Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, děkuji za přivítání. no já už se nemůžu dočkat, až zas půjdu k Dr., jdu 9.3., protože jak nic necítím a břicho nic moc neroste, tak se furt bojíme, aby něco nebylo špatně, tak ještě 8 dní a toho našeho broučka uvidím ![]()
jinak víte už co čekáte? já se chci zeptat ted toho 9. jestli to už bude vidět, to budu přesně 18+0tt
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Termín mám 4.8., čekám první dítko
Už netrpělivě čekám na první pohyby, ale zatím pořád nic
Párkrát už jsem měla pocit, že jsem cítila nějaké šťouchnutí, ale myslím, že to byla spíš střeva
Před několika dny mi doslova ze dne na den vykouklo malinké bříško, tak jsem si hned šla hrdě koupit těhotenské kalhoty ![]()
Na další kontrolu jdu až 18. března, mám pocit že se toho snad nikdy nedočkám, ty intervaly mezi kontrolami mi přijdou děsně dlouhé, vždycky mezitím stačím dokonale zpanikařit a přesvědčit sama sebe, že s prtětem je určitě něco v nepořádku
a první vteřiny na UZ pak doslova trnu a hned hledám, jestli bije srdíčko
Vždycky jsem byla spíš flegmatik, tak touhle svojí těhotenskou hysterií už lezu sama sobě na nervy - o manželovi ani nemluvím ![]()
gretchen - ahoj, taky mám stejné pocity
to jsou ty hormony, si vždycky říkám
no já jdu příští středu a pak mě čeká za další 2 týdny velký utz v gennetu, tak to nebude tak dlouhý
pohyby taky necítím a bíško mi pomalinku vylézá, těhu kalhoty zatím nemám, ale chci si je tento měsíc už koupit taky ![]()
Ahoj. Opět vítám další „přírůstek“. Já ještě nevím co čekáme, doma už mám kluka. Určitě to budu chtít taky vědět. V ukončeném 18tt by to už doktor podle kvality utz měl poznat. Ještě teda jestli Vám to bude chtít ukázat i Vaše miminko ![]()
První pohyby se opravdu těžko rozpoznávají. Já taky pořád tápu. Jistota je až jak začnou opravdové kopance.
krmar - no jsem zvědavá, jestli se prcek ukáže, jedná moje známá to taky chtěla vědět a ukázal se jim až měsíc před porodem… ![]()
No to se bohužel občas stává, mé kamarádce se to stalo taky a ještě jí to paradoxně řekl chirurg. Byla na utz kvůli vymknutému kotníku a on se jí zeptal jestli nechce udělat i utz miminka a jestli už ví co to bude, že on to vidí. Ale hlavně když jsou mrňousci zdraví že?
Holky, já myslím, že všechny máme stejné obavy, první tři měsíce jsem docela přibrala a teď stojíme, strach mám pokaždé, když jdu k Dr., jestli vše bude o.k., jestli bude bít srdce. Asi to k těhotenství patří, ale jak ucítíme pohyby, tak už to bude lepší.
ahoj holky, jo jo až budou pohyby bude to o nečem jiným, mě přijde, že tohle je teď takové plonkové období, že vlastně měsíc nevím, co se ve mě děje. Předtím jsem byla na utz u své Dr., pak hned týden na to na screeningu, za 2 týdny u své Dr. a ted měsíc čekám, no ještě týden. Pak se budu těšit za 2 týdny na screening v druhém trimestru, tak to zas nebude tak dlouhé
a pak už určitě budou pohyby a navíc už bude duben a začne jaro, tak už to bude veselé…
máte už vybranou porodnici?
Jj, já jsem se byla registrovat v Motole, doufám, že to bude o.k. Máme to asi 5 minut autem, tak jiná volba být nemohla ![]()
Já už mám jeden porod za sebou v pardubické porodnici, tak to asi měnit nebudu. Mohla bych ještě Chrudim, je to od nás zhruba na stejno. V Hradci by mě nejspíš klidně odmítli, na registrace se zatím v žádné z nich nehraje.
Ahoj hplky, a vítám Gretchen ![]()
omlouvám se, že jsem se neozvala, ale jsem ted se synem v Brně a moc to tady nestíhám a ještě mi blbne připojení ![]()
Já cítím pohyby od 15+3 ale jsem hodně hubená, tak nahmatám i nožičku, hlavičku, ale taky ne vždycky. Ale máte pravdu, konečně se něco děje ![]()
Já chodím na kontroly po 14 dnech a docela mi to utíká, ted už se tolik nebojím a těhu kalhoty mám dvoje, jedny z minulého těhu
ale ty mi jsou ted větší a jedny jsem si koupila, protože mi děsně sedly a miluju je ![]()
jo a pohlaví mě doktorka řekla v 16+3
Takže když jdu k doktororce v 16+2, tak by mi taky mohla možná říct, co to bude, že? Na kontrolu jdu na moje narozeniny, tak doufám, že to bude pěkný dáreček ![]()
ahoj holky, já bych taky moc chtěla, kdyby se to ve středu ukázalo to budu 18+0, jenže nezáleží na mě že. já co zatím byla na všech utz tak mimčo klidně leželo a vůbec se nemlelo, Dr. vždycky říká, že mám klidný miminko ![]()
meduleinka - teda to ti závidím, že poznáš i nožičku, ručičku, já tam tedy nic nenahmatám, asi mám silnou vrstvu tuku ![]()
ahoj, až budu doma a půjde mi líp net, tak sem hodím fotku bříška ![]()
Tak vám holky přeju at vám řeknou jen hezké zprávy a pohlaví jaké si přejete. a nám to snad u tý holky vydrží ![]()