TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33673
11.3.11 15:52
krmar píše:
Mě se líbí bříško Luphen, ale ona je štíhlounká. A tvoje jsem Hani neviděla, na tvé fotoalbum se nedostanu.

jeee děkuju :huban: ale štíhlá nejsem…taky vážím 73kg;-) ale břicho mi roste už konečně kulatější..do tedka sem taky měla spíš jen špek a nic jiného :pankac:

jinak bříška máte všechny moc pěkné :huban: hlavně že rostou!!! :potlesk:
krmar píše:
jj, přesně tak hlavně, že rostou. Já sice měla výchozí váhu 58 kg, ale na 162cm, na to, abych já byla štíhlá bych musela vážit tak 52 kilo.

já na to abych byla štíhlá tak tak 58 kg bych měla mít… :mrgreen: taky sem to tak mívala…ale nějako se na mě podepsalo sedavé zaměstnání a večeře :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.3.11 15:57

Ale nadváhu nemáme, ono to zase bude lepší až budeme běhat s kočárkama. Hlavně, že jsme holky zdravý a těhotný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 17:20
krmar píše:
Ale nadváhu nemáme, ono to zase bude lepší až budeme běhat s kočárkama. Hlavně, že jsme holky zdravý a těhotný…

tak to rozhodně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.3.11 17:23
krmar píše:

holky dejte pokoj s 58kg!!u mě se ani neptejte kolik mám… :oops: u prcka jsem začínala na 90kg :cry: a ted o hoooodně víc :cry: jenže já si za to můžu sama,normálně sem vážila 68kg a to už mi lidi říkali že mám přibrat-já jsem hodně vysoká,ale pak sem měla problémy s bývalým a já z nervů žeru,takže sem se krásně vyžrala a dolů mi to nešlo-ale je fakt že jsem se tolik nesnažila.ale pupíčky jsou krásný a tu rejhu uprostřed mám taky-dole mimčo-nahoře žaludek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 17:24
berusenka66 píše:
krmar píše:
holky dejte pokoj s 58kg!!u mě se ani neptejte kolik mám… :oops: u prcka jsem začínala na 90kg :cry: a ted o hoooodně víc :cry: jenže já si za to můžu sama,normálně sem vážila 68kg a to už mi lidi říkali že mám přibrat-já jsem hodně vysoká,ale pak sem měla problémy s bývalým a já z nervů žeru,takže sem se krásně vyžrala a dolů mi to nešlo-ale je fakt že jsem se tolik nesnažila.ale pupíčky jsou krásný a tu rejhu uprostřed mám taky-dole mimčo-nahoře žaludek :lol: :lol:

zase tak hrozný to určo nebude..podle fotečky tvýho pupíku aspon - vypadáš naprosto normálně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.3.11 17:30
luphen píše:
berusenka66 píše:
krmar píše:
holky dejte pokoj s 58kg!!u mě se ani neptejte kolik mám… :oops: u prcka jsem začínala na 90kg :cry: a ted o hoooodně víc :cry: jenže já si za to můžu sama,normálně sem vážila 68kg a to už mi lidi říkali že mám přibrat-já jsem hodně vysoká,ale pak sem měla problémy s bývalým a já z nervů žeru,takže sem se krásně vyžrala a dolů mi to nešlo-ale je fakt že jsem se tolik nesnažila.ale pupíčky jsou krásný a tu rejhu uprostřed mám taky-dole mimčo-nahoře žaludek :lol: :lol:
zase tak hrozný to určo nebude..podle fotečky tvýho pupíku aspon - vypadáš naprosto normálně :wink:
no dobrý to fakt taky není,už je to znát že mám metrák-to nechci vidět jak to bude nakonci těhu,ale snad to pak schodím-nejhorší je že týden před termínem porodu má můj bratr svatbu to nevím co na sebe narvu-prostěradlo to jistí :pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 17:33
zase tak hrozný to určo nebude..podle fotečky tvýho pupíku aspon - vypadáš naprosto normálně :wink: no dobrý to fakt taky není,už je to znát že mám metrák-to nechci vidět jak to bude nakonci těhu,ale snad to pak schodím-nejhorší je že týden před termínem porodu má můj bratr svatbu to nevím co na sebe narvu-prostěradlo to jistí :pankac: :lol:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
no tak jasný… po porodu všechny budeme asi muset zabrat a dát to zase dolů :wink: a mě hlavně to hubnutí taaaaak nebaví…fakt mám jídlo ráda.. :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.3.11 17:38
luphen píše:
zase tak hrozný to určo nebude..podle fotečky tvýho pupíku aspon - vypadáš naprosto normálně :wink: no dobrý to fakt taky není,už je to znát že mám metrák-to nechci vidět jak to bude nakonci těhu,ale snad to pak schodím-nejhorší je že týden před termínem porodu má můj bratr svatbu to nevím co na sebe narvu-prostěradlo to jistí :pankac: :lol:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
no tak jasný… po porodu všechny budeme asi muset zabrat a dát to zase dolů :wink: a mě hlavně to hubnutí taaaaak nebaví…fakt mám jídlo ráda.. :nevim: :cert:

jojoj to jídlo je boooj :twisted: nejhorší je,že já za celý den moc nejím,ale jak přijde přítel z práce,on je jak žiravina furt do sebe něco souká a to až třeba do 12ti večer!!a jeho oblábená věta je-chceš???neumím říct néé nechci :zed: :lol: ale tak snadm i dají ty dvě děti tak zabrat že budu hubnout jedna radost,ale jeslti bude i druhý takový lenoch a pohodář,tak to vidím že budu mít 200kilo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 17:39

jj to znám - večerní dobrůtky na talíři :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.3.11 18:20
berusenka66 píše:
krmar píše:

Beat! Já Tě tu hledám!!! :D jsem na jiný diskuzi srpnovek :)

Jinak holky ahoj, jsem taky srpnovka - dnes 15+6tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 18:31
zvizatinka píše:
berusenka66 píše:
krmar píše:

Beat! Já Tě tu hledám!!! :D jsem na jiný diskuzi srpnovek :)

Jinak holky ahoj, jsem taky srpnovka - dnes 15+6tt :)

15+6?? já jsem dneska 15+5 :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.3.11 18:42

no jo, vidíš :) a už cítíš pohyby? Mně jednu chvíli přišlo, že i jo, a teď už pár dní nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.3.11 18:58
zvizatinka píše:
no jo, vidíš :) a už cítíš pohyby? Mně jednu chvíli přišlo, že i jo, a teď už pár dní nic :(

Jani já sem jim tam poslala zprávu že bych se ráda přidala,ale už den nic,asi mě tam nechtějí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
11.3.11 19:21
zvizatinka píše:
no jo, vidíš :) a už cítíš pohyby? Mně jednu chvíli přišlo, že i jo, a teď už pár dní nic :(

ne zatím necítím nic… ale mám doma angelsounds a poslouchám občas srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.3.11 19:33
berusenka66
Jani já sem jim tam poslala zprávu že bych se ráda přidala,ale už den nic,asi mě tam nechtějí :oops:

To je divný, já požádala o přístup a hned jsem ho měla :) asi byla moderátorka zrovna online ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí