TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
11.3.11 20:41

Beatko já bych podle fotky taky teda neřekla, že máš mít metrák, to jsi asi opravdu hoooodně vysoká. A nebo máš těžší kosti, jinak to není možný. Je vidět, že je to všude stejný. Já jsem teda dokázala vydržet počítat kJ a u toho přidat cvičení a jde to a když jsou vidět výsledky, tak se na to dá i rychle zvyknout, ale nesmí se přestat. Ale tohle téma teď stejně nemá cenu řešit, to můžeme probírat tak nejdřív od září - ne-li až po kojení.

Holky já jsem právě byla moc ráda, že naše zakladatelka založila nová srpňátka, ptž. se mi nechtělo žádat o povolení do diskuze, i když beru, že uzavřená diskuze má i svoje pozitiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.3.11 20:49

zvizatinka ahoj, pokud budeš mít náladu na dvě diskuze, jsi vítána. Jinak ty pohyby jsou takto asi normální. Jeden den jseš si jistá, že to, co cítíš je miminko a další 2 dny se potvůrka neozve a zase pochybuješ, jestli to teda vůbec už pohyby byly. Alespoň já to tak znám taky. A to jsem těhotná po druhé, pravda že po 5,5 letech, takže už si prdlajs pamatuju. S některýma holkama ze tvé diskuze jsme společně čekaly na testování, ale pak jsem se do té diskuze srpňátek hned nezapojila a později už byla uzavřená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.3.11 08:19

ahoj holky, koukám že jste toho pěkně popsaly :-)
každopádně váhu v těhotenstvá neřešte to mi říká každý, máme si to užívat a orý se pak hodně shodí při kojení a lítání kolem děcka, takže si z toho hlavu nedělám, já vždycky byla oplácanější, mám tedy 1,7 m, tak bych měla vážit ideálně do 60 kg, ale já vždy měla kolem 68-70, taky mám moc ráda jídlo, a když babička pekla, to bylo eňo ňůňo, navíc jsem to u nás v rodině jedla jen já, takže mě se ty tuky ukládaly už odmala :-D
jinak já zkusím upravit nastavení, abyste se dostali na to moje album :-)
Tady dnes vypadá, že bude krásně, tak půjdeme s psíkama na velkou prochajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.3.11 08:28

tak já jsem si vás všechny dala do přátel, tak snad to album vidíte, ani nemám uzamčený profil, teda aspoň si to myslím…
tak pěknou sobotu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
12.3.11 08:31

brý ráno těhulínky :wink:

tak já jsem vysoká bez jednoho cm 180cm.já bych to neřešila,ale máte vidět jak jsem ufuňěná jak lokomotiva a to ani nemusím být těhotná.co mi docela pomáhalo ale jen chvíli byly břišní tance,ty miluju,chtěla jsem pokračovat i v těhu ale dr mi to nedoporučil,mám blbý čípek a hlavně mu tam nedávno potratila mamina co taky dělala břišní tance,tak sem nechtěla riskovat.no já tomu že při dítěti zhubnu už nevěřím :lol: já kolila do 10.měsíců i jsem se v jídle hlídala a prd,ale třeba to teď bude jiný.jojo taky je taky nádherně.já si jdu umejt hlavu a pomalu se nachystat,pojedeme do Tábora za mamkou na oběd,to mám ráda když nemusím vařit já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
12.3.11 09:17

bré ránko ;-)

tam je dneska krásně :huban:

jinak já taky měřím 170cm ael tak váhu budu řešit až po porodu a kojení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.3.11 09:29

Dobré ráno. Taky jsem bohužel při kojení a běhání za kočárkem moc nehubla a to jsme chodili opravdu hodně. K dokterce jsem chodila pěšky a to jí mám 10 km. Je fakt, že obvykle jen jednu cestu, jen málokdy jsem si dala celou 20, ale jinak jsme chodili na kratší procházky tak 4 km většinou i 2× denně, ale asi to bude tím, že to byly oöpravdu procházky, rozhodně jsme neběhaly:-) Ale každý to má jinak, někdo opravdu hooodně zhubne jen kojením. Ale co by jsme neobětovaly pro zdravá miminka že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
12.3.11 10:12
Hannah84 píše:
každopádně váhu v těhotenstvá neřešte to mi říká každý, máme si to užívat a orý se pak hodně shodí při kojení a lítání kolem děcka, takže si z toho hlavu nedělám, já vždycky byla oplácanější, mám tedy 1,7 m, tak bych měla vážit ideálně do 60 kg, ale já vždy měla kolem 68-70, taky mám moc ráda jídlo, a když babička pekla, to bylo eňo ňůňo, navíc jsem to u nás v rodině jedla jen já, takže mě se ty tuky ukládaly už odmala :-D

jůůů ty jsi štíhlice a bříško fakt malinkatý :-D ale ono naroste neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
12.3.11 12:14
luphen píše:
Hannah84 píše:
jůůů ty jsi štíhlice a bříško fakt malinkatý :-D ale ono naroste neboj :palec:

jj a sympaťanda :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
12.3.11 13:55

no tak to holky nekecejte, já nikdy štíhlá nebyla, kupuju si vel. 40 až 42, takže oplácaná vždycky. Navíc jsem podědila silné nohy, stehna i lýtka a kotníky, takže nenosim sukně a kratasy taky nemám moc ráda, proto asi taky mám radši zimu a hory a lyžování, v létě mi je moc vedro, se hrozbě děsím toho, jak přežiju ty vedra s pupkem :-D budu celej červenec zavřená v bytě. k našim na venkov jet nechci, abych tu náhodou neporodila, mají tu strašnou venkovnskou porodnici…
venku krásně, já byla s psíkama venku v lese, a teda taky jsem dýchala jak mašina, po té zimě, člověk nic nedělá, hory letos žádný, když jsem těhu…ale zase člověk potřebuje vzduch.
Segra má narozky, tak přijede babička a strejda, já ráno dělala dort, tak to si dám dnes do nosu, sladký fakt můžu ted na kila a není mi vůbec špatně nic…tak užívejte soboty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
12.3.11 20:46

ahojte mamky :)

My dnes byli celý den venku, jak bylo krásně :) ostříhala jsem jednu jabloň, pár kytiček - pohodička. Kéž by takové počasí bylo už pořád!

Jinak já mám teď asi 94 - ani nevím, budu se muset zvážit, páč mě čeká ve středu kontrola. Takže sud kulatý… i když mám 178cm, takže něco jako Beatka ;)
:andel:

doufám, že jste prožily krásnou sobotu. Zítra frčíme k manželově sestřence, tak se těším, tam se máme vždycky fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
13.3.11 11:36

Přeji všem krásné nedělní dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
14.3.11 08:17

Ahoj při pondělku :-) jak se máte a jaký jste měly víkend? My v sobotu oslavu-manžel měl narozky a já svátek. A včera jsme chtěli uklízet a nakonec jsme jeli do obchodu, koupili dvě komody a doma si tak udělali ještě větší bordel, tak teď už od sedmé hodiny uklízím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
14.3.11 09:36

bré ránko:-)

my měli víkend na pohodičku..prochajda, obídek u tchýně, návštěva rodiny a taaaak ;-) a včera jsem si koupila dvoje kalhoty v CA - jedny těhu a druhý netěhu ale s pružným pasem takže pohoda - mám do konce těhu snad vystaráno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
14.3.11 09:41

ahojky těhulínky :-)

my měli taky super víkend,v sobotu sme byli v Táboře u mojí mamky na obídku-řízečky a bram.salát-mňám :pankac: a včera sme byli v Zoo taky moc fajn,domů sme přijeli všichni jak prasátka špinavý,ale spokojení a hezky unavený-já až moc,od samého chození mě včera docela dost bralo bolestí břicho :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí