Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, doufám, že nevadí, že jsem se k vám přihlásila. Také mám termín porodu v srpnu a to 7.
ahojky maminy ![]()
já si řekla, že nebudu nic zatím kupovat
, ale náhodou sem šla kolem obchodu a neodolala sem
a i pleny a ubrousky sme si koupili do zásoby
kamarádka se mi smála ale já vím že plen a ubrousku není nikdy dost ![]()
vítám Elis ![]()
moc děkuji za přivítání
. Já už jsem také koupila jedno balení plínek a jednorázových ubrousků a nějaké oblečení už jsem si také sehnala. Je to úžasný pocit nakupovat ty malý roztomilý oblečky.
ahojte mamky ![]()
dnešní kontrola dopadla dobře, miminko je stále tam, kde má být, plodovka je OK, má 160gr. Měřil mi ho stejně jako Berus
odpovídá přesně na den.
Krmar, moc gratuluju k dobrým výsledkům a k holčičce ![]()
Já taky zatím nic nesháním, ani nemám moc náladu
čekám, až budu vědět pohlaví a pak to začne ![]()
Holky, skvělý výsledky, blahopřeju. Já si taky musím počkat na 29.
Vítám Elis!
Já ted vůbec nestíhám
a to zítra a pozítří musím do práce, pak už snad konečně vytoužený klídek. Včera jsem začala s jarním úklidem a pak si dala těhu cvičení! super!
A výbavičku, no něco málinko jsem už nakoupila, ale tchýně toho koupila víc
spíš teď váhám nad kočárkem
a zítra by měla dorazit postýlka
tak se těším ![]()
Pěkný večer!!!
ahoj holčiny ![]()
vítám nově příchozí ![]()
já jdu na velký UTZ 28.3 tak doufám že se prtě ukáže a uvidíme co čekáme:-D
jinak z výbavičky mám už povlečení do postýlky s mantinelama a výpln do povlečení..pak mamka nakoupila cestovní postýlku a lehátko pro mimčo..a už mám i nějaké uni hadérky
sem z rodiny nákupních maniaků tak to tak taky vypadá
a až se dozvíme pohlaví tak se nákupy teprve rozjedou ![]()
Jů tady se to hezky rozjelo. Ahoj Elis, jen se přidej, čím je nás víc, tím líp.
zvizatinka - tak taky dobré zprávy z poradny, to je dobře.
Meduleinko jen už začni pěkně odpočívat, na těhu cvičení chci taky začít chodit. Bolí mě teď poslední dobou bederka a myslím, že je to tím, že jsem byla zvyklá cvičit a teď to těm zádům chybí, jenže doktorka mi řekla tak měsíc po plodovce, tak musím ještě vydržet do dubna.
ahoj holky, tedy vy jste se včera nějak rozjely ![]()
Vítám elis! ![]()
Jinak dneska ráno sedím u pc a snídám a jak jsem dojedla, tak mi lehce dvakrát někdo ťuknul zevnitř do bříška, že by to bylo naše miminko…hned mi to bylo jasný, takže jsem ho poprvé cítila a člověk to fakt pozná, hned ví, že je to ono
tak se mi hned krásně šlo do práce, i když venku je tedy hnus, šedivo a tma…
Já budu nakupovat až v dubnu, zatím jsme od nikoho nic nedostali a asi ani nedostanem, vesměs všichni mají první, tak si to schovávají na druhé, nebo už věci nemají…a já s tím ani nepočítám, že bysme měli něco od někoho, akorát snad od švagrové budeme mít lehátko. Postýlka bude asi z ikey, jo v dubnu chceme nejdřív vymalovat, nakonec jsem se rozhodla pro fialkovou ![]()
Všem moc děkuji za přivítání.
Já jdu na vyšetření 25.3., takže se také moc těším až toho našeho budulínka uvidím. U nás to vypadá na chlapečka, takže už začínám něco nakupovat, ale tchýně mi toho už také koupila spoustu (daleko víc, než jsem nakoupila já). ![]()
koukám holky, že skoro všechny jdete na UTZ dřív než já, ach jo já zas poslední
jenže v gennetu prý mají plno, proto jdu takhle pozdě…
ty jo máte nějaké akční tchýně ne? já jsem celkem ráda, že ta moje akční není, určitě by koupila něco, co by se mi nelíbilo, navíc ona už to má za sebou, už dvě vnoučata má od manželovy segry, takže to pro ni nebyla nijak zásadní informace, když jsme jim to o vánocích sdělovali… ![]()
jinak dopoledne jsem zas cítila jedno malinké bouchnutí ![]()
dneska tu je nějak mrtvo…
Ahoj holky, já taky nemám nějak akční budoucí tchýni, pořád se ptá, je šťastná, bude poprvé babička, ale nic nenakupuje ani nepodniká, možná jen čeká na správnou příležitost
. Já zase na sobě cítím, že jak jsme se překulili do 5 měsíce, že mi břicho už znatelně roste. Já bych už tak ráda taky cítila pohyby, občas cítím takové vrnění, ale nevím, jestli to pohyby jsou nebo ne.
Hannah určitě poslední nepůjde já nemám ještě ani termín
do poradny du až příští týden v pátek a až doktorka mi řekne termín genetiky…
já docela akční tchýni mám, ale bohužel jí nedokážu vysvětlit co má kupovat a co ne většinou sou to věci zbytečné jako třeba ubrousky po kterých se mi malá osype nebo věcičky na léto do kterých mi doroste v zimně. Což mě mrzí už jen kvůli ní když si dá práci a něco vybere a pak mi tu leží ve skříni…
Hani já už teď taky cítím ty opravdový ťukance, to už je fakt jasný, že se hlásí miminko, nějaký ty bublinky před tím, to je nejistý, ale tohle už je krásný pocit viď? Mě už se začíná hlásit častěji tak 3× denně. Někdy je to taky jen ťuknutí, někdy se tam vyloženě pár minut mele. Je to fakt nádhera.
ahoj holky:-)
já se dneska probudila úplně nabitá energií a po obědě mě všechna opustila a jsem úúúúplně KO a nevím z čeho když jsem celý den doma ![]()
jinak já pohyby ještě žádný necítím… ale vím že je ještě brzo - ale moooc se na ně těším ![]()
jinak k výbavičce - já toho asi dost dostanu (hadérky) od švagrové - mají kluka i holku a už netrpělivě čeká až jí řekneme co čekáme aby to začala třídit ![]()