TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
7.4.11 23:05

Jé a koukám, že jsme na tom úplně stejně s délkou těhotenství. Termín porodu 13.8. viď? Už víš co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.4.11 08:08

Hani :D jak píše Berus, jsme ze stejného města, máme podobně staré děti a teď jsme skoro stejně těhotné ;)

Holouško gratuluju ke zdravému chlapečkovi :kytka:

Vítám nově příchozí určitě se zajedeš :mavam:

Dnes jedem s Anetkou a s bráchou do Globusu, mají v akci Pampersky, pokud jsi členem Mimiklubu, takže aspoň jeden balík už koupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
8.4.11 11:33

ahoj holky, konečně pátek. My budeme o víkendu asi malovat… :-)
zviza+berus - aha, no jo tak to je mi jasný :-)
ráno jsme měli na centrále nějakou shcůzku a jak jsem jela zpět, tak mi to nedalo a nechala jsem v CA čtrnáct stovek, neodolala jsem sametovým dupačkám, tričkám a pár body…a tedy koupila jsem si i já něco nového :-) :-) včera jsme koupili komodu, co budu mít jako přebalovák, tak apoň už to mám kam dávat :-) tedy pokud ji manžel co nejdřív smontuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.4.11 11:42
krmar píše:
Jé a koukám, že jsme na tom úplně stejně s délkou těhotenství. Termín porodu 13.8. viď? Už víš co to bude?

Jo jo, vsimla jsem si hned, jak jsem sem vlezla, ze mas stejne datum porodu :hug:. Cekame holcicku :-). A ty uz vis pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
8.4.11 15:44

Ahojik maminky :-) tak dnes sem mela hezky den :-) rano pred sestou me probudil ten muj chlap a daval mi darek k narozkam, sem ho malem rozmackala radosti :mrgreen: :mrgreen: nevim jak je u vas, ale tu v Krkonosich tak hrozne fouka, to je snad nemozne, uz druhy den :cry: pesky ani ranu dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.4.11 18:26

Mondíku taky holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
8.4.11 18:27

Ivet vše nejlepší k narozeninám, taky u nás hrozně foukalo. Dnes navíc hnusnej studenej vítr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
8.4.11 19:47

Ivet také přeji vše nejlepčí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
8.4.11 19:48

Taky preji vsechno nej k narozeninam! Ja ziju v Anglii a tady mi je dneska horko v kratkem rukavu, na obloze neni jediny mracek - ale nechci provokovat :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
9.4.11 08:12

Ahoj holky,
můžu se k Vám přidat? Chvilku k Vám už nakukuju, ale s malou není moc času reagovat. Chodila jsme do srpnátek na Koníka, ale tam už jsme úplně mimo, tam jsem byla Luucia :pankac:
TP mám 30.8. a zatím nevíme, co čekáme. V pondělí jdu na genetický UZ, tak snad už bude pohlaví odhaleno. Jinak čekáme mimi z IVF, tak jsme moc štastní :dance:
Užijte si víkend, malá je nemocná…už jsme s ní týden doma, tak je to docela opruz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
9.4.11 13:01

Ahoj, tak preji at je na ultrazvuku vsechno v poradku a at se vam prcek ukaze :-). A at se malinka brzo vyleci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
9.4.11 18:00

Ahoj Mondíku, tak to se teda v porodnici asi nepotkáme. Bydlíte v Anglii na stálo? Tady je na duben taky celkem hezky, ale už třetí den fučí studenej vítr a to je už nepříjemný.

Ahoj Aicuul vítej a přijď jak je libo. Občas se to tu rozjede a jak je venku hezky, tak není na počítač čas.
Taky přeju ať je genetický utz v pořádku a odhalí i to tajemství. Malé taky přji brzské uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
9.4.11 19:00

Jo jo, v Anglii jsme nastalo. Dneska je to tu jak v lete, zase ani mracek. Mela jsem cely vikend pracovat, ale mam par dni klidovy rezim, protoze jsem vcera odesla z prace po dvou hodkach k doktorce se silnymi bolestmi v brisku, malou jsem cely den skoro necitila, tak jsem byla z toho vseho uplne vystresovana, ale vsechno bylo v poradku, malicka byla jen spava, srdicko ji bilo silne a stouchala pak do me snad celou noc, potvurka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
9.4.11 19:40

Holky, děkuju za přivítání :wink:

Já mám dneska žrací den..byla jsem s kamarádkou na obědě, tam jsem si dala těstoviny s parmskou šunkou..pak jsme se stavily v mekáči na zmrzce a pak jsme šli s manžou na laté a cheescake :jazyk: takže jsem dneska bez večeře :nevim:

Malá už je lepší..koupili jsme jí potápěčský brýle a trénuje ve vaně na dovču :lol:

Užijte si hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
9.4.11 23:57

Tak to ja mam zravku kazdy den a taky mam nepretrzity hlad :-). Nekdy si rikam, ze to uz snad neni mozne, ale musim se najist pred spanim, jinak mam hlad a nemuzu jit spat. Kolikrat se vzbudim brzo rano a musim si dat svoji oblibenou vaflicku, jinak neusnu :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí