TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
11.4.11 09:43

ahojky spolutěhulíny :lol:

dneska je ještě pěknej den tak ho budeme muset s prckem využít venku pak má stát počasí za starou bačkoru :roll:

jinak 21tt je ještě 5.měsíc,šestý začíná až 22+2tt myslím :palec:

jinak mimoušek mi tak krásně nakopává močák že je to pro mě nepřijemný :-? ať si už taky vybere jiný orgán :lol:

jinak já mám podle dr váhy zatím nahoře 1kg,ale vím že to byli kila 3kg a co sem se teď vážila u tchýňky tak mám další dvě,takže dohromady 5kg to jde.s malým sem přibrala 11kg tak snad to teď bude podobný.já furt žeru spadký-nemůžu už ani říct že ho jím,protože tohle už je žraní :cert: nejhorší je že u prcka sem nejedla sladké a měla sem těhu cukrovku tak se jí te´d taky dost děsím :cry: musím se už krotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.4.11 10:10

Me ani nevadi, ze hodne priberu :mrgreen: Ale s porovnanim pri prvnim tehu jsem zatim nepribrala pomalu nic :-) predtim 20kg nahore :mrgreen: :mrgreen: jsem byla jak sud :-) vejdu se do vsech kalhot,jen je nezapnu, akorat jsem nedavno zkousela :mrgreen: :mrgreen: samozrejme nosim tehu :-) Jinak ja jsem ve 23tt ale to je podle posledni menstruace. podle ultrazvuku jsem 24tt :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.4.11 10:11
Ivet23 píše:
Me ani nevadi, ze hodne priberu :mrgreen: Ale s porovnanim pri prvnim tehu jsem zatim nepribrala pomalu nic :-) predtim 20kg nahore :mrgreen: :mrgreen: jsem byla jak sud :-) vejdu se do vsech kalhot,jen je nezapnu, akorat jsem nedavno zkousela :mrgreen: :mrgreen: samozrejme nosim tehu :-) Jinak ja jsem ve 23tt ale to je podle posledni menstruace. podle ultrazvuku jsem 24tt :-D :-D

já nosím ještě svoje rifle,ale dávám tomu max.týden pak už je odhodím do dáli a budu už jen v těhu gatích-ale když oni mě tak hrozně kloužou dolů :roll: :lol: téééda tak to si stejně jako já,my sme podle ultrazvuku taky ve 24+2tt a podle ms 23+1tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.4.11 10:24

Ahoj, zdravím a přeji pěkné pondělí.
Už mám v sobě dvě koblihy, na tom fakt ulítávám. Za dva týdny jdu na ten test na cukrovku, tak sjem zvědavá, den předtím si sladké radši odpustím. Akorát mě tedy štve, že tam mám být v 7 ráno, nejíst, nepít, vzhledem k tomu, že to tam mám hodinu cesty, to nevím jak přežiju..a ještě že tam strávím dvě hodiny, to bude děsný, ale tak budu muset vydržet. Zítra jdu k zubaři, nebyla jsem dva roky, tak doufám, že to nebude moc bolet :roll:
Z toho malování včera mě pěkně bolí nohy, mám namožené svaly, jak kdybych celý den cvičila…
Jinak já mám dítko tak normal, nekope celý den, spíš ráno a večer, občas přes den když dlouho sedím, a někdy tedy mě tlačí na močák a to fest, že potřebuju a jdu na wc a nejde to…a když večer chce manžel, tak jak naschvál přestane :-) :-) ale jednou už se zdařilo a třikrát ho nakopla přímo do ucha :-D
Ivet - taky dodatečně vše nej nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.4.11 10:24

jo a šestý kalendářní měsíc začíná 22+2tt, tak mám stejné info jako berus :wink: lunární měsíce jsou normálně po 4 týdnech (10 měsíců celkem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.4.11 11:40

Teda mamci ja 3mesice do porodu :-? ze bych se na nej tesila to vubec ne :cry: snad uz to nebude tak hrozne jako pri prvnim porodu :mrgreen: :mrgreen: byla jsem histerka nejvetsi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.4.11 11:54
Ivet23 píše:
Teda mamci ja 3mesice do porodu :-? ze bych se na nej tesila to vubec ne :cry: snad uz to nebude tak hrozne jako pri prvnim porodu :mrgreen: :mrgreen: byla jsem histerka nejvetsi :mrgreen: :mrgreen:

ty jo to já spíš naopak se na porod těším,ikdyž taky nějaká obava tam je aby šlo všechno tak jak má,ale na porod mám jen hezké vzpomínky :andel: hlavně aby šel tak rychle jako první

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.4.11 12:04

Ja se tedy taky tesim, bude tam se mnou pritel :-) (((ten predchozi byl blbec))) tak si to urcite uziju,ale ta obava tam je :-) kdyz si predstavim ze jsem predtim mela tolik stehu,au au :cry: ale rychle jsem zapomela :-) mala mi nedala moznost na to myslet!! ale uz je to 5let zpet :mrgreen: teda ja jsem mlada mamka, prvni v 18letech ted rduhe ve 23letech :-) ale ja si nestezuji jsem moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.4.11 12:37

neboooj,bude to dobrý uvidíš :lol: já doufám že zase neporodím dřív aby přítel stihl být u mě,u prvního byl taky.to věřím si pamatuju že po porodu sem říkala že druhý nikdy a hle :lol: :lol: a neboj,není to o věku,mě sice táhle na 26let,ale přítele mám mladšího o 3,5 roku a je to super táta i se o nás hezky stará :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
11.4.11 13:01

holky, když už jste tu načly ten porod, to šití prý asi bolí nejvíc co? ale každý říká, že většinou pak ten drobek nám dá na tu bolest zapomenout, já se trochu bojím, tím, že nevím co mě čeká…někdo mě straší, někdo uklidňuje, že to přežiju, když to přežili jiný…myslím, že pro všechny prvorodičky je to taková nejistota, já už bych to chtěla mít za sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.4.11 13:11

Siti se vubec neboj, to si ani nepamatuji :mrgreen: :mrgreen: po tom porodu je to siti jen malickost!! ja predtim mela starsiho pritele o 10let,ale uz nikdy,co jsem si snim vytrpela :cert: :cry: :cry: sem rada,ze sem to ukoncila!!! o malou nema zajem,jen plati aliky. Tynka ho vidi jen jednou za rok!!! tad mam pritele jen o necelej rok starsiho a muzu jen chvalit,Tynku bere za vlastni a jak se o nas stara :srdce: :srdce: hadat se neumime a proste k sobe patrime :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.4.11 13:12

porodu se nebojím předtím sem měla moc pěknej porod a rychlej tak rychlej že bohužel nikdo nestihl přijet pořád čas čas a najednou sme byli všichni rádi že přišel doktor :lol: tak doufám že už to manžel stihne už jen kvůli němu mrzelo ho že to nestihl…spíš se bojím abych příchod porodu poznala prý po druhé to de rychleji tak abych nečekala poslíčky a on porod…poprvé mi rovnou praskla voda a žádny poslíčci předtím nebyli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.4.11 13:12

Hani já nevím mě přišel horší porod než to šití :lol: ale asi záleží jak moc jsi poraněná,já měla jen pidi nástřih-asi jen 4 stehy a nebolelo to tolik.víš co nejvíc pomáhá?nemyslet špatně na ten porod,u prvního sem měla sice obavy ale né veliký,dá se říct že celý porod sem byla v klidu,bolesti se dali krásně vydýchat,i sme s přítelem vtipkovali,samo i záleží jaký kdo ty bolesti má,někdo je má příšerný někdo ne,nejhorší je asi závěr a ten tlak na konečník,ale člověk už ví že to bude mít brzo za sebou tak to šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.4.11 13:18

Ale zas sem slysela od matek co maji druhy porod za sebou, ze druhy je rychlejsi ale bolestivejsi!! ale presne nemyslet na to. pritel si bude brat dovcu,je to zivnostnik a jeste jezdi po montazich tam mam obavu aby neprijel k hotovemu :mrgreen: uvidime kdy se bude maly chtit na svet :-) holky zvladnem to vsichno na jednicku :hug: :hug: jo u nas je vyhlasena porodnice v cele ceske republice, potrpi si na prirodni porody, zadne nastrihnuti,epidural a tak. a bolest na konecnik znam :-( mela jsem bolesti hlavne do zad a zadku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.4.11 13:43

no právě j áse bojím aby to přítel stihl dělají haly po celé republice-teď jsou nejvíc v Jihlavě tak to by byl tak za 2 hodiny tu-ale první porod trval 4hodiny tak to nevím,nevím jestli by to stihl :mrgreen: :mrgreen: taky sem slyšela že je bolestivější.no necháme se překvapit.já taky chtěla původně rodit ve víc přírodnější porodnici,ale nakonec jsem ráda že jsem rodila u nás v ČB,protože malej měl komplikace a oni by mi ho odvezli pryč a já bych zůtala tam,takhle sem byla u něj skoro hned,když mě dali k němu na intermediál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí