TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
4.3.11 20:13

pěkný víkend, maminy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.3.11 15:17

Ahoj holky, tak jsem po plodovce. Ve čtvrtek dopoledne mi ji nabrali na genetice. Z krve jsem měla celkem vysoké riziko na Downův syndrom 1:15, takže nakonec nebylo o čem přemýšlet. Nevím jak to chodí jinde, ale u nás na genetice mají vlastní laboratoř, takže právě na DS jsem měla výsledky do 24ti hodin. Ty byli naštěstí negativní, a dále ještě vyšetří další chromozomální vady do 14ti dnů, ale u mě z výsledků krve hrozil právě ten DS. Takže já budu vědět pohlaví 16.3. po 10 hodině. Meduleinko k holčičce moc gratuluju, taky bych byla ráda, kdyby se povedl páreček, ale i kluka bereme. Hlavně zdravého! Tak holky držím pěsti, ať všem klapnou veškeré testy hned na první dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.3.11 18:07

ahoj, přeji pěkný sobotní večer :kytka:
krmar - ty jo a nebála ses toho odběru, přece jen je tam dost velké riziko…tak hlavně, aby to dopadlo dobře a bylo vše v pořádku, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
5.3.11 18:18

Já už jsem byla na odběru i se synem před 5ti lety, tenkrát na to chodil kde kdo v mém okolí a žádné potíže nebyli, takže jsem se vůbec nebála, tentokrát trochu víc, protože mezitím opravdu některé známé měli špatnou zkušenost, ale z té krve mi to riziko vycházelo opravdu vysoké, takže bych se asi do konce těhotenství nejspíš zbláznila z nejistoty. Ale samotný odběr bolestivý není, to už jsem věděla :-) Moc děkuji a taky přeju ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
6.3.11 09:08

ahojky holky,

Krmar, to je dobře a moc blahopřeju k dobrému výsledku, ty ostatní budou už taky v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
6.3.11 11:00

krmar - já sice ted čekám na výsledky krevního testu, ale byla jsem ve 12.tt na screeningu a ten vyšel negativní, takže předpokládám, že i krev bude v pořádku, tak se nějak nestresuju a doktor právě na screeningu říkal, na plodovku určitě ne…
Já už chci středu, včera mě trošku bolelo břicho a dnes ráno nic, jak kdybych tam nikoho neměla, už ho chci zase vidět a vědět, že je ok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
6.3.11 14:28

Ahoj maminky, :-D
termín je 30.8. a testy dopadly negativně. I pro mě je to už druhé těhotenství po krátké době- dceři je 15 měsíců. Bříško roste rychleji než u prvního těhotenství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
6.3.11 21:38

Ahoj Kačko, vítej a užívej s námi těhulkovství :-)

já budu mít výsledky krve zítra, tak jsem napnutá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.3.11 07:49

Ahoj holky, mě testy čekají ve čtvrtek, už se moc těším, až zase uvidím mimi na ultz. Moc se mi po něm stýská :-D Krmar, držím palce, ať vše dopadne dobře, úplně s tebou soucítím, musí to být hrozný stres, ale hlavně, že plodovka byla negativní.
Vítám Kačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.3.11 10:03

pěkné pondělní ráno, já se dneska vrátila do počátku těhu, ráno jsem se nasnídala, šla čistit zuby a snídaně byla v záchodě, úplně nečekaně…nevím co si o tom myslet. snad je vše ok. včera jsem byla na návštěvě u kámošky, která je měsíc před porodem a taky jejich první otázka, kde máš břicho…už mě to štve jak se každý ptá, copak za to můžu, že mi neroste :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
7.3.11 10:16

ahoj holky,

no s bříškem je to těžké, před 12 dny nikde nic a šup a je tady :-) i když mi stejně nikdo nevěří, že jsem už pátý měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
7.3.11 10:42

Tak to taky znám když si myslím že snídaně neskončí v záchodě a najednou hups a je zase tam…
Vůbec bych si s bříškem nedělala starosti uvidíš, že si ho ještě pěkně užiješ. Najednou povyroste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.3.11 10:57

taky to všem říkám, jenže stejně se mě furt ptají a prostě jim to nevysvětlím…
já už se tak těším na tu středu, nemůžu se dočkat. a ještě čekám poštu - těhu kalhoty a nějaký věcičky z bazárku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
7.3.11 18:48

Ahoj holky, zase na chvilku nakukuju, jak se Vám vede.

Meduleinko jak dopadla krev?

Hani do středy to už rychle uteče, ale tady máme pochopení, nejspíš jsme na tom všechny stejně.

Jinak mě se zdá, že břicho už mám, ale kamarádka mi taky říká, že na mě ještě není těhotenství znát. Ono je to taky jak kdy, manžel mi minulý týden říkal, že mám břicho jak v 6tým měsíci a ne jak ve 3. Tak jsem mu řekla, že už jsem ale na začátku 5tého, jj na jednu stranu to celkem letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
8.3.11 10:53

ahoj, tak se mi asi vrátily nevolnosti je to možný? ustaly v lednu v 3.mesíci a včera jsem ráno zvracela a celý den mi bylo šoufl a dnes to samý, ne-li horší. Myslíte, že to něco může znamenat nebo mám být v klidu? jsem myslela, že už ty nevolnosti mám za sebou… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí