TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
17.3.11 18:27

od švagrové jsem si také vybrala asi 15 bodíček. Má sice holčičky, ale takový neutrální barvičky - jako je zelená, žlutá a bílá se dají použít pro chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
17.3.11 18:30

jinak jsem se na začátku trochu neudržela :oops: a nakoupila něco ve výprodejích v nextu (pár overálků) a pak na brumlovi plnou krabici neutrálních barviček :oops: :mrgreen: :mrgreen: pak se neudržela moje mamka a nakoupila další plnou igelitku hadérků…tkaže já toho už mám mraky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.3.11 18:33

a co kočárek, už nějak řešíte. :dance:
Já už tak hledám různě na internetu, ale manželovi se to zdá zatím dost brzy, takže se mnou moje nadšení nesdílí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
17.3.11 18:38

Elis

tak já mám vybranej gesslein F4 s vložnou taškou ;-) http://www.eshopbaby.cz/…lein-p30360/

původně jsem přemýšlela nad gesslein F6 http://www.eshopbaby.cz/…slein-p4885/

ale po dlouhém zvážení jsem si řekla že jako terén asi nikdy s kočárem nepotkám tak nepotřebuju ty výměnný kola a bez přehazovací rukojeti se asi taky obejdu ;-) a pojedeme pro něj do německa páč tam vyjde podstatně levněji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.3.11 18:44

je moc hezkej. :potlesk: A za kolik vyjde v tom Německu, jestli se můžu zeptat? Já právě přemýšlím nad tady tím http://www.monitor.cz/…ani-cen.html :lol: Švagrová ho má a je s ním moc spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
17.3.11 18:46
Elis 1 píše:
je moc hezkej. :potlesk: A za kolik vyjde v tom Německu, jestli se můžu zeptat? Já právě přemýšlím nad tady tím http://www.monitor.cz/…ani-cen.html :lol: Švagrová ho má a je s ním moc spokojená :-)

ten se mi taky dřív líbil;-) ale má malou korbičku a i malý sporták co jsem vypozorovala z různých diskuzí kde to holky hodnotily ;-)

v tom německu vyjde na cca 20 tis s veškerým příslušenstvím i s autosedačkou (taška, fusak, sítky, sluneční clona, vložná taška..), tady kdybych to koupila takhle komplet tak vyjde na cca 28 tis ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.3.11 18:49

Tak to se ta cesta do Německa opravdu vyplatí. :palec: Z té malé korbičky mám taky právě docela strach, tak stále přemýšlím a hledám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
17.3.11 18:52

já právě hledala kočár s velkou korbou -přeci jen se mi nechce dávat třebas 4 měsíční nesedící dítě do sporťáku v tý největší zimě (prosinec-leden) tak sem hledala a hledala a rozhodovala mezi klasickou inglessinou a kočárama s vložnou taškou - ty jsou přeci jen větší…ale k Inglessině bych musela pak pořizovat ještě sporták a to radši rovnou tu kombinaci a nemusím pak shánět nic dalšího:-) a v té kombinaci gesslein F4 jsou i golfky takže to je bomba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.3.11 19:02

Budu toho ještě muset hodně projít. :roll: a popřemýšlet. :think: Spíš ale asi projdu obchody, protože je lepší vidět ty kočárky na vlastní oči. Příští týden asi zajedu do Baby Parku a pořádně si tam ty kočárky projdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
17.3.11 19:03

když ono je blbý že ne všude maj všechno ;-)

já už byla v malvíku a pak v eshopbaby na chodově ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.3.11 19:09

jj, to je pravda, a proto je lepší, že začínáme už tak brzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
17.3.11 19:11
Elis 1 píše:
jj, to je pravda, a proto je lepší, že začínáme už tak brzy :lol:

no já musela :-D ten gesslein se dělá na zakázku a trvá to až 10 týdnů ;-) takže za měsíc pojedeme objednávat už :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
17.3.11 19:21

ahojky těhulínky :mavam:

vítám nově příchozí :hug:

to je dneska den,bych ho celej prospala chjo :zed: nejhorší je že už 14dní chodím na magistrát a ještě sem se tam z lenosti nedostala :zed: tak tam musím zítra v dešti :roll:

koukám že řešíte kočárek-já moooc chci Peg Perego GT3 ale přítelovi se zdá drahý :roll: ale mě se líbí že je super prostorný.tak uvidíme,ustoupit nehodlám :pankac: oblečení mám fakt hafo,tak koupím jen pár případných růžových kousků a končím,nebo mě doma zastřelí :lol: :mrgreen: ale nemůžu chodit do tesca tam mají tááák krásný věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
17.3.11 22:47

Ahoj holky, já už mám kočárek doma od 13 tt. Mám právě taky gesslein - future. Kupovala jsem na 2. dítě už použitý. Proto jsem ho měla doma tak brzy. V Pardubicích je na ně výhradní dovozce, možná proto se tady nesežene pod 8000.- ani ojetý kočárek, takže když jsem na internetu sehnala za necelých 5000,– tak jsem ho hned brala. Já jsem za kočárek nechtěla právě taky dát moc peněz, ale hodně se líbily ty gessleiny, tak jsem to vyřešila takto. Navíc jsem po kočárkách koukala na netu pořád,ještě než jsem byla těhotná, takže jsem už tak trochu přehled a předtavu co chci měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.3.11 07:55

Dobré ránko, holky!

nejdřív balhopřeju všem, co už cítí pohyby :-) já už je cítím pár dní a tak se zaměnit nedají a už je cítím i když nejsem v klidu :-)

Krmar, cvíčo je určitě super, hlavně na ty bolesti zad, tak doporučuju.
Hani, moje tchýně naštěstí nakupuje za mé přítomnosti a tak koupí co se libí nám oboum :-)

Luphen, já hadříky nemám :-( ani od koho podědit, ale ted už jsem se taky dala do vášnivého nakupování :-)

Včera mi dorazila cestovní postýlka a jsem nadšená!!! My budeme mít cestovní jako normální, protože máme zatím malý byt a jen taktak se sem vejdeme. Ale dneska se jdeme podívat na luxusní baráček, tak nám držte palce. Já už chci rodit do nového baráčku :-)

A kočárek, no měla jsem vybráno, pak jsem zavítala do krámku a jsem zase na začátku :-( ale pořád si říkám času dost :-)

Fůj to jsem se rozepsala, takže velká omluva za román :-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital