Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj já si myslím že je to v pořádku já to totiž mám taky 14 dní mi je dobře a najednou je mi zase špatně a přepadne mě hrozná únava…
ale jestli máš pochybnosti tak to řekni v poradně…držím palce ať se ti brzy uleví ![]()
ahoj holky,
už je dneska líp a snídaně zůstali an svém místě? ![]()
Já tenhle týden ještě musím trochu pracovat, ale už mě to fakt zmáhá ![]()
A dneska konečně dorazily výsledky z triple testů a něco se jim nelíbí, neříkali co a jak vypadají hodnoty, ale musím do gennetu na UZ a až 29. to se zblázním z čekání ![]()
meduleinka - já jdu do gennetu na velký UTZ 31., takže si počkám ještě o 2 dny déle… ![]()
jinak jsem si dala velký oběd a hlavně sušenku a je mi ted dobře ![]()
já ted namočila vločky do mlíka a k véče si udělám kaši
já mám na ní takovou chuť
Hannah, to čekání je děsný co, ale mám super doktroku a tak mi ještě dneska udělala UZ a všechno poměřila, protože mám vyšší hodnotu simfýzi a fundu. Ale prej je všechno v pořádku a daří se. Tak mě dost uklidnila ![]()
no mě už to pomalu utíká, jednou vyspinkat a dopoledne v práci uteče rychle a pak už se dočkám, moje dr. má taky utz, takže se moc moc těším ![]()
doktoři s UZ jsou super, to člověk vidí broučka častěji
taky jsem zase klidnější, když vím, že je po této stránce vše v pořádku.
Dokonce jsem dostala doporučení na těhotenské cvičení, tak budu chodit do nemocnice a zadarmo. tak mám radost!
Ahoj Meduleinko, kdby se jim nezdálo něco natolik, že by sis z toho měla dělat starosti, tak by tě pozvali určitě dřív. Já jdu 14 do poradny, 16 budou výsledky z AMC a 29.3 jdu na velký utz na genetiku. Je možné, že si mě ještě budou zvát na kontrolní utz po AMC. Na utz chodím taky moc ráda, jsem už taky zase nervozní, jestli je vše v pořádku, už se těším alespoň na to pondělí. Je vidět, že jsme na tom opravdu všechny stejně. Jo a taky se mi ještě občas navaluje, tak mám pocit, že už to lepší nebude, ale to je to nejmenší, to už klidně vydržímě že? Hlavně ať vše ostatní máme v pořádku!
Ještě se zeptám cítíte pohyby každý den? Já mám někdy 100% jistotu, že se ozvalo mimino, ale někdy se buď vůbec neozve, nebo tak lehce, že nevím jistě jestli jsou to pohyby miminka nebo něčeho jiného.
ahoj holky, tak ještě 3,5 hodky a pak vyrážím doktorce ![]()
krmar - vzhledem k tomu, že pohyby ještě necítím, tak ti neporadím, ale zeptám se tě, poznám až to budou pohyby? je to třeba jiný než když mě zabolí v břiše třeba když vstávám z postele? nebo často mívám v noci jakoby křeč dole v břiše… já furt nevím, jak ten pohyb poznám, je to cítit i rukou už ?
já teda pohyby každý den necitím spíš jsou tak slabe že je nezaregistruji
už se nemůžu dočkat na vyšší stupeň těhotenství abych pohyby cítila více a častěji ![]()
Hannah84 rukou je necitím ale v břiše citím takový bublinky, šimrání, nevím jak přesnějí ten pocit popsat…
kačka
právě nikdo to moc neumí popsat, no holt si počkám asi na ty pořádné až, to už snad poznám ![]()
Ahoj holky, tak už jsem z práce doma ![]()
Já pohyby taky necítím denně, ale třeba dneska bych řekla, že jsou výraznější než jindy, ale 5 hodin v autě se asi projevilo i na prckovi ![]()
Hannah, co kontrola?
Krmar, naprosto souhlasím, já se ani moc nebojím toho UZ v Gennetu, jen tak malinkato
a máš pravdu, hlavně že je jinak vše v pořádku.
meduleinka- teda co máš za práci, že jsi tak brzy doma? ![]()
já jsem zpět od doktorky, opět v práci tedy, všechno v pořádku, miminko prospívá a asi to prý bude holčička
manžel štěstím bez sebe, moc chce holčičku. akorát já jsem oproti minulé návštěvě před měsícem zhubla 1,5 kg, což moc nechápu, páč každý den mám něco sladkého…a nemám si dělat starosti ani s břichem ani s pohyby, že je to individuální a pohyby určitě u prvorodiček až po 20.tt, takže času mám dost
tak jsem ráda a spokojená, ted se budu těšit na 31. do gennetu ![]()
holky máte už vytipovaný kočárky?
já byla furt rozhodnutá pro jané slalom jak je ted limitovaná edice 2011, ale dnes jsem viděla novou kolekci x lander XQ a tam se mi hodně líbí kombinace s fialovou barvičkou…tak teď nevím. chceme ho kupovat nějak duben květen…