Poradna duly
Jana Čurdová
Beatko já bych podle fotky taky teda neřekla, že máš mít metrák, to jsi asi opravdu hoooodně vysoká. A nebo máš těžší kosti, jinak to není možný. Je vidět, že je to všude stejný. Já jsem teda dokázala vydržet počítat kJ a u toho přidat cvičení a jde to a když jsou vidět výsledky, tak se na to dá i rychle zvyknout, ale nesmí se přestat. Ale tohle téma teď stejně nemá cenu řešit, to můžeme probírat tak nejdřív od září - ne-li až po kojení.
Holky já jsem právě byla moc ráda, že naše zakladatelka založila nová srpňátka, ptž. se mi nechtělo žádat o povolení do diskuze, i když beru, že uzavřená diskuze má i svoje pozitiva.
zvizatinka ahoj, pokud budeš mít náladu na dvě diskuze, jsi vítána. Jinak ty pohyby jsou takto asi normální. Jeden den jseš si jistá, že to, co cítíš je miminko a další 2 dny se potvůrka neozve a zase pochybuješ, jestli to teda vůbec už pohyby byly. Alespoň já to tak znám taky. A to jsem těhotná po druhé, pravda že po 5,5 letech, takže už si prdlajs pamatuju. S některýma holkama ze tvé diskuze jsme společně čekaly na testování, ale pak jsem se do té diskuze srpňátek hned nezapojila a později už byla uzavřená.
ahoj holky, koukám že jste toho pěkně popsaly ![]()
každopádně váhu v těhotenstvá neřešte to mi říká každý, máme si to užívat a orý se pak hodně shodí při kojení a lítání kolem děcka, takže si z toho hlavu nedělám, já vždycky byla oplácanější, mám tedy 1,7 m, tak bych měla vážit ideálně do 60 kg, ale já vždy měla kolem 68-70, taky mám moc ráda jídlo, a když babička pekla, to bylo eňo ňůňo, navíc jsem to u nás v rodině jedla jen já, takže mě se ty tuky ukládaly už odmala ![]()
jinak já zkusím upravit nastavení, abyste se dostali na to moje album ![]()
Tady dnes vypadá, že bude krásně, tak půjdeme s psíkama na velkou prochajdu.
tak já jsem si vás všechny dala do přátel, tak snad to album vidíte, ani nemám uzamčený profil, teda aspoň si to myslím…
tak pěknou sobotu ![]()
brý ráno těhulínky ![]()
tak já jsem vysoká bez jednoho cm 180cm.já bych to neřešila,ale máte vidět jak jsem ufuňěná jak lokomotiva a to ani nemusím být těhotná.co mi docela pomáhalo ale jen chvíli byly břišní tance,ty miluju,chtěla jsem pokračovat i v těhu ale dr mi to nedoporučil,mám blbý čípek a hlavně mu tam nedávno potratila mamina co taky dělala břišní tance,tak sem nechtěla riskovat.no já tomu že při dítěti zhubnu už nevěřím
já kolila do 10.měsíců i jsem se v jídle hlídala a prd,ale třeba to teď bude jiný.jojo taky je taky nádherně.já si jdu umejt hlavu a pomalu se nachystat,pojedeme do Tábora za mamkou na oběd,to mám ráda když nemusím vařit já ![]()
bré ránko ![]()
tam je dneska krásně ![]()
jinak já taky měřím 170cm ael tak váhu budu řešit až po porodu a kojení ![]()
Dobré ráno. Taky jsem bohužel při kojení a běhání za kočárkem moc nehubla a to jsme chodili opravdu hodně. K dokterce jsem chodila pěšky a to jí mám 10 km. Je fakt, že obvykle jen jednu cestu, jen málokdy jsem si dala celou 20, ale jinak jsme chodili na kratší procházky tak 4 km většinou i 2× denně, ale asi to bude tím, že to byly oöpravdu procházky, rozhodně jsme neběhaly:-) Ale každý to má jinak, někdo opravdu hooodně zhubne jen kojením. Ale co by jsme neobětovaly pro zdravá miminka že?
Hannah84 píše:
ahoj holky, koukám že jste toho pěkně popsaly
každopádně váhu v těhotenstvá neřešte to mi říká každý, máme si to užívat a orý se pak hodně shodí při kojení a lítání kolem děcka, takže si z toho hlavu nedělám, já vždycky byla oplácanější, mám tedy 1,7 m, tak bych měla vážit ideálně do 60 kg, ale já vždy měla kolem 68-70, taky mám moc ráda jídlo, a když babička pekla, to bylo eňo ňůňo, navíc jsem to u nás v rodině jedla jen já, takže mě se ty tuky ukládaly už odmala
jinak já zkusím upravit nastavení, abyste se dostali na to moje album
Tady dnes vypadá, že bude krásně, tak půjdeme s psíkama na velkou prochajdu.
jůůů ty jsi štíhlice a bříško fakt malinkatý
ale ono naroste neboj ![]()
luphen píše:Hannah84 píše:jůůů ty jsi štíhlice a bříško fakt malinkatý
ahoj holky, koukám že jste toho pěkně popsaly
každopádně váhu v těhotenstvá neřešte to mi říká každý, máme si to užívat a orý se pak hodně shodí při kojení a lítání kolem děcka, takže si z toho hlavu nedělám, já vždycky byla oplácanější, mám tedy 1,7 m, tak bych měla vážit ideálně do 60 kg, ale já vždy měla kolem 68-70, taky mám moc ráda jídlo, a když babička pekla, to bylo eňo ňůňo, navíc jsem to u nás v rodině jedla jen já, takže mě se ty tuky ukládaly už odmala
jinak já zkusím upravit nastavení, abyste se dostali na to moje album
Tady dnes vypadá, že bude krásně, tak půjdeme s psíkama na velkou prochajdu.ale ono naroste neboj
jj a sympaťanda
.
no tak to holky nekecejte, já nikdy štíhlá nebyla, kupuju si vel. 40 až 42, takže oplácaná vždycky. Navíc jsem podědila silné nohy, stehna i lýtka a kotníky, takže nenosim sukně a kratasy taky nemám moc ráda, proto asi taky mám radši zimu a hory a lyžování, v létě mi je moc vedro, se hrozbě děsím toho, jak přežiju ty vedra s pupkem
budu celej červenec zavřená v bytě. k našim na venkov jet nechci, abych tu náhodou neporodila, mají tu strašnou venkovnskou porodnici…
venku krásně, já byla s psíkama venku v lese, a teda taky jsem dýchala jak mašina, po té zimě, člověk nic nedělá, hory letos žádný, když jsem těhu…ale zase člověk potřebuje vzduch.
Segra má narozky, tak přijede babička a strejda, já ráno dělala dort, tak to si dám dnes do nosu, sladký fakt můžu ted na kila a není mi vůbec špatně nic…tak užívejte soboty ![]()
ahojte mamky ![]()
My dnes byli celý den venku, jak bylo krásně
ostříhala jsem jednu jabloň, pár kytiček - pohodička. Kéž by takové počasí bylo už pořád!
Jinak já mám teď asi 94 - ani nevím, budu se muset zvážit, páč mě čeká ve středu kontrola. Takže sud kulatý… i když mám 178cm, takže něco jako Beatka ![]()
![]()
doufám, že jste prožily krásnou sobotu. Zítra frčíme k manželově sestřence, tak se těším, tam se máme vždycky fajn ![]()
Ahoj při pondělku
jak se máte a jaký jste měly víkend? My v sobotu oslavu-manžel měl narozky a já svátek. A včera jsme chtěli uklízet a nakonec jsme jeli do obchodu, koupili dvě komody a doma si tak udělali ještě větší bordel, tak teď už od sedmé hodiny uklízím ![]()
bré ránko:-)
my měli víkend na pohodičku..prochajda, obídek u tchýně, návštěva rodiny a taaaak
a včera jsem si koupila dvoje kalhoty v CA - jedny těhu a druhý netěhu ale s pružným pasem takže pohoda - mám do konce těhu snad vystaráno ![]()
ahojky těhulínky ![]()
my měli taky super víkend,v sobotu sme byli v Táboře u mojí mamky na obídku-řízečky a bram.salát-mňám
a včera sme byli v Zoo taky moc fajn,domů sme přijeli všichni jak prasátka špinavý,ale spokojení a hezky unavený-já až moc,od samého chození mě včera docela dost bralo bolestí břicho ![]()