak mi koupila první dupačky a overalek…takže jsou to úplně první pidi věci pro miminko :palec:

Taky jsem si udělala seznam a pomalu začnu nakupovat. Ono toho je vážně dost, zvlášť pro prvorodičku, takže ať se pak nemusím hroutit z těch ubývajících peněz na účtu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
24.3.11 16:28

elemka - tak to jsem na tom podobně, taky sem chodím většinou v práci :-) ale už se mi blíží konec a zítra a v pondělí mám dovču, jedeme do krkonoš, tak se těším, už počítám minuty, abych mohla jít :-) no ještě tak 15 minut :mrgreen: :mrgreen: a hurá dom :dance:
u mojí mamky taky čekám, kdy přijde, že něco koupila, ale má vkus, tak se nemusím bát :-) no je to celkem pěkná pálka ty věcičky, kor když za kočár dám dvacku, tak to je hned úbytek jak hrom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.3.11 07:22

Hani, tak to já tak drahý kočár kupovat nebudu. Využívám velké rodiny, kdy každý koupí něco :lol: Jedni rodiče postýlku, druzí rodiče kočár, brácha výbavu do postýlky…no a pak samozřejmě budu čekat co mi donesou ostatní :oops: Trošku vyčůranost, ale ono to tak chodí, ne? Většinou ti lidé, co se chodí kouknout na miminko, tak donesou nějaké hadříky, takže těch si moc do zásoby kupovat nebudu. Ještě k tomu jich pár podědím. Jde mi spíš o takové ty blbůstky jako teploměr, lahvičky, odsávačka…olejíčky, pár nezbytných léčiv atd. Myslím, že nic nezkazím, když už pomalu začnu nakupovat, přece jenom máme na krku (nebo spíš na břichu :lol: ) pátý měsíc.
Jo a taky bych si chtěla koupit nějaký kvalitní a velký přebalovací pult s dostatečnou komodou, aby se mi ty věcičky neválely všude po domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.3.11 15:50

Ahoj elemko, taky tě tu vítám.
Dobře to děláš. On opravdu každý něco donese a pak by ti bylo akorát líto, že některé věcičky jste ani nestihli vzít na sebe. Jak píšeš, nakup si spíš to, co od návštěv nečekáš, případně se neztratí, když se toho sejde víc. Potom na větší už si zase nejspíš budeš muset dokupovat sama - co nepodědíš, tak ti nic neuteče.

Zdravím samo i ostatní maminky čekatelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
25.3.11 16:21

ahoj holky, tak máme sbaleno a razíme na hory. Tak se Vám ozvu až v úterý :-) Přeji Vám pěkný víkend, hezky si ho užijte, v neděli už snad bude zase hezky. Jinak mě už snad konečně roste břicho, zdá se mi že mi včera přes noc vyrostlo, páč už nezapnu některé košile :-) a tedy hrozně se těšíme na čtvrtek na velký utz, dokonce i manžel, aniž bych mu něco říkala a připomínala, tak to ví, že jdeme ve čtvrtek a včera říkal, jak už se těší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
25.3.11 16:24

Ahoj holky, já jsem teď dva dny musela ležet, protože jsem se v práci málem sesypala. Začaly mě bolet záda, pak nohy a pak celé tělo(i zuby a uši). Dávám to za vinu přečerpanosti, ty sny Hani co máš ty, mám celé těhotenství. Nemůžu vůbec spát, pak ráno brzo do práce, sice sedím v kanceláři, ale i tak je práce občas psychicky náročná. Vůbec neodpočívám a pak se to na mě takto projevilo :-( Byla jsem z toho špatná kvůli mimi, protože jsem neměla vůbec chuť k jídlu, ale už jsem ucítila i pohyby, tak jsem ráda, že je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.3.11 16:34

Hani, už si to asi nepřečteš, ale přeju krásný prodloužený víkend. Pěkně si to užijte.

Holouško tak to vidíš, doufám, že je ti už lépe a že to bylo jen varování tvého těla. Koukej si nehcat vypsat neschopenku a alespoň na čas vypni. Pěkně si odpočiň, zregeneruj se a když to nepůjde, tak raději už zůstaň doma až do porodu. Zdravé miminko Ti za to přece stojí a v práci to zvládnou, neboj. Ono se řekne v kanceláři, ale mě vadí i delší dobu sedět. A pokud Tě to vyčerpává psychicky, tak to je ještě horší. Tak přeju ať jsi brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
25.3.11 19:40

Hani, také ti přeji krásný víkend a pořádně si to na těch horách užij a hlavně odpočívej. :mavam:

Holouško, také bych ti radši poradila, aby jsi si nechala napsat neschopenku. :think: Já jsem na ní od prvního měsíce těhotenství - sice se někdy pěkně nudím, ale říkám si, kdy jindy odpočívat než teď. Už si nikdy tolik neodpočineme. První tři měsíce mě bývalo hrozně blbě, takže si vůbec nedovedu představit, jak bych mohla chodit do práce. Ale pak se to zlepšilo. No hlavně, ať ti je lépe. :palec:

Já jsem byla dneska na tom ultrazvuku :-) . Miminko je zdravé :hug: a je to opravdu chlapeček.
Jen jsem dnes v noci dostala tu střevní virozu, jak nyní řádí :poblion: , sice jsem prvně nevěděla, jestli vůbec na ten ultrazvuk půjdu, ale nakonec jsem šla a vpohodě to zvládla. :lol:
Jinak ale celý den ležím, protože mě bolí úplně celej člověk (nohy, záda, hlava) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.3.11 19:50

Elis, tobě taky pořeju, ať jsi z toho rychle venku. To je teda v těhotenství taky dost nepříjemný.

Mě zase naskočil opar jak blázen, matně si vzpomínám, že to v těhotenství taky není zrovna dobré, ale lovila jsem na netu a na rtu to prý není až takový problém, jen je to hrozně nepříjemný a nedá se s tím nic moc dělat, jen patlat pastou, ale proti Vám jen prkotina.

Ale moc gratuluju ke zdravému chlapečkovi, to je krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.3.11 20:04

ahoj holky a a nové holky :-)

omlouvám se, ale fakt vůbec nestíhám :-( snad vás o víkendu dočtu a dopíšu :-) jinak doufám, že se máte dobře a mimča nezlobí :-D
tak všem přeju klidný a pohodový víkend :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.3.11 21:26

Medu, my se na Tebe nezlobíme, chápeme, jsi pracující matka a taky už je venku hezky, tak už se nechce tolik vysedávat u PC. Ale myslím, že se tu všechny máme dobře, co se týče miminek, jen holky teď trápí nějaké virozy, ale to bude určitě zase brzy ok. Taky se mějte moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
26.3.11 08:43

Ahojky kramar, já jsem nikdy nemívala opary, ale jakmile jsem otěhotněla, tak jsem ho taky hned měla a v lékárně mě slečna řekla, že na to můžu používat jak jsou nyní ty nový samolepky compeed. Jsou teda docela drahé :-? , ale když to pomůže, tak je lepší než se trápit 8-) .
Mě už je o trochu líp, tak doufám, že to bude ustupovat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
26.3.11 13:59

Hannah84 přejí krásný víkend na horách
Holouška měla bych více myslet na sebe a pořádně si odpočinou neschopenka není špatna můžeš si pak více vychutnat těhotenství :-D
Elis přejí brzké uzdravení
Krmak mě nejvíc a nejrychleji pomáha imazol do dvou dnů nemám ani náznak oparu…
Jinak sem včera byla v poradně takže sme taky zdraví a konečně už mám termín na 3D už se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
27.3.11 11:46

ahojky těhulínky :hug:

Hani přeju krásný víkend na horách,závidím ti ten čerství vzdoušek tam :-)

holky marodilky,doufám že budete brzo ok a zdraví,ať vás už nic netrápí-krom kopanečků miminek

to mě to naše mimi dává poslední dny docela zabrat,asi si řeklo že je žůžo zábava mě kopat do močáku,no fuj hnusný pocit vám povím :roll:

v úterý nás čeká velký ultrazvuk ani nevíte jak moc se těším!!!! :dance:

přeju vám krásný zbytek víkendu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
27.3.11 16:11

ahoj holky,
tp máme 14.8.11 pohlaví zatím neznámé,ale na apríla máme kontrolu a UZ ve 20.tt.
:-)Tak snad se z těch viroz a chřipeček nějak vyhrabete,protože venku začíná byt krásně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí