TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
11.3.11 13:43

ahoj holky a vítám Luphen.

Můj syn jde už v září do školy a tak budeme řešit jiné problémy :-)

A bříško, no mě se zdá už dost velké, ale prý na skoro polovinu těhu, je malinké. Mám o veliké asi jako Luphen na fotečce :-)

Včera jsem s tchýní proběhla obchudky a přinesla pár oblečků, užasné, je neskutečné jak nádherný věci dneska dělají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.3.11 13:45
krmar píše:
Ahoj. Taky opět vítám novou maminu srpňátka. U mě už břicho vidět je, ale asi tak nějak v normě. Se školkama je to opravdu hrůza, takže taky budu držet pěsti ať ti to dopadne. My ještě bydlíme na vesnici, takže nás vůbec nikde nechtěli. Měli jsme přihlášku v jedné školce dost včas, ale pak ještě manžel těsně před termínem podávání přihlášek dojel do této školky zeptat se jaké jsou šance se k nim dostat. Učitelka řekla, že to moc reálně nevidí, takže přihlášku stáhl a objel všechny školky v Pardubicích, jestli nemají ještě místo. Naštěstí jednu takovou sehnal a jsme s ní teď moc spokojení, jsou tam výborné učitelky i ředilelka. Doufám, že nám to tam výjde znovu, až to zase budeme potřebovat. No třeba se do té doby situace zlepší :lol: .

no mě když se teď nezeptají jestli jsem těhu,tak to vidím že by nás mohli vzít,ale uvidíme no,si říkám že o nic nejde,tak s náma bude třeba ještě rok doma-ale vidím na ně,že by mu kolektiv dětí mooooc prospěl-my teda chodíme mezi děti,ale i tak to není často.
no nejhorší je,že já fakt marodím jen když jsem těhotná,jinak ani Ň :think: asi je to na tělo náročný no.ono jestli už máte jedno dítko ve školce,tak je to vp oho,protože oni to pak upřednostňují

jinak tady je můj pupek :oops: je to z minulého týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.3.11 13:52

luphen - ty jo, ty už máš pěkné bříško :-)
beata - no asi jak ty mám, mám něco v albu…
jo dneska je věciček, se taky musím vždycky krotit…
jinak já bych si taky válela šunky, ale potřebujem prachy na výbavu a na opravu auta, tak ještě chodím do práce, asi do konce května, pak vyberu dovču a už se budu válet s pupkem taky doma :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 13:57
Hannah84 píše:
jinak já bych si taky válela šunky, ale potřebujem prachy na výbavu a na opravu auta, tak ještě chodím do práce, asi do konce května, pak vyberu dovču a už se budu válet s pupkem taky doma :-D :-D :-D

dix :huban: sem ráda že mi roste :lol: já jsem na PN od začátku páč jsem pořád blila až mě chtěl dr posílat na kapačky jak sem na tom byla zle..ale už se to lepší..a sem právě ráda že bříško roste i když jsem vyblila pár kil a ještě jsem je ani nedala zpět nahoru :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.3.11 13:58
Hannah84 píše:
jinak já bych si taky válela šunky, ale potřebujem prachy na výbavu a na opravu auta, tak ještě chodím do práce, asi do konce května, pak vyberu dovču a už se budu válet s pupkem taky doma :-D :-D :-D

a prosím tě,kde to tvé album najdu??já se tu vůbec nevyznám :roll: :oops: jojo věciček je mraky,ale jak mám doma kluka,tak musím říct,že na něj něco hezkýho sehnat je fakt boj,na kluky je toho málo :think: já naštěstí po prckovi mám fůru neutrálních věcí,takže nás čeká koupit jen autosedajdu,kočárek,skate za kočárek,takže ty největší položky :lol: ale hodilo by se i nové auto ale na to bohužel není no :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.3.11 14:14

Beatko, ale až budeme potřebovat školku pro druhé, syn už bude ve škole. Už je mu 5let.

Holky krásný bříška. Já své nafocené nemám a ve foťáku jsou vybité baterie, ale já mám břicho víc do šířky ne tak hezky špičaté jako Luphen. Zase asi malinko menší, no asi tím, že je rozlezlejší :-D

Taky jsem na neschopence od začátku. Bylo mi taky dost špatně, ale naštěstí jsem to většinou zvládla bez zvracení, tentokrát jsem nehubla. U Fíli jsem taky zhubla asi 5 kilo, asi v tomto období to začalo jít zase pomalinku nahoru a nakonec jsem stejně přibrala k výchozí váze asi 14 kg. Nejvíc to poskočilo poslední měsíc, kdy už se moc přibývat nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.3.11 14:19
krmar píše:
Beatko, ale až budeme potřebovat školku pro druhé, syn už bude ve škole. Už je mu 5let.

Holky krásný bříška. Já své nafocené nemám a ve foťáku jsou vybité baterie, ale já mám břicho víc do šířky ne tak hezky špičaté jako Luphen. Zase asi malinko menší, no asi tím, že je rozlezlejší :-D

Taky jsem na neschopence od začátku. Bylo mi taky dost špatně, ale naštěstí jsem to většinou zvládla bez zvracení, tentokrát jsem nehubla. U Fíli jsem taky zhubla asi 5 kilo, asi v tomto období to začalo jít zase pomalinku nahoru a nakonec jsem stejně přibrala k výchozí váze asi 14 kg. Nejvíc to poskočilo poslední měsíc, kdy už se moc přibývat nemá.

jo tááák,to jsem nepostřehla,to se omlouvám :lol: :lol: tak já si myslím že to pak bude se školkama trochu lepší,teď byll a ještě trochu je bejbyboom takže je to šílený no.jinak já mám bruch taky víc do šířky,proto si i víc připadám tlustá než těhotná :lol: ale kila mám nahoře zatím jen dvě tak to jde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.3.11 14:22

beata - no musíš kliknout na mě a tam se ti zobrazí založky kde diskutuji a taky fotoalbum, tak tam mám nějaké foto…
jinak já ani nevím, kolik jsem přibrala, páč nevím kolik jsem vážila na začátku :( jelikož nemáme váhu, tedy teď jsme ji už koupili a ve 12 tt u doktorky jsem měla 74 a ted mám 73 tak nevím, jaktože hubnu, když furt jím sladký :-) ale řekla bych, že jsem přibrala asi tak 3-4 kg zatím, páč jsem nabrala v bocích a pas mi zmizel…asi se mi břicho rozlézá do stran než ven dopředu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.3.11 14:32

To je v pohodě, už je nás tu víc a trochu se ztrácí orientace. Musíme se občas malinko připomínat :-)

Našla jsem lepší baterky, tak vkládám foto - není to nic moc, takové rychlé foto pro Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.3.11 15:13

krmar :palec: taky máš prohlubeň u pupíku, mě vždy přijde, že mi ztloustl žaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.3.11 15:22

beat taky držím palečky :-)
vítám novou těhulku :-)
když tak koukám na vaše bříška tak vám zavidím já opravdu vypadám jak tlustá a ne těhotna, břicho mi de vidět ale je tak báječně roztáhlí, že to vypadá jak pěknej špíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.3.11 15:37

Kačko, vždyť to moje taky.

Jj Hani, stejné jsem ho měla i v 1. těhotenství. Mě nejdřív vylezlo to spodní břicho, které mám i netěhotná a teď k tomu pomalu dorůstá i ten žaludek :lol: Mezitím ještě úplně nevymizel pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.3.11 15:40

Mě se líbí bříško Luphen, ale ona je štíhlounká. A tvoje jsem Hani neviděla, na tvé fotoalbum se nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 15:46
krmar píše:
Mě se líbí bříško Luphen, ale ona je štíhlounká. A tvoje jsem Hani neviděla, na tvé fotoalbum se nedostanu.

jeee děkuju :huban: ale štíhlá nejsem…taky vážím 73kg;-) ale břicho mi roste už konečně kulatější..do tedka sem taky měla spíš jen špek a nic jiného :pankac:

jinak bříška máte všechny moc pěkné :huban: hlavně že rostou!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.3.11 15:51

jj, přesně tak hlavně, že rostou. Já sice měla výchozí váhu 58 kg, ale na 162cm, na to, abych já byla štíhlá bych musela vážit tak 52 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí