Poradna duly
Jana Čurdová
Holky moc Vám děkuji za radu s oparem. Kačko vidíš ten imazol mám i doma, jen mě nenapadlo, že by se dal použít. Díky.
Ahoj holky, po víkendu jsem zase nakoukla a pěkně jste se rozepsaly ![]()
Hani, mě taky připadá, že mi břicho vyskočilo přes noc.....no vlastně to bylo trošku jinak. Šla jsem jeden den v práci na oběd a měli výbornou svíčkovou (opravdu výbornou)- snědla jsem 4 knedlíky
, břicho se nafouklo a už nesplasklo
Manžel se mi doma strašně smál, že ráno nic a odpoledne přijdu s batohem
. Už je to týden a asi už to opravdu nesplaskne ![]()
Jinak s tou virórou vás všechny chci trošku uklidnit. Řádí to úplně všude a ani mě to neobešlo…ovšem s tím rozdílem, že jsem dostala velmi vysoké horečky a musela jsem do nemocnice na kapačky. Po pěti dnech teploty konečně klesly a celkově po týdnu jsem mohla domů. Ovšem antibiotika jsem nafasovala po třech dnech v nemocnici…doktoři ujišťovali, že to nevadí, tak mi nezbývá nic jiného, než jim věřit ![]()
Ahoj Ekemko, tak to sis to teda vybrala pořádně, to je blbý, ale tak snad jsi byla pod dobrou odbornou péčí a bude vše už ok. Jsou antibiotika, která se mohou brát i v těhotenství. Tak hlavně ať už jsi brzy úplně fit.
Ahoj holky, jaký byl víkend?
Hani, jak bylo na horách ![]()
Krmar, díky ![]()
Já jsem v životě neměla opar, tak neporadím, ale ta náplast se mi zdá šikovná ![]()
Beru, my jdeme taky na velký UZ v úterý a děsně se těším, jsem zvědavá jestli to bude 3D nebo 4D. A hlavně, je to už zítra!!!
Ahojky Elemko, tak to ti ta viroza teda musela dat zabrat. Hlavně jestli už ti je líp. ![]()
A těch antibiotik se opravdu neboj. Doktoři ví, co nám můžou dát. Taky jsem slyšela, že jsou nějaké, které se dají užívat v těhotenství. ![]()
Mě už je taky docela dobře. ![]()
hezký večer, těhule ![]()
ATB bych se taky nebála, už jsem je měla i já asi ve 12.týdnu.. měla jsem teda penicilin přímo a ten můžou i těhu i kojící tuším. Dr. mě ujišťoval, že to miminku neublíží a i v příbalovým letátku to psali ![]()
Jinak u nás zase nic nového… stále stejná únava, pocit, že tam to dítě není
ten mám pořád
tak nevím
kolikrát si ani těhotná nepřijdu, špek jsem měla tak jako tak
ale je fakt, že už taky povyrostl…
Ve středu jdu s Anetkou na zápis do školky, tak jsem zvědavá, co nás čeká
a příští týden na kontrolu a to si budu volat na termín velkého UTZ, tak se nemůžu dočkat. ![]()
jo a ještě vám sem hodím můj úplně první pidi úloveček pro mimčo
zatím tedy v neutrálních barvách ![]()
Zdravím vás holky ![]()
Zvizatinka: ty pidi oblečky jsou tak krásné, že člověk těžce odolává když je nepotřebuje, natož teď, co? ![]()
No jinak jak na Vás působí změna času? Mě to maličko vykolejilo večer. Ale na druhou stranu je příjemné, když je už tak dlouho světlo. Už bych chtěla tlačit ten kočárek ![]()
ahojky těhulínky ![]()
tááák dneska nás čeká velký ultrazvuk a já se fakt nemůžu dočkat až toho našeho prďouska uvidím!!
jinak já mám taky koupený perfektní obleček na holčičku,odpoledne ho dyštak vyfotím-teď jen aby to ta holčička fakt byla,klukovi by moc ta růžová neslušela
![]()
jinak někdo tu psal o těch atb tak neboj,já je měla v obou těhotenstvích-se synem dokonce někdy ze začátku an ásledky nemá a ted v tom 13tt asi.já fakt marodím jen jako těhotná
přeju všem krásný sluníčkový den a ať vás už nic netrápí ![]()
elemka píše:
Zdravím vás holky![]()
Zvizatinka: ty pidi oblečky jsou tak krásné, že člověk těžce odolává když je nepotřebuje, natož teď, co?
No jinak jak na Vás působí změna času? Mě to maličko vykolejilo večer. Ale na druhou stranu je příjemné, když je už tak dlouho světlo. Už bych chtěla tlačit ten kočárek
no já můžu říct,že od změny času mě trápí šílený noční můry-ale to se změnou nemá asi nic společnýho,jinak to ani nevnímám
ahoj holky, tak Vás zdravím, na horách bylo krásně, sluníčko, síh, no úžasný, zůstala bych tam klidně celý týden. Dokonce jsem i lyžovala dvě hodky, tak to bylo moc fajn, páč lyžování miluju, ale pěkně mě to vyčerpalo, přece jen je to námaha… Snad jsem mimču nijak neublížila. Ve čtvrtek jdeme do gennetu, tak se moc moc těším, už aby to bylo ![]()
berusenka - koukej nám pak dát foto z dnešního utz a ať je všechno v pořádku ![]()
Hannah84 píše:
ahoj holky, tak Vás zdravím, na horách bylo krásně, sluníčko, síh, no úžasný, zůstala bych tam klidně celý týden. Dokonce jsem i lyžovala dvě hodky, tak to bylo moc fajn, páč lyžování miluju, ale pěkně mě to vyčerpalo, přece jen je to námaha… Snad jsem mimču nijak neublížila. Ve čtvrtek jdeme do gennetu, tak se moc moc těším, už aby to bylo
berusenka - koukej nám pak dát foto z dnešního utz a ať je všechno v pořádku
krásný návrat horale!!
to je moc fajn,že sis to užila,muselo tam být krásně!!já taky lyžování miluju,ale nebyla jsem na lyžích už 6 let-přítel není moc aktivní
to si piš,že vám dám vědět jak sme dopadli,ale popravdě mě chytaj trochu nervy jestli je vše v pořádku
Ahoj holky, tak Vám všem držím pěsti, ať máte utz v pořádku, ale určitě budou. Pěkně si je užijte - bez stresů.
Beata - určitě to bude v pořádku ![]()
holky já nějak tloustnu, dneska se zvážím doma, připadám si jak tuleň, všechno je mi těsný, hlavně na bokách jsem ztlooustla ale děsně…
tak sme tu.čekáme chlapečka-holky já málem brečela já blbá-ale já už tak nějak podvědomě byla smířená s holkou,sem blbá
ale sme naprosto zdraví,ale sme o týden větší.máme asi 25cm a vážíme něco přes 400g prý macík ![]()