Poradna duly
Jana Čurdová
Jé a koukám, že jsme na tom úplně stejně s délkou těhotenství. Termín porodu 13.8. viď? Už víš co to bude?
Hani
jak píše Berus, jsme ze stejného města, máme podobně staré děti a teď jsme skoro stejně těhotné ![]()
Holouško gratuluju ke zdravému chlapečkovi ![]()
Vítám nově příchozí určitě se zajedeš ![]()
Dnes jedem s Anetkou a s bráchou do Globusu, mají v akci Pampersky, pokud jsi členem Mimiklubu, takže aspoň jeden balík už koupím ![]()
ahoj holky, konečně pátek. My budeme o víkendu asi malovat… ![]()
zviza+berus - aha, no jo tak to je mi jasný ![]()
ráno jsme měli na centrále nějakou shcůzku a jak jsem jela zpět, tak mi to nedalo a nechala jsem v CA čtrnáct stovek, neodolala jsem sametovým dupačkám, tričkám a pár body…a tedy koupila jsem si i já něco nového
včera jsme koupili komodu, co budu mít jako přebalovák, tak apoň už to mám kam dávat
tedy pokud ji manžel co nejdřív smontuje ![]()
krmar píše:
Jé a koukám, že jsme na tom úplně stejně s délkou těhotenství. Termín porodu 13.8. viď? Už víš co to bude?
Jo jo, vsimla jsem si hned, jak jsem sem vlezla, ze mas stejne datum porodu
. Cekame holcicku
. A ty uz vis pohlavi?
Ahojik maminky
tak dnes sem mela hezky den
rano pred sestou me probudil ten muj chlap a daval mi darek k narozkam, sem ho malem rozmackala radosti
nevim jak je u vas, ale tu v Krkonosich tak hrozne fouka, to je snad nemozne, uz druhy den
pesky ani ranu dnes.
Ivet vše nejlepší k narozeninám, taky u nás hrozně foukalo. Dnes navíc hnusnej studenej vítr.
Taky preji vsechno nej k narozeninam! Ja ziju v Anglii a tady mi je dneska horko v kratkem rukavu, na obloze neni jediny mracek - ale nechci provokovat
.
Ahoj holky,
můžu se k Vám přidat? Chvilku k Vám už nakukuju, ale s malou není moc času reagovat. Chodila jsme do srpnátek na Koníka, ale tam už jsme úplně mimo, tam jsem byla Luucia ![]()
TP mám 30.8. a zatím nevíme, co čekáme. V pondělí jdu na genetický UZ, tak snad už bude pohlaví odhaleno. Jinak čekáme mimi z IVF, tak jsme moc štastní ![]()
Užijte si víkend, malá je nemocná…už jsme s ní týden doma, tak je to docela opruz ![]()
Ahoj, tak preji at je na ultrazvuku vsechno v poradku a at se vam prcek ukaze
. A at se malinka brzo vyleci!
Ahoj Mondíku, tak to se teda v porodnici asi nepotkáme. Bydlíte v Anglii na stálo? Tady je na duben taky celkem hezky, ale už třetí den fučí studenej vítr a to je už nepříjemný.
Ahoj Aicuul vítej a přijď jak je libo. Občas se to tu rozjede a jak je venku hezky, tak není na počítač čas.
Taky přeju ať je genetický utz v pořádku a odhalí i to tajemství. Malé taky přji brzské uzdravení.
Jo jo, v Anglii jsme nastalo. Dneska je to tu jak v lete, zase ani mracek. Mela jsem cely vikend pracovat, ale mam par dni klidovy rezim, protoze jsem vcera odesla z prace po dvou hodkach k doktorce se silnymi bolestmi v brisku, malou jsem cely den skoro necitila, tak jsem byla z toho vseho uplne vystresovana, ale vsechno bylo v poradku, malicka byla jen spava, srdicko ji bilo silne a stouchala pak do me snad celou noc, potvurka
.
Holky, děkuju za přivítání ![]()
Já mám dneska žrací den..byla jsem s kamarádkou na obědě, tam jsem si dala těstoviny s parmskou šunkou..pak jsme se stavily v mekáči na zmrzce a pak jsme šli s manžou na laté a cheescake
takže jsem dneska bez večeře ![]()
Malá už je lepší..koupili jsme jí potápěčský brýle a trénuje ve vaně na dovču ![]()
Užijte si hezký víkend ![]()
Tak to ja mam zravku kazdy den a taky mam nepretrzity hlad
. Nekdy si rikam, ze to uz snad neni mozne, ale musim se najist pred spanim, jinak mam hlad a nemuzu jit spat. Kolikrat se vzbudim brzo rano a musim si dat svoji oblibenou vaflicku, jinak neusnu
.