TP srpen 2011

• Fotoalbum (151)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
15.3.11 10:20

právě jsem snědla koblihu a mám tu ještě jednu do zásoby :-) já ted tedy musím mít něco sladkýho každý den, aspoň něco :-) a zatím to neřeším :-D
tak dneska mě v práci potěšili, dostala jsem info, že aspoň bonusy budou, tak aspoň že tak hurá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.3.11 12:27

ahoj holky :) dneska je nádhernej den!

Hani, to mě mrzí s tou peněženkou… to by mě zajímalo, kdo si polepšil… :cert:

zítra mám kontrolu, tak jsem zvědavá.. doufám, že tam to děťátko někde je a je zdravé :) mám teď nějak obavy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.3.11 12:33

a jinak co se týče sladkýho, tak to mám každý den něco 8-o jinak to nejde… naštěstí mám nahoře zatím jen kilo od minula :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.3.11 12:38

Tyto obavy má každá z nás, viděla jsem teď prcka po měsíci a to čekání bylo hrozné, obavy jsem měla taky, jestli bije :srdce: atd…
Teď jdeme na kontrolu až 7.4. na velký ultrazvuk, takže další měsíc čekání :-(
Vůbec neměj strach, spíš budeš jen mile překvapená, jak je mimi velké a jak se tam mrská :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.3.11 12:52

naše mimčo je lenoch, stejně jako Anetka :D dr. do něj musel „šťouchnout“, když dělal NT, aby se vůbec natočilo tak, jak má. No, jsem zvědavá. Myslete na mě! Zítra v 8.30 mě to čeká. UTZ si zaplatím, pže ho musím vidět, jestli je v pořádku, prcíček… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
15.3.11 13:21

zvizatinka - neboj určitě bude vše ok, já taky měla strach a nakonec dobrý, jinak taky mám pohodové miminko, vůbec sebou nemrská nikdy :-) a když do něj štouchali, tak se otočilo zády asi chtělo říct „co do mě štoucháte :-D
jinak s tím sladkým, tak to mám cca od toho 14-15 týdne a kontrola po měsíci u doktorky v poradně ukázala, že mám o 2 kg míň, takže to asi zas tak velký vliv nemá, tedy zatím :-)
venku je tak krásně, hned bych šla domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
15.3.11 17:07

Ahoj holky, Hani, tak aspoň tak, že se to trochu napraví.

Já jsem byla v poradně dnes, utz už mi nedělala, jen jsem poslouchala srdíčko, ale to je taky moc krásný pocit. Na utz jdu už v pondělí a taky se už těším. Zítra konečně budou výsledky amniocentézy. Takže u nás se teď pořád něco děje.

Každé ráno snídám sušenku a caro- neslazené s mlíkem, sladkou snídani mám ráda ale i jako netěhotná. Ale třeba čokoládu tu mám už měsíc a tý si nevšimnu, nějak na ni nemám chuť. Asi mi na zaslazení stačí ta snídaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
16.3.11 10:03

ahoj holky, tak jak se dnes máme? chci se zeptat nakupujete už výbavu?
zvizatinka - dej vědět jak bylo na utz a jestli máš fotku, pochlub se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
16.3.11 11:05

ahojky těhulínky,tak jsem zpět z ko.mimi je zdravé a odpovídáme přesně na den od poslední ms :hug: vážíme 285g,takže paráda,jen to pohlaví ještě nevíme,ale už jsem na 29.března objednaná na genetiku tak tam už to snad rozlouskneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
16.3.11 11:37

ahoj Beato, tedy to se máte. A jak to, že už víš kolik váží? to mě ještě nikdo neřekl :( na velký utz na genetiku jdu až 31., ještě dva týdny…snad to uteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
16.3.11 12:39
Hannah84 píše:
ahoj Beato, tedy to se máte. A jak to, že už víš kolik váží? to mě ještě nikdo neřekl :( na velký utz na genetiku jdu až 31., ještě dva týdny…snad to uteče…

Hani já ted byla na ultr.v 19tt a tam mi to řekl můj doktor,kontroloval orgány a tak,změřil mi ho,kouknul jesdtli mám dost plodovky a koukl i na dělohu?myslím no a změření mu vyšla tahle váha.neboj na genetice ti to asi řeknou myslím.já jdu 29.března to uteče nebooooj :wink: jinak výbavu já ještě nekupuju-nejsou peníze a ani ještě nevíme co to bude.oblečení mám spoustu po prckovi,tak apson něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
16.3.11 13:13

no jo, vy co už čekáte druhé, tak máte s výbavou výhodu :-)
já se právě naobědvala, měla jsem z domova od manžela (je kuchař) vepřový plátek v mrkvi a brambory a tedy jak jsem dojídala, tak jsem si říkala, že snad najednou půjdu zvracet…tak ted hodně piju, abych nemusela letět, mám to daleko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
16.3.11 16:24

Ahoj holky, s výbavou to mám jako Beatka, navíc mám i holčičí od segry, ta má roční holčičku, takže zásoby minimálně na 2 děti. Takže nic moc nekupuju, jen co jsem určitě věděla, že nemám. Už jsem kupovala kojící polštář, ptž. se mi na něm i hezky odpočívá a fusak. No a kočárek.

Na genetický utz jdu už v pondělí, taky se už moc těším, a dnes jsem volala na výsledky plodovky. Jsou v pořádku a čekáme holčičku. Jsem šťastná jako blecha, i když mi to bylo jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
16.3.11 17:17

Ahoj holky, tak já si koupím jen kočárek a věci ke koupání + pleny, jinak úplně vše zdědím po sestrách, mají obě 2 děti a obě holku i kluka, takže se nemusím o nic starat.
Ještě nic neřeším, přijde mi to brzo, i nuž říkal, že pokoj začneme zajišťovat 2 měsíce předem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
16.3.11 17:57

Jj, ono když věcičky máš, tak dokoupíš jen co ti chybí a to už může být miminko klidně na světě nebo až si budeš ty věcičky od sester prát. Já jsem kočárek koupila tak brzy, ptž. jsem kupovala už starší po jednom dítěti a vyšel o dost levněji, než se obvykle pohybují. A ten fusak jsem kupovala sestřenici k narození miminka, tak jsem si ho rovnou vzala taky. Spíš náhodné nákupy, vyloženě po obchodech taky nechodím. Ale ten měsíc před porodem bych už raději měla všechno po hromadě, má být už zbalený i kufřík do porodnice, fakt nikdy nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí