TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
25.2.11 08:12

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala… Já jsem tak jen po screening testu, který vyšel negativně a další test mě čeká za 2 týdny, to budu v 16tt. Riziko kombinovaných vad mi vypočetla na 1:55000, nevím co to znamená, ale Dr. řekla, že je to uspokojující.
Jinak já mám jména jen v hlavě, přáli bychom si kluka, ale ve finále je to jedno. Problém je, že holčičí jména se mi skoro žádné nelíbí, takže tam budeme vybírat hooodně dlouho :-) Taky chceme vědět, co to bude, moje sestry mají obě dvě děti a obě holku i kluka, takže já si žádné mimi věci nekupuji :-) Budu mít úplně všechno, takže koupíme jen kočárek.
Krmar jak si psala, že ráno máš menší bříško než večer, tak to já mám taky, večer skoro velikostí 9 měsíce :-) Holky já mám pořád hlad, nikdy jsem nebyla moc na sladké a teď musím mít každý den něco v puse, hlavně lízatka nebo bonbóny. Ale zdá se mi, že jak jsem v 1. trimestru nadměrně přibrala, tak teď stojíme nebo přibíráme pomalinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.2.11 11:17

a kolik už jste holky přibraly?

U nás jsme jména ještě ani nenakousli :-) ale myslím, že už nás to brzy čeká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.2.11 17:55

Ahoj, já jsem na neschopence, poněvadž bych opravdu byla v práci neschopná :-). Od začátku je mi dost špatně a pomalu to ustává až tento týden. Teď jestli to dopadne s plodovkou, tak už do práce určitě nepůjdu.
Přibrala jsem asi 3-4 kila, ale přitom si nepřipadám extra rozežraně, spíš jsem před tím byla zvaklá cvičit, což už 3 měsíce neprovozuju, takže možná i proto. Ale pokud to není extra nad limity, tak bych to asi neřešila. Ono si to tělo stejně vyžádá co chce a moc se tomu neubráníš, hlavně ať jsou ti naši sprpňáčci v pořádku! Jinak těm hodnotám sice taky nerozumím, ale mě při hodnotě 1:2000 řekla, že je to vzhledem k věku ještě snížené riziko. Mě je 31 a je fakt, že věk v těch tabulkách hraje velkou roli. Toto se nedá srovnávat jen tak na internetu mezi sebou, posuzuje se více kritérií. Když řekli, že je to v normě a negativní výsledek, je to ok a víc bych to nepátrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.2.11 11:47

Já do práce chodím, ale uvidíme, jak dlouho mi to vydrží :-) A přibrala jsem 4 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
26.2.11 18:01

já mám tři kila nahoře, taky jsem na neschopence, ale v práci trochu vypomáhám, abych se tolik nenudila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
26.2.11 20:40

Tak koukám, že jsme na tom s těmi kily všechny stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
26.2.11 21:08

jsme tabulkové těhulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.2.11 15:44

Každopádně chutě jsou velké, někdy obrovské :-) :-D Už se těším na další kontrolu. Míváte třeba strach, když jdete na ult., aby bylo srdíčko? To je u mě první, na co se dívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
27.2.11 20:11

já už se moc nebojím, už cítím pohyby, tak jsem klidnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.2.11 13:27

Jak to ucítíš?Já čekám první mimi, tak vůbec nevím a v jakém jsi týdnu?Já začínám 15tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
28.2.11 13:57

To je pravda, jak jsou pohyby je to zase veselejší. Já zatím pohyby necítím, teda něco málo cítím, ale nejsem si jistá jestli je to miminko nebo střeva :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
28.2.11 16:51

ahoj holky, můžu se přidat? TP mám 10.8., testy negativní a už jsem teda nabrala 5kg, nicméně nic na břiše, to mi nějak neroste, ale hlavně v bocích a prsou :-(
už cítíte pohyby, jéé já chci taky, ale nevím jak to poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.2.11 19:39

Hannah, vítej :-) já na výsledky musím počkat do příštího pondělí :-(

Holu, já je cítím cca týden a zítra začínám 18. týden,
ale už jsem druhorodička a jsem dost hubená, tak už kolikrát nahmatám hlavičku nebo nožku,. Cítím pohyby přímo v místě dělohy, takový štouchanečky, ale už jsem dostala tak dva větší nezaměnitelný kopance :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.2.11 19:41

Někde jsem četla, že prvorodička ucítí pohyby až kolem 20 tt. A v časopisech se píše, že od 16tt. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
28.2.11 20:31

Ahoj holky, taky vítám novou maminku srpňátka, jen pojď mezi nás, budeme moc rády, když se nám to tu rozroste. Já mám termín 13.8. pohyby nejisté, taky se moc těším na mocnější šťouchance, ale ani v prvním těhotenství neznám takové to šťouchání pod žebra apod. Každý je jinak citlivý, má jinak silnou břišní stěnu a taky záleží na poloze miminka a taky na jeho povaze - některá miminka jsou línější už v bříšku. Opravdu u prvorodiček bývají déle, tím se netrap, určitě příjdou, možná každým dnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí