Poradna duly
Jana Čurdová
týý jo, ZOO to je dobrý nápad, tak snad za 14 dní bude pěkně a taky vyrazíme. Snad to dám i do diáře, abych nezapoměla ![]()
ahoj holky, no já měla víkend celkem pěkný do včera. Ráno jsme totiž zjistili, že manžel ztratil peněženku se všemi doklady, s doklady od auta a především se všemi našimi penězi na celý měsíc…
takže jsem s nervama víte kde a nesvědčí mi to, páč mě taky pobolívá bříško…dneska budu vyřizovat doklady na auto, protože je psaný na mě, karty jsem musela zablokovat, no prostě úžasný a kde vezmem prachy to nevím…ach jo, když se něco s*re, tak pořádně…jakobysme ted nepotřebovali každou korunu. Sorry za příspěvek, ale musela jsem to někam „vylejt“, tak se na mě nezlobte.
Jinak Vám přeji pěkný začátek týdne.
teda to je pecháč… to je fakt na prášky pak takováhle věc..není možný že je někde „zašantročená“ jenom?? já tuhle ztratila 5000 někde a taky sem z toho byla měsíc na nervy…takže s tebou fakt soucítím…a ještě ty nervy ohledně vybíhání dokladů… ![]()
luphen - no kéž by byla, ale vyčerpali jsme už všechny možnosti a nikde není
ach jo, kdyby tam aspoň neměl ty peníze, to je jak naschvál, většinou má peněženku prázdnou, jenže měnil výhodně na eura a dnes jsme to chtěli dát zpět, ach jo. ještě se po obědě pojedem podívat na jedno odstavný parkoviště, kde jsme venčili psi, jestli už ji tedy někdo nesebral…
luphen - no kéž by byla, ale vyčerpali jsme už všechny možnosti a nikde není
ach jo, kdyby tam aspoň neměl ty peníze, to je jak naschvál, většinou má peněženku prázdnou, jenže měnil výhodně na eura a dnes jsme to chtěli dát zpět, ach jo. ještě se po obědě pojedem podívat na jedno odstavný parkoviště, kde jsme venčili psi, jestli už ji tedy někdo nesebral…
Jé Hani, to je fakt smůla, tak snad se ještě najde. S dokladama to je pakárna, ale prachy a na celej měsíc, to fakt na se…¨
Manžel takhle stratil snubák za 8 tis. tak dostal jiný k Vánocům
taky mě vytočil a co myslíš, dnes jsem našla, jak se tady válí
asi ho čeká podobný osud ![]()
Ahoj holky, tak my jsme měli taky moc pěkný víkend, udělali jsme si výlet, který jsme ukončili prohlídkou zámku.
Hani, to je opravdu smůla, k tomu se nedá co dodat, prostě je to velký pech.
Holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli máte někdo zkušenost: když jsem otěhotněla, byla jsem v mínusu týden na ult. oproti MS. Při každé další prohlídce jsme se lepšili, ale teď když jsem byla naposledy, tak jsem byla o 1 den v plusu tzn. podle MS jsem byla 16+2 a podle ult. 16+3, myslíte, že to, že je prcek větší by mohla naznačovat těhotenskou cukrovku nebo ho jen dobře živím nebo je to normální? Díky za radu.
holoušku já bych se nebála vůbec ničeho
ono každý mimi rostě svým tempem,takže se během těhu různě vychyluje.my třeba odpovídáme jeden den mínus.a cukrovky se neboj-máš k ní předpoklady?já si jí prosšla-u prcka mi na ní přišli až poporodu,takže nadělala velkou paseku-malej se narodil v 37tt s 4250g takže obřík,pak měl tak těžkou žloutenku že mu v týdnu života museli mněnit veškerou krev.ale mám nového dr a ten už mě poslal na cukr ve 14tt a půjdu ještě v tom 24tt jak se tak nějak chodí,to určo půjdeš taky,vůbec se ničeho neboj.ono i kdyby ti na níá přišli když se to hlídá není se čeho bát,nestresuj se tím zbytečně ![]()
hani to je mazec teda
to jem i moc líto,my tohle jednou taky zažili že přítel vytratil peníze-naštěstí ne všechny na měsíc,ale větší část z nich,já vím že musíte být z toho hotový a co rodina,nemůže vám ten měsíc nějak vypomoc?
Ahoj holky., koukám, že jste si většinou užili opravdu pěkný víkend. Jen chudák Hanďa, to je k vzteku, víc než to, byl by to sice skoro zázrak, ale když tam byli doklady, třeba ji najde zrovna nějakej dobrák a ještě se Vám peněženka vrátí, v nejlepším případě i s plným obsahem. Kamarádka takové štěstí jednou měla.
Mě dnes přišla pozvánka na utz do Hradce na genetiku. Tak mě to vyděsilo, že jsem hned volala na naši pardubickou, kde mi dělali všechny odběry i plodovku, jestli v ní bylo něco špatně nebo proč mám jít na ten utz. Tak mě sestřička uklidnila, že ne, že mají jen lepí utz a že je to kvůli tomu, že má tchán umělou ledvinu a vzhledem k tomu, že jeho bratr taky, mohla by to být genetická vada, tak že to raději zkontrolují. Ještě, že jsem tam zavolala, ptž. bych do příštího pondělí, nebo minimálně do středy než budou výsledky z plodovky byla asi šedivá strachy.
tak máme za sebou vyřízení dokladů aspoň něco, jinak už se to ani nehlásí na policii
rovnou nás odkázali na úřad, takže s penězma se můžeme rozloučit
naštěstí jsme dnes prodali letní pneu z minulého roku, potřebujeme jiný rozměr, tak jsme to alespon nějak pokryli. Holt si manžel nekoupí ty jeho vysněný kola na auto, když to ztratil…no ted už to vidím aspoň trošku lépe, ale stejně člověk je zoufalej, že s tím nemůže nic dělat ![]()
krmar - neboj, to bude určitě v pohodě ![]()
jj, to snad bude. Díky. Taková smůla, že měl zrovna u sebe tolik peněz. Chudák, taky z toho musí být hotovej. Třeba za to ani nemůže, mohl mu ji někdo ukrást. Taky nemám ráda nosit sebou větší obnos peněz a to jsem chodívala pro výplaty do banky pro 300.000,–většinou teda s kolegyní.
ahoj holky, pěkné úterý, vypadá to že bude krásně, já pádím do práce…
krmar - ty jo tak to bych se bála chodit, to on měl naštěstí jen 20 tis, ale i tak je to pro nás dost, polovina měsíce
no jo, nic s tím už nenaděláme.
Jinak mi včera přišli konečně těhu kalhoty a padly mi jak ulitý, tak aspoň nějaká radost, už je mám na sobě ![]()
Tak hezký den! já v práci nakouknu ![]()
No Hani, aspoň jste to nějak trochu zalepili. Všechny chápeme, jak je to těžké, mě osobně by z toho klepla pepka. Můj přítel začal podnikat, zatím ještě na sebe moc nevydělá, tak žijeme z mé výplaty a kdyby jsme ji ztratily, tak si to vůbec nedovedu představit, co by jsme dělali.
Berusenko díky, trochu mě to uklidnilo, ale nechtěla bych mít 5 kilového cvalíka
Ale je fakt, že jak jsem nikdy nebyla na sladké, tak teď každý den na snídani si v pekárně kupuji nějaký koláč a po obědě musím mít nějakou čoko, je to silnější než já, nejde si říct ne ![]()
holoušku nemluvíš teď náhodou o mě???
mě se dr před třemi týdny i ptal jestli jím sladké-ale to jsem ho fakt nejedla ani na něj neměla chuť-spíš sem jedla věci hodně pálivé a ostré to je moje,tak jsem mu řekla že ne,že na sladký sem nikdy nebyla.a teď,kluci mě furt doma hecujou ať peču buchty,tak peču a samo je i jím,nebo moje oblíbené sou piškoty s kakaem
musím se fakt krotit.no já taky nechtěla rodit velký dítě a jak sem dopadla
ale musím říct,že porod byl rychlovka-4hodiny a malej mě ani nepotrhal na to jaký byl obřík,takže se to dá
Hani to uplně chápu s těma penězma,ale teď už bude jen dobře uvidíš,měsíc uteče jak voda a bude lépe