TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10360
21.4.11 20:22

Hezký večer,

dneska bylo nááádherně :potlesk: mě přišla paní umýt okna a já si zatím vyžehlila hromadu prádla..takže mám hotovooooo :potlesk:

Anetka už zahájila koupací sezonu..naši maj vyhřátý bazén na 28 stupnů, tak si pěkně zaplavala :lol:

Už pomalu začínám psát seznam, abych na ěnco na dovču nezapomněla..já tak nesnáším balení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
21.4.11 20:47

Krmar - taky mate pekny kocarek :-).
Paja - i ja uz mam kupu veci pro dite starsi 6 mesicu, vsak ono to utece, ani se nenadechneme a budou prcci slavit rok…
Zvizatinka - taky jsem nachlazena a leze mi to na nervy, kdyz toho ani moc brat nemuzu… Pritel mel rymu vic jak tyden, ted mu to konecne ustoupilo a chytla jsem to ja :-(.
Simonka - zdravim a vitam! Ja mam termin porodu 13.8. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
21.4.11 22:06

Hannah, mě nikdo nic o EKG neříkal a to jsem ve 25. týdnu. Ale fakt je ten, že co doktor, to jiný přístup.
Simi, taky tě zde moc vítám. Je fajn, když nás je víc. :-D
Pavli, asi píšu pozdě, ale jj, koupila jsem je v tom růžovým obchodě v Bystřici. Jednu mám se slůňátkama (šedou s červeným lemem) a jednu s koťátkama (šedou s modrým lemem). Jo a jedna stála 390 Kč. :mavam:

Jinak můžu říct, že jsem si do teď myslela, že když jedu nakupovat, nebo když jdu do práce, tak že bříško úspěšně maskuju, ale dneska jsem byla pěkně vyvedená z omylu a to během 5 minut. 8-) Potkala jsem spolužačku a ta se na mě podívala a hned nadšeně: „jů, ty čekáš miminko“, tak jsem si říkala, asi to ví Pavli od tebe. Ale obejdu prodejnu, příjdu k pokladně v DM a paní prodavačka se mě ptá: „a máte u nás těhotenskou kartičku na slevy?“ Takže bříško už asi nezamaskuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
21.4.11 22:10

To je hezke! No, ja jsem si taky vsimla, ze i mne uz se lidi koukaji vic na brisko :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
21.4.11 22:26

Jee Simco co ty tu?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dnes bylo krasne, cely den jsme se simcou litali po meste a mam dost, spaleny ramena a bolave nozky :-) schanela jsem boty,ale jsem moc vybirava :mrgreen: ale zas jsem nakoupila neco malo pro Nellinku :-D jeste koupit komodu at to mam kam ukladat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
22.4.11 07:51

ahoj holky, mě dnes přijede mamka a zítra jedeme všichni na venkov a budem až do pondělí, super že má vyjít počásko
aicul - já zas nesnáším vybalování, když se přijede z dovolené, to je člověk naštvaný, že už dovolená skončila a ještě vybalovat, prát…takže to balení bych přežila :-) kdy jedete?
elis - asi fakt záleží na doktorovi, no asi to nechám být…
tak hezký pátek a když se tu neobjevím, tak vám přeji pěkné velikonoce a ať vás to v pondělí moc nebolí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.4.11 07:58

Ahoj Simčo, taky vítám. Termín mám 13.8.

Hani EKG sice většinou prý musí být jen když je k tomu důvod - rodinná anamnéza, ale záznam od obvoďáka (+zubaře)musíš mít v průkazce určitě. Ještě je tam kolonka na plicní, ale tu mám taky prošrtnutou. Nevím co se stane, když to tam mít nebudeš, ale myslím, že za chvíli začne gynekolog tlačit na to, aby se to doplnilo. Já teda taky ještě nikde nebyla, ale zubaře máme v květnu, tak budu mít splněno a na obvod se mi taky nechce jen tak pro nic za nic. Tak ještě asi chvilku vyčkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
22.4.11 08:05

Hani, já mám v těhu knížce napsáno, že v druhé polovině těhotenství mám navštívit obvodního doktora a jít na EKG. Sestříčka mi říkala, že mi řekne včas. Ptala jsme se mamky a ona říkala, že EKG je potřebné např. kvůli císařáku nebo jestli ti srdce dobře funguje a obvoďák by ti měl napsat do karty, jestli si prodělala závažné nemoci nebo operace, které mají vliv k porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.4.11 08:37

Krásné slunečné ráno :lol:
včera na kontrole vše v pořádku, doktor mi ukázal fotky z minulého těhul. a miminka leželi úplně stejně :lol: :srdce: ale nechtělo se hýbat spinkalo takže sem se musela jít projít protože nešlo vidět srdíčko ale neprobudilo se jen se otočilo vyčůránek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.4.11 09:56

Jé tak kdyby tak pokračovalo i v postýlce, tak bys to měla dobrý :lol: . Hlavně, že je vše ok. Já jsem tak ráda, že tu nemáme žádné špatné zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
22.4.11 10:51

Ahoj holky,
konečně jsem se zase po delší době dostala na pc :-) No než jsem vás dočetla, tak mi to trošku trvalo…ale už jsem v obraze.

My jsme byli na velkém UTZ před 14-ti dny a všechno bylo ok, ale minulý týden mi začlo divně tvrdnout břicho, tak jsem si zašla na kontrolu. Doktorka mi předepsala Magnosolv, tak to poctivě piju a mám pocit, že to je lepší. Včera jsem teda byla na kontrole a dr. mě trošku vyděsila, protože říkala, že na prohmat má miminko nízko hlavičku a že mám čípek 3cm. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Dr. mi všechno OPĚT zakázala. Ale já se cítím dobře. Ona je tam nová, tak to bere hrozně zodpovědně. Můj doktor má zrovna dovču a jelikož to je fakt kapacita, tak se těším až přijede a uklidní mě :kytka:

Ale jednu výhodu to má…byla se mnou včera u dr. tchýně a slyšela na vlastní uši, že mě nemá ani napadnout dělat velikonoční úklid, tak doufám, že by mi třeba mohla přijít umýt okna :lol: Pak vám napíšu, jestli to mělo účinek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.4.11 13:19

Ahojky maminky. Abych nezapomněla, vítám Simču :kytka: , včera jsem to jaksi přehlídla. Tak jsme dneska byly opět na nákupech a taky jsem si konečně dopřála první letošní zmrzlinku. Eli, ty košile co mají v tom obchodě jsou úžasný, prozatím jsem si koupila jednu šedou s fialovým lemem a pejskama. No a ještě ti můžu doporučit jak je vedle Fonorexu ten dětský sekáč Dětský ráj, tak tam mají i nový úžasný věci. Dneska jsem neodolala a pořídila jsem si krásnou bílou soupravu do porodnice s pejskem a je tam napásno JSME KAMARÁDI :andel: a je tam v sadě takový teplý kabátek. Tak už mám drogerii nakoupenou snad celou, tak jsem ráda, že další věc z krku :mrgreen: . Jinak vám asi popřeji pěkný víkend a Veselé Velikonoce, protože nevím, jestli se do pondělí sem dostanu - čekáme pár návštěv, brácha má svátek… je toho moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
22.4.11 14:47

Elemko, když máš ten čípek 3 cm, tak by jsi neměla nic těžkého nosit. To měla švagrová taky a to proto, že nosila 17 kg těžkou dceru. Takže hlavně nic těžkého nenosit a nezvedat.
Pavli, jsem moc ráda, že se ti ty košilky líbí, jsou opravdu moc roztomilý. :andel:
Mamka mě právě v tom obchůdku ve středu koupila tu soupravičku taky, ale modrou. Já si tam koupila ještě dvoje ponožečky, jedno boďo a hračku.
Právě, že je tam moc příjemná paní, která se snaží poradit a je moc ochotná. Právě jsem měla vybraný jedno bodíčko bez rukávků a ona říkala, že to vůbec nemám kupovat, že se to vůbec nedoporučuje. Aby se miminko nespálilo. Když už bych si ho koupila, tam mu mám alespoň přez ručičky přehodit plínku, tak jsem si vzala radši s dlouhým rukávem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.4.11 15:56

Přesně jak píšeš, Eli. Ta paní je strašně milá, taky mi poradila. Já už jednu sadu mám, (žlutou v 62) a tohle je krásná v 56. A kdyby byla malinká, tak mám schovanej lístek a klidně mi to vymění, takže paráda :-D No až půjdu toho 9. května z UTZ srdíčka, tak si asi zase uděláme radost, má tam tolik krásných věcí. Včera jsem si objednala přes net punčošky už na větší velikost, myslím od 74. No a dneska jsem je tam viděla… ale to už tak bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
22.4.11 18:14

jj, ty punčošky tam mají, protože jsem dneska jedny dostala od tchýně. Je to velikost 62/74. I když teda nevím, jestli je spíš nekupovala tam dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí