TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
1.3.11 09:49

ahoj holky, děkuji za přivítání. no já už se nemůžu dočkat, až zas půjdu k Dr., jdu 9.3., protože jak nic necítím a břicho nic moc neroste, tak se furt bojíme, aby něco nebylo špatně, tak ještě 8 dní a toho našeho broučka uvidím :-)
jinak víte už co čekáte? já se chci zeptat ted toho 9. jestli to už bude vidět, to budu přesně 18+0tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.3.11 13:04

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Termín mám 4.8., čekám první dítko :-) Už netrpělivě čekám na první pohyby, ale zatím pořád nic :-( Párkrát už jsem měla pocit, že jsem cítila nějaké šťouchnutí, ale myslím, že to byla spíš střeva :nevim: Před několika dny mi doslova ze dne na den vykouklo malinké bříško, tak jsem si hned šla hrdě koupit těhotenské kalhoty :mrgreen:
Na další kontrolu jdu až 18. března, mám pocit že se toho snad nikdy nedočkám, ty intervaly mezi kontrolami mi přijdou děsně dlouhé, vždycky mezitím stačím dokonale zpanikařit a přesvědčit sama sebe, že s prtětem je určitě něco v nepořádku :nevim: a první vteřiny na UZ pak doslova trnu a hned hledám, jestli bije srdíčko 8-o Vždycky jsem byla spíš flegmatik, tak touhle svojí těhotenskou hysterií už lezu sama sobě na nervy - o manželovi ani nemluvím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
1.3.11 13:15

gretchen - ahoj, taky mám stejné pocity :-) to jsou ty hormony, si vždycky říkám :-) no já jdu příští středu a pak mě čeká za další 2 týdny velký utz v gennetu, tak to nebude tak dlouhý ;-) pohyby taky necítím a bíško mi pomalinku vylézá, těhu kalhoty zatím nemám, ale chci si je tento měsíc už koupit taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
1.3.11 13:44

Ahoj. Opět vítám další „přírůstek“. Já ještě nevím co čekáme, doma už mám kluka. Určitě to budu chtít taky vědět. V ukončeném 18tt by to už doktor podle kvality utz měl poznat. Ještě teda jestli Vám to bude chtít ukázat i Vaše miminko :-)

První pohyby se opravdu těžko rozpoznávají. Já taky pořád tápu. Jistota je až jak začnou opravdové kopance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
1.3.11 14:14

krmar - no jsem zvědavá, jestli se prcek ukáže, jedná moje známá to taky chtěla vědět a ukázal se jim až měsíc před porodem… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
1.3.11 20:54

No to se bohužel občas stává, mé kamarádce se to stalo taky a ještě jí to paradoxně řekl chirurg. Byla na utz kvůli vymknutému kotníku a on se jí zeptal jestli nechce udělat i utz miminka a jestli už ví co to bude, že on to vidí. Ale hlavně když jsou mrňousci zdraví že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
2.3.11 08:41

Holky, já myslím, že všechny máme stejné obavy, první tři měsíce jsem docela přibrala a teď stojíme, strach mám pokaždé, když jdu k Dr., jestli vše bude o.k., jestli bude bít srdce. Asi to k těhotenství patří, ale jak ucítíme pohyby, tak už to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.3.11 09:20

ahoj holky, jo jo až budou pohyby bude to o nečem jiným, mě přijde, že tohle je teď takové plonkové období, že vlastně měsíc nevím, co se ve mě děje. Předtím jsem byla na utz u své Dr., pak hned týden na to na screeningu, za 2 týdny u své Dr. a ted měsíc čekám, no ještě týden. Pak se budu těšit za 2 týdny na screening v druhém trimestru, tak to zas nebude tak dlouhé :-) a pak už určitě budou pohyby a navíc už bude duben a začne jaro, tak už to bude veselé…
máte už vybranou porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
2.3.11 11:16

Jj, já jsem se byla registrovat v Motole, doufám, že to bude o.k. Máme to asi 5 minut autem, tak jiná volba být nemohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.3.11 17:36

Já už mám jeden porod za sebou v pardubické porodnici, tak to asi měnit nebudu. Mohla bych ještě Chrudim, je to od nás zhruba na stejno. V Hradci by mě nejspíš klidně odmítli, na registrace se zatím v žádné z nich nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
2.3.11 19:45

Ahoj hplky, a vítám Gretchen :-)
omlouvám se, že jsem se neozvala, ale jsem ted se synem v Brně a moc to tady nestíhám a ještě mi blbne připojení :-(

Já cítím pohyby od 15+3 ale jsem hodně hubená, tak nahmatám i nožičku, hlavičku, ale taky ne vždycky. Ale máte pravdu, konečně se něco děje :-)
Já chodím na kontroly po 14 dnech a docela mi to utíká, ted už se tolik nebojím a těhu kalhoty mám dvoje, jedny z minulého těhu :-( ale ty mi jsou ted větší a jedny jsem si koupila, protože mi děsně sedly a miluju je :-)

jo a pohlaví mě doktorka řekla v 16+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
3.3.11 07:55

Takže když jdu k doktororce v 16+2, tak by mi taky mohla možná říct, co to bude, že? Na kontrolu jdu na moje narozeniny, tak doufám, že to bude pěkný dáreček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.3.11 09:27

ahoj holky, já bych taky moc chtěla, kdyby se to ve středu ukázalo to budu 18+0, jenže nezáleží na mě že. já co zatím byla na všech utz tak mimčo klidně leželo a vůbec se nemlelo, Dr. vždycky říká, že mám klidný miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
3.3.11 09:28

meduleinka - teda to ti závidím, že poznáš i nožičku, ručičku, já tam tedy nic nenahmatám, asi mám silnou vrstvu tuku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
3.3.11 22:10

ahoj, až budu doma a půjde mi líp net, tak sem hodím fotku bříška :-)
Tak vám holky přeju at vám řeknou jen hezké zprávy a pohlaví jaké si přejete. a nám to snad u tý holky vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí