Poradna duly
Jana Čurdová
Ted nam tu v tydnu hlasi letni pocasi
tak doufam, ze nam to zas nepokazi nejaky snih
ale snad uz ne
my jsme Cca 18km od Spindlu a je to trocha znat,ale tam jsou na tom o dost hure se zimou
Ja osobne bych chlupatku kupovala o neco vetsi,mam termin zacatek srpna koupila bych velikost 3-6mesicu asik,ale na me je tohle dopredu a po zkusenosti s dcerou nic moc dopredu nekupuji
strasne rychle pribirala a byla vetsi.
Ahojky holky, tak jsme měli dneska nákupní šílenství a jsem moc spokojená. V CA jsem si chtěla koupit těhotenské rifle, ale nikde nebyla moje velikost, buď jen velké nebo malé… ale našla jsem úžasný kraťásky na léto a ještě jsem měla slevu od O2, takže paráda. Pak jsem si říkala, tak ještě zkusím HM, tam mají taky moc pěkný maminkovský věcičky, tak až na pátý pokus mi konečně padly rifle a pak jsem si ještě musela udělat radost v Takku takovým pěkným tričkem taky za pár kaček. Přibyla i vanička, žíněnky, další zásoba plíneček a komoda pro věci pro mimi
A to nejlepší nakonec… v Globusu byla akce 3 bodýčka za 169, takže…
paráda, hned 2× (jednou vel. 68 a pak 74).. já mám takovou radost
. Jinak kočárek vyfocenej nemám, jaksi jsem to nestihla, ale až budu u babičky, tak ho vyblejsknu ![]()
Paja
tak to jsi pěkně pokoupila..mě má tenhle týden přijít balík z Nextu..jsou to teda věci pro Anetku, ale pro sebe jsme tam vzala těhutílko..tak se těším ![]()
A až se vrátíme z dovči, tak pořádně proberu věci po Anetce a případně něco dokoupím ![]()
V čem povezete prcky z porodnice? Anetka je říjnová, tak to bylo jednoduchý, ale jestli budou vedra, tak nevím ![]()
Aicuul píše:
zvizatinka
moc pěkná kombinézkataky něco takovýho hledám..řeším jakou velikost? co jsi vzala ty?
já brala 62.. myslím, že ji v říjnu využijeme
Malá se mi má narodit koncem srpna, tak to bude tak akorát
Anetce bylo ze začátku všechno velké, porodní váhu měla 3,24kg a musela jsem dokupovat malé věcičky ![]()
zvizatinka
koukám, že máme Anetky od sebe přesně o rok a den ![]()
ahojky mamulky ![]()
koukám všechny už jste v nakupovacím procesu
to já ještě ne,čekám na toho 28.dubna na 4D ultrazvuk jestli nám potvrdí tohoklučíka a pak to začne,ale už mám doma bavlněný a papírový plínky tak aspon něco
jinak věci po prckovi mám tak nějak probrané tak už vím že musíme koupit overálky a bodýčka,jinak jestli to bude kluk tak máme vše doma-výhoda toho že se narodí +- pár dní od sebe ![]()
jinak náš malej se narodil koncem července,ale domů sme jeli kolem 15.srpna a měl na sobě body s krátkým rukávem a lacláčkové kraťásky a přes to mikču-ani čepičku neměl bylo fakt šííílený vedro-měli sme nachystanou deku,ale nevyužili jsme jí,malej byl spocenej i tak,přikládám foto v čem jel
Jee, to je krasny broucek
. Ty jo, ja teda vubec nemam prehled, kolik stoji vecicky v CR - krome toho, co jsem tam uz kdysi videla, ale teda 169 Kc dat za 3 bodycka a jeste v akci, to mi prijde silene. Ale chapu, ze asi nemate moc na vyber, kdyz je tam vsechno drazsi. Tady koupim 5 - 7 novych bodycek v prepoctu do 100 Kc. Jako samozrejme ne vsude, ale da se hodne veci sehnat levne. Jinak jsem rada, ze si nakupovani uzivate
. Ja musim porad prikupovat tehu kalhoty, protoze mi vzdycky zacnou byt male pres brisko.
A jak kupujete podprsenky? Vetsi cislo nebo primo tehotenske ci na kojeni? Prsa se jeste po porodu dost zvetsi, ne? No, ja mam sice nejake od zname, ale ty uz mi jsou male…
Aicuul píše:
zvizatinka
koukám, že máme Anetky od sebe přesně o rok a den
mně to tu vychází o rok a 5 dní
ale stejně jsme se pěkně trefily, co?
naše je 19.10. a teď právě řešíme jména… Elenka to nebude ani za boha - to se staví na hlavu i celá rodina (když mně se to tak líbí
) a vzhledem k tomu, že se nám líbí i Michaela, která má právě svátek na Anetčiny narozeniny, tak bychom to mohli takhle spojit… ale radši bych jméno, které má svátek na jaře a je pokud možno kratší…
a ještě nemusí obsahovat R
je to těžký ![]()
Jinak všem přeji krásné pondělní ráno! Dnes by mi mohla dorazit ta kombi
a také by mi paní měla odeslat korbičku na kočár, tak budu čekat.
V 10.h. jdu s Anetkou na klíšťovku, akorát mi přijde, že má od včera trošku rýmajznu, tak uvidíme…
Beru
krásnej brouček
díky za info..podle toho to taky nějak nakoupím..kdyžtak bude v rezervě deka ![]()
Zviza
Anetka je 18.10.
My máme vybranou Sofii, má svátek dva dny před Anetkou, což mi přijde fajn
a taky jsme chtěli kratší a bez R
at vám dobře dopadne píchanec ![]()
já dneska odhlásila Anetku ze školky až do 12.5. ![]()
brý ráno těhulínky ![]()
děkuju za pochvalu,no kéž by ty děti zůstávali takhle krásně pidi,se vždycky nad jeho fotkama tak rozplívám,že už si o mě přítel myslí,že nejsem normální
ale když ono to tak šíleně rychlee uteklo to snad ani není možný. ![]()
hele moc tu o levných věcech nemluv,nebo tě tu s holkama zaúkolujeme a budeš nám posílat podpůrný balíčky sem do ČR
![]()
jinak není zač za rady,já budu mít nachystaný dvě varianty jak na teplé počasí tak i na trochu chladněji
ale ono v tom srpnu nebejvá zas taková zima
ahoj holky, tak nám začíná krásný slunečný týden, já už se těším, páč mám dovolenou a práci mám jen dnes a zítra. dneska jdu k apolináři za kámoškou s ekouknout na mimčo, tak se těším
a zítra jdu poprvé na těhu cvíčo do nějakého klubu slunečnice tady na staroměstký, nejste někdo z prahy a nechcete chodit taky????
jinak tedy to jsou fakt super ceny v té anglii, to bych chtěla taky, bohužel se musíme smířit s tím, že čr je na oblečení hodně drahá ![]()
jo a včera jsme se jeli podívat, kde máme porodnici, manžel si hlavně chtěl změřit jak dlouho mu bude trvat cesta
takže asi 25 minut, tak byl spokojen
jsem si z něj dělala srandu, že nakonec to bude třeba uplně jinak ![]()
jinak taky furt přemýšlím, jak pojedem z porodnice, mám koupenou takovou soupravičku, ale taky se obávám tepla, no uvidíme.
MONDIK: tak to je levny teda
Tak to tu u nas sezenu mozna jen jedno body
ted stale zkuusim vyhrat aukci ale moc se mi nedari
Jinak ja shanim prevvazne letni veci,ale musim poridit i neco trocha teplejsiho. jen neni treba kupovat moc veci, na prvni ditko jsem si nakoupila hromady veci a ani to nemela na sobe. narodila se v cervenci a ven chodila jen v plence
ale zatim sem poridila jen jedny teple dupajdy
jsou spis takovi legracni, ale ja neodolala
![]()
Ahoj holky, teda pěkně jste se rozjely s nákupama. No už na to začíná být akorát ta správná doba, s velkýma pupíkama už se taky nechce že?
Mondíku s tou péčí v Anglii, je fakt, že mě doktorka z počátku taky vnitřně nevyšetřovala, jen utz, tak na tom něco být může. Teď už jsem ale ráda, že to hlídá, ptž. mi tvrdne břicho a to nemusí nic znamenat, pokud se právě nezkracuje čípek. On se teda dá měřit i utz, ale to jste psaly, že se tam taky moc často neprovozuje. Ale co, kdyby se Ti něco v pořádku nezdálo, určitě by nějaké vyšetření taky doplnili.
Já jsem si na léto nakoupila nějaké tenčí bavlněné košilky a polodupačky, klasický dupky by zbytečně hřály na zádech, tak pojede asi v tom + hačkovanou čepičku, tak je tenká, tak se snese (ale do kočárku asi nebude potřeba ani ta)a tu tenčí deku si pro jistotu přibalím taky. Stačí, že se chudinky budou muset pařit v tom širokém balení plen, ale ono toho horka už asi moc neužijou.
Hani, tak to ses s tou dovolenou trefila perfektně, tak si ji hezky užij, i návštěvu porodnice.
krmar - díky ![]()
já právě objednala podložku do vany a dvě osušky s kapucou
prostě jsem měla nutkání něco koupit
![]()