Poradna duly
Jana Čurdová
Elis 1 Dekuji
jen to tu ted tak trochu vazne
ja bych furt jen kecala
![]()
nj, ono jak se oteplí venku, tak každej jde radši ven
hlavně maminky s dětma. Já čekám teprve první, a když jsem v Brně na bytě, tak zůstávám zavřená doma (samotné se mi nikam nechce) a taky bych ráda pokecala. Ale když jedeme domů na vesnici, což bývá na víkend, nebo i v týdnu, když je potřeba něco udělat kolem domu a na zahradě, tak se k internetu za celou dobu taky nedostanu. Tak to bylo i minulý týden. Bourali jsme sklep a upravovali zahradu, zaštěpkovávali, sázeli thuje, vozila neteř v kočárku a večer jsem byla ráda, že jsem se doplazila do postele.
TAk to verim
ja sice dite mam ale je ve skolce
takze jsem pres den sama doma
a ven se mi kolikrat moc nechce
uz se tesim az porodim to internet asi jen tak neuvidim ![]()
ahoj holky, no jo nějak to tu vázne… ![]()
Já jdu dnes do poradny, asi poprosím o nějaký vitamíny, protože prý jsem ted hrozně bledá, řeklo mi to už několik lidí a včera i manžel nezávisle na sobě. A já to taky pozoruju, ale nepřikládala jsem tomu žádnou váhu, taky mám občas zatuhlý břicho, tak se musím zeptat. Nejlepší je, že se vždycky chci zeptat na plno věcí a pak po návštěvě zjistím, že jsem na třičtvrtě z toho zapomněla
![]()
manžel stále hledá práci, chodí po pohovorech, je to hrozný, snad v pondělí už jde na zkoušku někam, tak snad to vyjde. ta nejistota mě celkem ubíjí ![]()
tak to držím palce ať pohovor vyjde ![]()
každým dnem by mi měla přijít postýlka už se na ní těším
včera sem se neudržela a začala kupovat výbavičku jen pár flašek a saviček a tak ale největší radost sem měla ze stolečku se židličkou, hned sem hnala sestru aby mi ho odnesla ![]()
kačka -júúú já už chci taky nakupovat, čekám na výplatu a pak snad objednáme taky nějaké věci, kočárek, postýlku, přebalovák…už se těším, jak se mi to bude shromažďovat ![]()
čaute holky ![]()
Dnes jsem byla na kontrole, vše je OK, mimčo jsem dokonce i viděla
má asi 306gr. a je to úplný
příští středu jdu na velkej UTZ a to už se snad dozvíme pohlaví, tak se nemůžu dočkat!
Hlavně ale, aby bylo vše v pořádku
![]()
ahojky těhulínky ![]()
vítám nově příchozí-ať se ti u nás líbí.já jsem sem každý den nakukovala,ale nějak než jsem dočetla malej si mě žádal,tak sem toho moc nenapsala ![]()
Zviži moc gratuluju,to pak musíš napsat kdo v tobě bydlí ![]()
já máým dneska uklízecí den,ale jsem táááák líná až je to hnusný
![]()
berus
moc to s úklidem nepřeháněj a radši upeč něco dobrýho slanýho
mrkvový šátečky už upéct nestihnem, tak si je dáte příště, nevadí viď
dnes toho mám docela dost
tak se těším na zítřek k vám, má být krásně, tak bychom mohly vyrazit někam ven… ![]()
zviži slanýho chceš jo??já myslela že upeču sladký
ale asi udělám oboje,večer přijde Ládíkovo kamarád tak at tu něco je-je znám oni by sežrali všechno
to by sme mohli klidně!!
berusenka66 píše:
zviži slanýho chceš jo??já myslela že upeču sladkýale asi udělám oboje,večer přijde Ládíkovo kamarád tak at tu něco je-je znám oni by sežrali všechno
![]()
to by sme mohli klidně!!
Nooooo
jak jsi dělala minule ty šneky třeba, byly výborný! ![]()
Ahoj holky, už zítra máme velký ultr., nemůžeme se dočkat, až malého uvidíme.
Jinak ještě jdeme zítra zařídit prstýnky a košili a kravatu. No a pak už jen oblek a kytku a mám všechno. Ale kolem mimi nemám ještě nic. Teda všechno oblečení dostanu od sester. Říkám si, že na všechno je ještě čas, tak doufám, že to pak nebudu shánět narychlo ![]()
Ja si dnes koupila uzasny kalhoty na mimi
) nemohla jsem je tam nechat
jsou to moderni riflicky takovy prdacky
jen sem se placla,je to next ![]()
Ahoj holky, tak já to mám tento týden s docházkou dost slabý. Manžel tu spí po noční a odpoledne trávíme venku. Taky jsem nezahálela a dnes objednala nějaké drobnosti po internetu pro miminko, ale stejně to bude 1300,–. Ale obejdnávka celkem velká, takže v podstatě dobrej nákup.
Hani já jsem si ty kočárky spletla, taky si už prd pamatuju. Jinak držím pěsti, ať manželovi ten pohovor výjde, to musí být opravdu ubíjející samý pohovory a nic z toho. A ještě k tomu, že jsi bledá. Nech si napsat železo, v tomto období je normální jeho nedostatek a těhotenská anémie. Břicho mi tvrdne taky, tak už jsem si raději sama nasadila alespoň 2× denně hořčík a večer beru těhotenské vitamíny, takže a tam je i to železo i hořčík.
Holky obdivuju Vás, že máte tolik elánu, já si i mytí oken rozdělila po jednom, dělají mi problém i delší procházky. Bolí mě pak večer břicho.
Zvizatinko tak to je dobře, že je vše ok a že máš andílka ti jen přeju a hlavně ať mu to co nejdýl vydrží.
Holouško ty si hezky užij zítřejší utz a neboj, já taky dokupuju jen co nemám. Ono to chce nejdřív probrat to, co dostaneš, aby jsi toho neměla zase zbytečně moc a pak si dokoupíš jen to co chybí nebo něco parádního do porodnice a tak. A na to je ještě opravdu čas. To se klidně vydrží až po svatbě. To se námi nenech vyhecovat a užij si to hezky každé zvlášť.