TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
29.3.11 16:31

beata - teeeeda, gratuluji :-) jsem zvědavá na nás ve čtvrtek, jestli se potvrdí holčička nebo budeme překvapení :-) máš fotku?
jinak já jsem se ted rozhodla, že si asi všechno pro mimi koupím v německu, od našich to mám do dráždan kousek a mají tam krásné a levné věcičky…tak už se těším na konec dubna až tam vyrazím s mamkou…
holky venku je tak krásně a já tu ještě půl hodky budu tvrdnout, pak hodinu v buse, no a pak konečně půjdu s psíkama aspoň na chvíli ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
29.3.11 20:48

Beru, blahopřeju k dobrým výsledkům a ke klukovi, já zase málem křičela štěstím, když mi potvrdili holčičku :-) a jsme úplně přesně na termín :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.3.11 09:46

holky děkuju moc za gratulaci :hug: jsem ráda,že je mimi zdravoučké toho jsem se bála nejvíc,ale nevím proč ve mě se perou dva pocity,ten vnitřní dr nevěří a furt si myslí že to je holka 8-o jsem normální?? :lol: víte proč tomu asi nevěřím?protože jsem pindíky díky skříženým nožičkám neviděla :lol: no ale co,dneska sem nás objednala na 4D ultrazvuk tak jestli to nerozlousknou i tam tak budu v nejistotě až do porodu :lol: jinak fotečku mám a jistě jí přiložím :huban:

jinak držím vám taky palečky,ať vám to zítra dopadne dobře.jinak pokud to bude kluk,tak mám veškerý oblečení doma po malém-ten je narozený 29.července takže to bych koupila tak pár parádnických oblečků a končím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.3.11 09:46

tady je náš broučánek :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
30.3.11 09:51

ahoj holky, dneska je tam zase tak krásně…
Beata - jééé krásná fotečka, já už chci zítra, ještěže jdeme hned ráno, už se nemůžu dočkat. Jinak tedy, když nebyl vidět pindík, tak na základě čeho to určili? no vždycky to není stoprocentní, to bude až se to narodí :mrgreen: :mrgreen:
Jinak my máme starosti, nestačilo to s tou peněženkou, ještě manžel musí hledat novou práci, v té staré mu nezaplatili březen, takže úžasný, doufám, že něco najde než já odejdu na mateřskou, jinak nevím, co budem dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.3.11 09:57
Hannah84 píše:
ahoj holky, dneska je tam zase tak krásně…
Beata - jééé krásná fotečka, já už chci zítra, ještěže jdeme hned ráno, už se nemůžu dočkat. Jinak tedy, když nebyl vidět pindík, tak na základě čeho to určili? no vždycky to není stoprocentní, to bude až se to narodí :mrgreen: :mrgreen:
Jinak my máme starosti, nestačilo to s tou peněženkou, ještě manžel musí hledat novou práci, v té staré mu nezaplatili březen, takže úžasný, doufám, že něco najde než já odejdu na mateřskou, jinak nevím, co budem dělat :(

no prosím tě já nevím podle čeho to ta dr určila,já po ní chtěla dvakrát,jestli mi to pohlaví ještě neukáže a ani jednou tam nic nebylo vidět-u malého byl vidět hodně povyslý pindík tady sem prostě nic neviděla :nevim: proto se to ve mě tolik pere.sice sem si už na myšlenku,že tu budu mít samé chlapy zvykla,jen mi vadí ta nejistota :zed: to jako fakt jo??to je mazec,ale uvidíš že to bude dobrý,my řešili to samé od ledna do února-přítel byl doma bez peněz,ale on dal sám výpověď.teď dělá pomocného klempíře,teď 1.dubna má dostat smlouvu,ale včera přišel s tím,že mu ten vedoucí řekl že by byl rád,kdyby si udělal živnosták :pocitac: :zed: sem mu řekla že s tím nesouhlasím-je to výhoda jen pro toho zaměstnavatele né pro přítele.no sem zvědavá co mu odkejval :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
30.3.11 11:53

beat kouzelná fotečka gratuluji :-D
hannach to mě mrzí držím palce aby se to rychle vyřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.3.11 20:53

Berus dej si do podpisu v jakým jsi týdnu prosíííííííím :D ať Ti nemusím lézt na profil pořád :D

U nás nového nic.. Mimčo se moc neozývá, je to lenochod :D jen tak lehce naťukává, ale kopance nikde 8-o

Hani to je teda pech!!! Držím pěsti, ať manža něco najde… není to jednoduchý.. taky znám moc dobře, když zaměstnavatel neplatí - protože sám nemá (údajně).. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.3.11 20:53

Berus kolik ten 4D stojí?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.3.11 21:01

ty jsi mi zvížo nějaká náročná,já ted sama nevím v jakým jsem :lol: protože mímo je o týden větší :nevim: takže bud jsem 21+3tt nebo 22+4tt si vyber :-P :lol: jinak ten 4D stojí 1000kč což jde,dostaneš CD s 10min. záznamem plus fotečky,to fakt není zlá cena-navíc já tam jdu trošku dřív než ho dělají-sestřička říkala že ho dělají od 27tt do asi 29tt a já jí ukecala v necelým 26tt myslím,s tím že když to nepůjde nic moc dobře vidět že mi ho udělají zadarmo znovu později,fakt se mi jejich jednání celkově líbí :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.3.11 21:09

tak to ještě jde ;) kolegyně na tom byla loni a platila asi 1600,– - to už bych asi nedala… :) tak jsem zvědavá, jak dopadnete ;) když máš ty rozporuplný pocity ;) mně minule Čutka mladší říkal, že je pinďa dost podobnej pulče - nějaký dvě čárečky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.3.11 21:10

beru šikulka :) jen tam máš 21+4 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.3.11 21:14

jo to jde,do těch 1600 bych asi taky nešla :roll: no hele fakt sem tomu nějak neuvěřila,chci vidět regulérního pinďu jako u prcka pak uvěřím :lol: :lol: no mě to ta tom metříku načítá o jeden den navíc a nevím proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.3.11 21:17

holky nekoukáte někdo na Farmář hledá ženu??jestli jo,jukněte na Slovenskou verzi,to je fakt masakr,se u toho furt směju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
30.3.11 21:19
berusenka66 píše:
holky nekoukáte někdo na Farmář hledá ženu??jestli jo,jukněte na Slovenskou verzi,to je fakt masakr,se u toho furt směju :lol:

já já já :D ale slovenskýho asi nebudu stíhat. Já se tlemim i u český verze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital