TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
21.3.11 07:41

ahoj holky :)

Tak jaký jste měly víkend? :-D
Gratuluju Medu k domečku - ukážeš nám ho?? :wink:
My v sobotu slavili moje narozky - ale jen tak trochu, ani nemám náladu na nějaký obr oslavy ;-) přežrala jsem se chlebíčků :-? ale už je mi OK. Dokonce od předvčerejška začínám trochu cítit miminko - konečně! :potlesk:

Anyna dnes vstávala v 5.15, tak budu KO celej den, už to vidim… :roll: jdu nás oblíknout a razíme do krámu pro čerstvé pečivo.

Zatím se tu mějte a přeji krásný první jarní den!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
21.3.11 09:27

Ahoj holky,
já včera byla u segry, abych se nenudila :-) a dneska nás čeká další obíhání bank a fin. poradců. Ale už se těším až to bude za náma. Děsí mě, že přijde stěhování, porod a syn do školy a to vše najednou :-(
jinak přikládám obrázek.

Já na cvíču už byla jednou a fakt super, jinak se taky nevyspím bolestí zad a do toho mi ráno zaléhají uši :-(
Zvizatinko, vše nej k narozeninám :kytka: a blahopřeju k pohybům :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
21.3.11 10:04

ahoj holky, přeji pěkné pondělí, vlastně první jarní den a je krásně :-)
zvizatinka - taky dodatečně vše nej :kytka:
meduleinka - tak ten domeček je opravdu úžasnej, to je novostavba že, no takový bychom si taky přáli, plánujeme pak po prvním dítěti, fakt krásný, to stěhování určitě zvládneš, však budeš mít pomocníky určitě :-)
Jinak já jsme dnes jak přejetá parním válcem, bolí mě za krkem, hrůza, moc jsem se nevyspala… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
21.3.11 10:38

holky, díky :srdce:

Medu domeček vypadá moooc dobře :palec:

Dnes jsem skončila doma bez dítěte.. Cestou z krámu jsme se stavily u tchýně a Anyna už tam zůstala, že prej tam bude spinkat :D tak proč ne, aspoň mám chviličku klid pro sebe ;)Půjdu si vyštrachat těhu hadry a rovnou je vyperu. Dnes fouká, tak by mohly uschnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
21.3.11 11:28

ahoj holky:-)

meduleinka gratulace k domečku - vypadá moc dobře ;-)

my se taky budeme stěhovat těsně před porodem… no doufám že neporodím uprostřed malování :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
21.3.11 14:27

holky, moc děkuju. My se taky budeme stěhovat těsně před porodem. Dělala jsem si legraci, že pojedu do porodky z bytu a vrátím se rovnou do baráku a manžel hned pronesl, že by to bylo i nejlepší. Prej bych se aspon nestresovala :-P

Já taky vyprala dneska prádlo a než jsem ho šoupla na balkon, tak jsem oba balkony pořádně uklidila a přesadila kytičky. Pak jsme si vzali na balkon hru a s prckem tam chvíli poseděli. To sluníčko už má sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
21.3.11 15:56

Meduleince také moc gratuluji ke krásnému domečku a zvizatince opožděně k narozeninám. Také jsme o víkendu docela slavili. V sobotu měl tchán svátek a v neděli švagrová narozeniny. Strašně jsem se přecpala a přibrala další kilo,takže se tento týden musím víc hlídat.
Opravdu se ten dnešní první jarní den povedl. Je nádherně.
Jinak byla jsem se mrknout v BabyParku na ty kočárky a bylo mi řečeno, že v půlce března byly slevněné. Ale udělala jsem si velkou radost, protože jsem si tam koupila tričko slevněné z 1739 Kč na 99 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
22.3.11 17:45

Ahoj holky, co dneska děláte? Venku tak krásně, tak co sedět u PC, co? já si k němu taky sedla až teď, ale zase běžím vařit večeři :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
22.3.11 17:46

http://www.sreality.cz/…-/3556820316
jo a ještě posílám odkaz na baráček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.3.11 17:58

meduleinka - teda tak ten je fakt krásnej :palec: tiše závidím, takový bych jednou chtěla taky, stačil by mi i bungalov… :-) tak to přeju, at všechno pěkně vyjde a přestěhujete se než budeme rodit :-)
jinak venku sice krásně, ale já byla celý den zavřená v práci :( až ted jsem byla aspoň s psíkama venku na procházce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.3.11 19:02

Meduleinko, moc krásnej domeček, tak ať se Vám v něm moc hezky bydlí - už s miminkem.

Dnes bylo opravdu moc hezky. My v takovém počasí trávíme celý den venku, takže jsme si ho opravdu užili.

Já už mám za sebou genetický utz ve 20tt. Byla jsem včera a pan doktor nenašel žádný problém, Karolínka váží 270g a roste jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.3.11 19:35

meduleinka gratuluji ke krásnému baráčku… :-D
krmat to sem moc ráda že je vše v pořádku :-D
taky sme dneska celej den proseděli a proprocházkovali :lol: no a mě se nechtělo vařit tak sme grilovali jídlo bylo dobrý ale pak ta váha se mi nelíbila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.3.11 19:40

Jé to jste si udělali krásný den - i s tou grilovačkou, taky bych si dala klidně i jen buřta z ohýnku. Víš, že váhu v těhotenství neřešíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
22.3.11 21:01

holky, děkuju moc :kytka:

No já letos už opékala, 27.2. jsme si udělali první ohýnek :-) malej sáňkoval a my si opekli, fakt zážitek!

Krmar, blahopřeji k dobrým výsledkům, já ještě týden a čeká mě 3D UZ v gennetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.3.11 09:29

ahoj holky!
krmar - jééé ty se máš, že už si byla, já jdu za týden 31. a na 3D jdeme až v dubnu…
já bych si taky dala něco na ohýnku :-)
my jedeme na víkend až do pondělka na hory do Krkonoš, tak už se moc těším, i když já už asi lyžovat nebudu, možná párkrát si sjedu, ať má mímo vřelý vztah k lyžování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí