TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
1.4.11 10:08

Ahojky všem :mavam:

tak já jsem včera poprvé cítila ťukání zevnitř :-D
Bylo to super, hned jsem utíkala za manželem, abych se pochlubila…tak už se těšíme, až to bude hmatatelné.

Holouško…gratulovat se dopředu nemá…takže jen skromně popřeji, ať Vám všechno vychází, tak jak si přejete…a hlavně klídek!! Před svatbou jsou hrozné stresy…hlavně s rodinou :cert:
Každopádně den D je úžasný a neopakovatelný, tak si ho pořádně užij…ten den se točí všechno jen kolem Vás :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
1.4.11 10:46

Elemko tak vidíš, taky jsi se pohybů dočkala. Tak si to pěkně užívej, mě se mrská právě teď.

Beátko. No já doufám, že už je rozumnej natolik, že žárlit nebude, ale on na to ani není moc povaha, on je opravdu takovej hodně rozumnej, dá se s ním už pěkně mluvit a on umí naslouchat. Takže spíš mám strach z toho, že budeme muset třeba dřív ze hřiště, kvůli miminku, nebo z počátku nebudu chtít, aby si vodil domů kamarády (teď je u nás někdo denně), tak spíš jak vezme tohle, ale už ho na to raději připravuju teď a on to strašně chápe, ale uvidíme v reálu. Ale on je teď doma, ptž. jim rekonstruují školku a v září půjde zase do školky, tak pak se vyřádí s ětma dostatečně tam a těch 14 dní v srpnu, to nějak zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.4.11 11:47

Ahoj holky :)

Holouško, to je super, závidím to zařizování - i když je to narychlo ;) taky jsme se brali v květnu - 31. před 3 lety… ale přijde mi to už jako věčnost :D Už máš vybrané šaty a jaký budete mít prstýnky?? :)

Holky, já taky nescenuju, scener má dole brácha a jsem líná tam furt lézt, takže taky fotím ;) a je to raz dva :D

Dnes je tu docela ošklivě, tak ani nepůjdem ven :( Taky jsem nás konečně sečetla - vč. babičky nás tu je 7 + 2 domy, jsem si mákla :jazyk: a ještě k tomu vůbec nevím, co budu vařit. Nic tu nemáme, tak asi bude rychlá cmunda ;) brambor mám dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
1.4.11 12:08

Holouško veliká gratulace ke svatbě a už jsme zvědavá na fotečky :-D
Břicho mi vyrostlo tak rychle až mě to překvapilo a musela sem utíkat pro těhul. kalhoty :-D pořád sem si říkala že máš ještě čas…
také se bojím co bude dělat naše Larča až jí přivedeme domů sourozence, má docela svojí hlavu a hlavně má ráda naší pozornost…ale doufám že jí to všechno zvládnu vysvětlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
1.4.11 13:06

ahoj holky :kytka:
Holouška - tedaaa, svatba, hezkýýý, já tímhle žila přesně minulý rok touhle dobou, brali jsme se v červenci, přípravy byly úžasný, zkoušky šatů, shánění dortu, výzdoby apod. koukej si to užít! je to jen jednou v životě :-)
jinak my dnes jdeme na veletrh For kids a asi tam objednáme kočárek, za tu slevu to stojí a ještě Malvík tam dává zdarma zavinovačku a dudlík, dokonce i manžel se mnou jde :-) tak ještě hodku v práci a hurá do Letňan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
1.4.11 15:36

jéééé gratuluju k ťukanečkům,u mě už se hraje fotbal s močákem :cert: :cert: docela dost nepříjemný-hlavně teda večer.

jééé jak já závidím ten veletrh,pro nás je to drobet z ruky :roll:

jinak holky musím sep ochlubit,jakou já mám dneska z toho mojeho kluka radost,poprvé sme přežili nákupy bez plínky :potlesk: :dance: běhal isme po krámech a do banky asi skoro 4 hodiny a ani jednou se nepočůral a na wc sme byli dvakrát-sem mu za to za odměnu koupila knížku s pohádkama-ty on moc rád :huban: jinak sem pro mimi koupila ty potištěný plínky a pak i normální-ale já debil sem se přehmátla a koupila jsem místo 70×70 ty obrovský,navíc za cenu 200kč sou tam jen dvě :cert: no jo za blbost se platí no :roll: ale musím to schovat před přítelem,nebo mě zaškrtí :lol: jiak on má dneska narozeniny a mám hroooooznou chuť ho nějak pozlobit,ale jak na potvoru mě nic nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.4.11 10:18

Ahojda maminky, muzu se k vam pridat? jsem v 22 tydnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.4.11 10:52

ahoj holky,
vítám novou příchozí :kytka: jasně přidej se, ať je nás víc :-)
dneska je tak krásně, a já musím uklízet, ale zmáknu to rychle a půjdeme s psíkama ven, manžel ten asi bude vyspávat kocovinu, páč ji včera u sousedů měl jak z praku, docela mě naštval…do tý doby než jsem otěhotněla nikdy nepil, nikdy si s námi nic nedal a co jsem těhotná tak začal, což mě štve, když já ted nemůžu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.4.11 11:17

Jee dekuji :-) tak to me mrzi, ze ted zacal :cry: neni to prijemne :-) pritel skoro nikam nechodi a kdyz tak me bere sebou :wink: akorat cekame az se nam vrati tatka domu a budem vymyslet plan na dnesek :-) mam doma uz 5letou dceru :-) pejska bychom chteli taky, ale az bude vetsi byt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.4.11 11:47

Ivet Vítám Tě :mavam:

My jsme venku na zahradě, vyčistila jsem si auto a musím jít vařit - moc se mi nechce, radši bych tu seděla na sluníčku ;)

Dnes se konečně „Jarka“ začalo hýbat - už od rána mi ťuká břicho :D Jarka je Anetčino pojmenování miminka ;)

Tak já mizím, užívejte si krásného víkendu!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.4.11 12:20

Ahoj Ivet, taky Tě vítám.

Zvizatinko to se máte, že je u Vás krásně. Tady je „oblačno“, ale sluníčko ještě nevykouklo. Teplo sice je, ale bez sluníčka to není ono.
Tak ať se Jarka pěkně mrská.

Jinak všem taky přeju pěkný víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.4.11 13:04

u nas taky slunicko nesviti,ale je teplo :-) ted se valim nacpana po obede, ale odpolko se seberem a pojedem ke znamym opect burta :mrgreen: :mrgreen: nemuzu se dockat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
2.4.11 13:05

taky všem pěkný víkend!
Ivet - no jo to mi tam byli spolu, ale mě štve, že já nemužu pít a předtím když jsem mohla, tak on nic a v 9 chodil domu a spát, ted uplný opak, jestli ho chytla druhá míza nebo co…ted je mu pěkně špatně :poblion: ale dobře mu tak, ted se vzteká, že já mu to dávám sežrat :-D :-D aspon něco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
2.4.11 14:25

Jo tak :-) no mi predtim chodili taky spolu,ale vzdy to bylo o domluve,takze zadne, ze v devet uz jdu domu a basta :D :D to bych ho hnala :D mi vetsinou v tu dobu teprve sli nebo jsme cekali az nam usne dite (bydlime s tatkou) ted uz moc nechodi a kdyz j tak spolu, ale bere na me ohled a moc nepije. a sem za to moc rada :potlesk: rika se, ze si jako tehotna muzes dat dve deci vina ci male pivo, ja bych rada ale alkohol mi hrozne smrdi :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.4.11 11:32

Vítám Ivet :-D
copak víkend???
my měli super víkend teda spíš neděli přijela kamaradka a začalo vyvylování na sluničku a pak grilovačka takže sme byli krásně vyvětraný a najezený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí