TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
16.2.11 14:02

Pokud Ti neřekla, že se máš kvůli té placentě chovat „jinak“, tak to asi neřeš. Opravdu se to může do příští kontroly změnit. Kdyby něco hrozilo, určitě by to řešila. A ten čípek s tím možná souvisí ne? Já zase mám sama pocit, že ho mám zkrácený, měkký a otevřený, ale nejspíš se jen odstěhoval do jiné polohy, ptž. právě doktorka po vyšetření neřekla nic, zapsala cervix score 0, takže jsem to hodila za hlavu a snažím se to už neřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.2.11 10:43

Ahojky, tak jak jste prožili víkend? Já jsem se snažila ležet, protože mě začalo docela hodně bolet v podbříšku. Stává se Vám občas, že Vás bolí břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.2.11 11:36

Ahoj. Neboj stává se to. Je to tím jak roste děloha a to teď zrovna roste. Neuklízela jsi? Mě bolí břicho po každým luxování nebo vytírání. Dobře, že jsi odpočíval, to Tobě i miminku jen prospěje. Já jsem o víkendu taky spíš lenošila, al ejá jsem doma, takže lonoším skoro pořád :-) Dnes jsem byla na odběrech na triple testy, ve středu budu mít výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.2.11 11:38

omlouvám se za ty překlepy… kdy jdeš do poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.2.11 16:24

Já jdu do poradny za 2 týdny, 10.2. jsem byla na screening testu a pak říkala, že mám přijít až za měsíc, jsem objednaná den po mých narozeninách. Ty jsi na rizikovým? Vím, že odpočinek je moc důležitý, o víkendu jsem tak hodně spala, až mi přítel říkal, že jsem jak spící panna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.2.11 22:01

Tak pokud nebude hůř, tak se na to stejně raději zeptej v tý poradně. Jsem na rizikovce, z počátku mě právě bolelo břicho, tak jsem šla k doktorce, ona mi sice řekla, že to právě vypadá na ty vazy, ale řekla, jeslti nechci zůstat aspoň pár dní doma. Další den už mi začali celodenní nevolnosti, které teprve teď pozvolna mizí, takže jsem nakonec ráda, protože mám problém jen dojet k těm doktorům, natož denně sedět 8,5 hodiny v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
22.2.11 07:55

Občas přemýšlím, že by mi udělalo dobře být doma. Myslím, že mě to břicho bolí i ze stresu a přepínání v práci. Když jsem otěhotněla, tak jsem si myslela, že nedojedu do práce, v tramvaji jsem trpěla a přála si, ať nikoho nepobliju.
Dneska jsem v 14+0tt a jdeme se registrovat do Motola, tak doufám, že nás vezmou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.2.11 09:47

Pokud se v práci necítíš dobře, tak zajdi k doktorce hned, že tě to břicho bolí a nech si vystavit neschopenku. Tak držím pěsti ať se Tě v Motole vezmou. Máte to na prd s těma registracema. V Pardubicích zatím není problém, i když plno mají často taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
22.2.11 18:47

ahoj holky, jak se máte?

já mám taky PN skoro od začátku a díky bohu za to. včera jsem šla na jeden den do práce a byla jsem uplně mrtvá. :-( a jak mě bolelo břicho :-( šílený a jak Vám roste bříško? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.2.11 09:30

Ahoj holky, tak registrace dopadla úspěšně. Bříško nám roste, myslela jsem, že jsem už pěkný balón, ale holčiny, co tam byly se mnou se registrovat mě svými bříšky ubezpečily, že jsem balónek. :-D
Přesně vím, jak se cítíš s tou bolestí břicha.
Holky cvičíte? Jestli jo, tak máte nějaké zaručené cviky? Chtěla bych začít chodit do plavání pro těhotné a na gravidjógu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.2.11 09:59

Ahoj. Gratuluji k úspěšné registraci, to je fakt skoro na oslavu že? Bříško taky roste, ale večer je znatelně větší než ráno. Cvičit bych chtěla, chodila jsem v 1. těhotenství a bylo to príma, ale až do teď mi bylo a občas ještě je dost špatně, takže se mi nechtělo nikam, kam jsem vyloženě nemusela a dnes jsem volala na výsledky krve AFP a bohužel je to pozitivní. Příští čtvrtek půjdu na plodovku, takže by to zase nějakou dobu nešlo. Ale nemůžu se nějak rozhodnout jestli jí podstoupit, nebo ne. S prvním jsem byla taky a dobrý, ale mezitím kamarádce po plodovce miminko umřelo a tak teď nějak nevím. Vím, že riziko je malé, ale myslím, si, že výsledky budu dobré a nechce se mi to podstupovat zbytečně. Navíc pak alespoň týden opravdu ležet a já mám doma 5ti letýho kluka, který je sice moc šikovný, hodně se o sebe postará sám - i o mě :lol: , ale uvařit si teda fakt ještě neumí. Jak jste na tom vy? Máte to promyšlené jestli by jste šly nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
23.2.11 10:33

ahoj holky,

Krmar- já byla na plodovce v prvním těhu a vše bylo v pořádku, a pokud by mě poslali i ted, tak bych šla. Mám taky prcka doma. Ale uvařit se dá dopředu a nebo pro jednou něco objednám. Klid sice musíš dodržovat, ale na záchod si taky dojdeš :-) tak ohřát oběd nebude tak šílený :-) a nebo si manžel prostě vezme dovču. Pro mě lepší vědět výsledek. Já bych se totiž stresovala až do porodu jestli je vše o.k.

a jak vám rostou bříška?

Holu, taky jsem chtěla plavání, ale je na mě moc studená voda u nás v bazénu :-) tak půjdu na cvíčo klasické :-) jen čekám na kámošku až jí skončí 1. trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.2.11 12:03

Meduleinko,moc děkuji. Je fakt, že tu péči o první dítě bych řešila až na druhém místě. On je fakt v pohodě, navíc manžel je skvělej, uvařil by klidně on, případně nemám problém s pomocí mé mamky a i tchýně kdykoliv pomůže, spíš ten strach, ale máš pravdu. Nerovala bych se taky až do porodu a říkala si, že jsem raději měla jít, že bych už byla v klidu apod. Moc ti děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
23.2.11 12:38

Ahoj mám termín 29.8.2011.Hledám těhulky ale i kamarádky na pokec.Jsem momentálně na nemocenské a už nevím co roupama dělat :-)Hledám vás těhulky abych zabila doma to ticho,nudu a podělila se o pocity a rados v těhu.Kdyby jste byly třeba z Brna tak by jsme mohly zajít na procházku a tak.:-) Zatím se mějte krásně a já jdu vařit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
23.2.11 13:04

Patris, ahoooj :mavam: :mavam:
Já to mám do Brna daleko, ale v neděli tam jedu se synem na logopedický pobyt :-) na týden.

Krmar, vůbec nemáš za co děkovat :-)je to jen zkušenost :-) držím palce, at na ni nemusíš :-) já jdu na triple test teď v pátek :-) tak jsem taky zvědavá jestli to bude zase amnio nebo ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí