TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
4.4.11 13:49

:lol:
je vidět, že už je venku krásně, protože se nám to tady zaseklo :think: ale proč sedět na netu, když je venku tak příjemně, že? Musíme si to počasíčko užívat, po tak dlouhé zimě :palec:

Tak zdar provětraným maminám a jejich mimískům :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.4.11 13:50

ahoj holky, koukám dnes nikde nikdo :-)
My byli na tom veletrhu v pátek, tak jsme viděli náš kočárek naživo. Od malvíka jsme dostali dárek - zavinovačku a dudlík a ještě jsme tam koupili čepičku a něco pro pejsky, byl tam i veletrh For pets :-) jinak včera tedy bylo krásně, jak v létě, za to dnes, pěkně leje :(
Ve středu jdu na kontrolu ke své Dr., tak se zas těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.4.11 15:18

Ahoj u nás taky leje. Tak jste si Hani ten veletrh všichni pěkně užili. Objednali jste kočárek rovnou tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.4.11 15:24

krmar - nakonec ne, protože chtěli zálohu a my neměli u sebe tolik, ale dostali jsme slevovou kartu, takže to pak objednáme přes net. A říkali, že to většinou je 14 dní, jen pokud není na skladě, tak měsíc, takže zatím čas, ale asi příští týden ho objednám, pak ho dáme k našim.
Dneska jsem koukala na fusaky, pořád se nemůžu rozhodnout zda lodger nebo emitex nebo aesthetic… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.4.11 15:50

Ty budeš mít kočárek gesslein? Já totiž do něj už zimní fusak nekupuju. Koupila jsem jen ten jaro/léto od emitexu a líbí se mi moc. Najdu odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.4.11 15:55

http://www.dacha.cz/…o-rok-2010-/

Možná někde najdeš i levněji. Bude pak super i pro větší dítě např. do golfek, protože má otvory pro pásy a dole se dá ohrnout, takže pak nožičky čouhají ven. Deka je na golfky totiž k vzteku, to vůbec nedrží, takže z tohoto fusaku jsem nadšená už proto. Gessleiny mají tu vložnou tašku předělatelnou na fusak, takže si myslím (doufám, že dobře), že už vyloženě zimní fusak potřebovat nebudeme a deka by mi přišla zase málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.4.11 16:00

jo a nedokážu si představit, dát tam dítě v létě, na to mi příjde dost teplej. Přirovnala bych to k silnější fleesový dece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.4.11 20:05

Kackko. Vikend se fakt vydaril, v sobotu byyla grilovacka u znamych :-) bylo tam moc fajn deti se vyradili :wink: az teda furt ty otazky, neni ti zima, nechces neco, nemas hlad a tak :mrgreen: :mrgreen: ale bylo to moc fajn :-) jinak v nedeli jsme jeli do zoo a to bylo super :-) moc jsme si s dcerou a pritelem uzili :srdce: byli jsme cely den a vecer padli vycerpanim. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
5.4.11 08:20

Ahoj holky,
Ivet, ty už máš bříško, já tak velké nemám. Ve čtvrtek jdeme na velký ult., už se moc těšíme.
Děkuji moc ke gratulacím ohledně svatby. Konečně mám zamluvené šaty, i když vám řeknu, že kombinace těhotenství a nic honosného se žádné prodavačce nelíbilo. Prstýnky máme objednané pře eshop, tak doufám, že dorazí :-)
Jinak malý dává o sobě vědět každý den, ale vždycky, když přijde přítel, tak nekope, chudák je z toho zklamaný a odůvodňuje to tím, že když je v blízkosti a slyší ho, tak je hodný :-D
Jinak já fusak budu mít od segry, má dva jeden ušitý z ovčí vlny a druhý z berana, tak si můžu vybrat.
A kočárek neřeším vůbec, asi vše vyřeším po svatbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.4.11 09:10

Holuška: tak to gratuluji taky :potlesk: :hug: taky chcem svatbu,ale zatin nejsou moc kacky :mrgreen: a z briskem doopravdy omezene saty :mrgreen: tak uvidime zda to stihnem nez se mala narodi :-) brisko mam uz hezky, jen doufam, ze nebudu mit buben jako u prvni dcery :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mala o sobe dava vedet az moc :-? takove to tukani uz citim od 16tt a ted se tam vselijak sponuje pretaci a tak, je to mazec je to uz videt na brisku, tak pozorujem s pritelem, tak se male pokousi domluvit at je na mamku hodna :mrgreen: ale moc to nepomaha :mrgreen: DR mi rikala, ze mam delohu nejak ve predu (nebo tak nejak) tak proto uz to tak citim :-) ze zacatku jsem byla rada, ale ted je to kolikrat unavujici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.4.11 09:38

ahoj holky,
ivet - tedy pěkný víkend jste si užili :-) a bříško máš pěkné, ale ono se říká, že u druhého je větší dříve, tak holt budeme za tebou pozadu :-)
krmar - ne, já budu kupovat jané slalom a fusak na zimu bude potřeba, chci ho mít radší vybraný předem, než pak na podzim někde lítat a shánět, navíc radší se z peněz vydám ted, pak to bude bída s nouzí, až nebudu chodit do práce…
holouška - tak to je mi jasný, že těch šatů asi moc na výběr nebude co, ale tak hlavně, že nějaké si sehnala :-) já mám tip na velmi dobré a levné dorty, ale nevím odkud jsi, kdyžtak stránky e-dorty.eu a i to dovezou…
Dneska už snad bude hezky, manžel je dnes tady se mnou v Praze a shání novou práci, tak jsem zvědavá, snad něco sežene. Na oběd půjdeme spolu tak se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.4.11 10:28

no ja u prvni dcery mela hooodne velke bricho, kazdy se ptal jestli cekam dvojcata :mrgreen: :mrgreen: nebejt UZ tak tomu budu verit :-) mi uz mame tedy i kocar, ale fusak uz mam taky doma a znacka Emitex hrozne si je kazdy chvali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
5.4.11 12:50

Ivet - a jaký máš od toho emitexu, ten combi co se dá odepnout nebo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
5.4.11 13:44

Ten co se da odepnout :-) je to hrozne velka vyhoda a velka chvala na nej :-) ja ho mam od zname a ta ho nemohla vynachvalit jako spousty mamin :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
5.4.11 16:49

Ahojky Ivet, také tě zde moc vítám.
Holouško, moc gratuluji ke svatbě, hlavně si ty přípravy pořádně užij a moc se nenervuj. Já se vdávala v říjnu a jsem hrozně moc šťastná, že to mám za sebou. Byly to hrozné nervy a strašně moc chystání a pečení cukroví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí