Poradna duly
Jana Čurdová
Kackka, drzime palecky… ![]()
Aicuul - my jsme byli asi 3× v Hurghade, 1× v Safaga, 1× v Sharmu a 1× v El Gouna. Vsude to bylo super, vyzkouseli jsme i ruzny rocni obdobi. Akorat ti egyptani se trosku zhorsili, ale ted si myslim, ze si zase budou vazit kazdyho turisty, takze urcite vam to vsechno vyjde nejlip jak muze.
Mimo to - vybrali jste moc hezky resort. Hned bych jela s vama… ![]()
Paja - neboj, to utece a za chvili uz budes vedet, kdo v tobe prebyva…
A kdy mas termin porodu, ze jdes na utz takto pozdeji ?
Ahoj holky
uz sem tu dlouho nebyla a pekne to tu okracuje. ja ted uzivam krasneho pocaasi a hlavne teplicKA
Konecne. dnes jsem byla s mamkou ve meste a uz to litalo, frote body,ponozky a tak
tak mam radost
ja mam akorat ted zanet, tak beru antibiotika a zavadim si cipky
uz aby to bylo pryc. pritel mi odjel na montaz a bude jezdit domu mozna jednou tydne
ale prace dulezita. gratuluji ke skolce
me mala sla az na 4letech kdyz ji byli tri tak nebyla sance bylo to vse narvane,coz je i ted ![]()
děkuji
paja tak to seš jako já taky mám termín 30.8. ![]()
ivet přeji brzk uzdravení
Paja, Kačkka já mám taky termín 30.8. ![]()
my jsme doma z výletu a jsem docela ušlá..nechápu, jak jsme s malou mohla chodit až do 32.tt na dvanáctky do práce
Ale odměnila jsem se luxusním melounem ![]()
Radunka - chci rodit v Hořovicích, Prahu jsem tak nějak prošvihla, hlavně třeba v Motole mi přijde, že to je jak na běžícím pásu…a na Hořovice jsem zatím slyšela samá pozitiva a je to tam nově zrekonstruovaný, tak uvidíme. 12.5 tam jedeme na 4D tak to hned okouknem ![]()
jinak ahoj všem ![]()
já jsem doma, mám dovču, ráno jsem byla u kadeřnice, konenčně mě někdo dobře obarvil, že to vypadá přirozeně a i střih dobrý, tak normal, jak se nechávám sestřihat, před porodem ale asi půjdu ještě jednou, protože páč buhví kdy se pak dostanu…pak jsem si šla pokecat s kámoškou a je fakt krásně, zahrádky všude plný…
aicul - jéé dovolená, to se máš, trošičku závidím.
Já pojedu v červnu k rodičům na dva týdny, tak si užiju aspoň venkov, ale v červenci už mě nikam nikdo nedostane, nechci totiž porodit např. u našich, tam je děsná porodnice…
Jinak taky pomalu už ztrácím energii, neujdu už to co normálně, zadýchávám se ty jo, začínám si připadat jak slon ![]()
Aicuul, tak si to poradne uzijte, do Egypta bych se taky chtela podivat! Ja za 3 tydny koncim v praci, takze budu zhruba 3 mesice pekne doma a mame tu more hodku a pul autem, zadna silena vedra, ale kdyz je teplo, tak se tam da vyvalit na plaz i koupat, takze na to se taky tesim.
Radunko, znami kupovali ten kocarek pred rokem a neco, takze ta cena uz se muze lisit, ale oni k tomu meli jeste tasku a dalsi veci, takze si myslim, ze i dneska ta cela sada s tim, co koupili, bude stat skoro 1000 liber. Mamas and Papas je hodne draha znacka, vsak vis, nekdy bych rekla, ze to je az prehnane. My bychom si teda nemohli dovolit koupit od teto znacky novy kocarek.
Hannah, ja jsem na tom taky tak. Pred tehu jsem mela vybornou kondici, jsem dost sportovne zalozena
, takze jsem mela celkem dobrou vydrz a ted? Mirny kopecek mam problem vyjit, dycham jak stoleta babka! Jo, to je nas hrosi zivot
.
Aicuul, také přeji pěknou dovču. Hned bych vyrazila taky. Ale tento rok už to rozhodně nestihnem. Plánujeme příští rok, i když mám trošku starch s ročním prckem, aby se mi tam nespálil, nebo neonemocněl. ![]()
Já dneska byla nakupovat s mamkou. Koupila jsem si 2 kojící noční košile, no a když jsem koupila něco sobě, tak aby to miminku nebylo líto, koupila jsem něco pro něj. A od mamky jsem dostala takovou krásnou soupravičku. ![]()
A dala jsem si letos první zmrzlinu. ![]()
Jen jak jsem přijela domů, tak mě manžel řekl, že to je hrozný, že nakupuju jen samý modrý věci. Žeprej mám koupit taky něco zelenýho, nebo oranžovýho ![]()
Ahoj těhulky. To jsem nečekala, že v tak krásným počasí tu bude tolik co dočítat. My jsme taky byli včera na nákupech, vypadá to, že na to byl ideální den. Já jela jen pro pár drobností, nějak už mi taky nestačila Céčková podprsenka a když jsem ráno marně hledala nějaké lepší kalhoty na syna (nějak se nám vytáhl) tak jsme ještě zavítali do H&M. Tam by se ale nkupovalo pěkně, zvlášť na holčičku, ale pro miminko už potřebuju jen drogerku a lékárnu, ostatní už jsem si zakázala, tak jsem statečně odolala. No a zmrzka samo taky musela být.
Aicuul taky přeju, ať se Vám dovolená vydaří a pěkně si jí užijte, já letos taky vynechávám, ptž. my jezdíme na jih Itálie autem, takže to bych asi nezvládla. Poslala jsem kluky samotné, tedy pojedou se švagrovou. Jedou v červnu, to budu 32, 33tt a riskovat, že budu mít Italku taky netoužím. Navíc jsem na od začátku na neschopence a žádat doktorku, aby mě pustila na dovolenou by mi asi moc nešlo. Příští rok ale taky plánujeme vyrazit už všichni, se synem jsme byly v roce a půl a bylo to úplně v pohodě, teď by to vyšlo na nějakých 10 měsíců, tak uvidíme podle situace.
Všechny kočárky co jste sem přiložily jsou moc krásné, já sem taky vložím ten náš.
Ahoj maminky, dneska je zase krásně
. Odpoledne jedeme zase nakupovat, tentokrát chci jít jen do drogerie, protože zbytek už docela mám… ale to dětský je od toho kousek, tak uvidíme
Eli, chtěla jsem se zeptat, ty košile máš z toho růžovýho obchodu z Bystřice? Jinak tento rok dovču taky nestihneme, takže snad ten příští rok. My si uděláme akorát výlety tohle pondělí, jelikož Velikonoce moc nemusíme. Včera mi přišla zelená sada s motýlky od Tescomy Bambino, je to sice na dítka od 6. měsíců, ale je krásná a když tam byla sleva, tak proč ne? ![]()
ahoj maminky ![]()
Tak kuchyň mám vymalovanou
pak hodím foto, až budu mít vše nastěhováno zpět. Byla to docela makačka, musela jsem totál celej byt „vyprat“ - všechny polštářky, plyšáky, bundy na věšáku, apod.
hnus. A pak to žehlení
ale mám to!
Už je tu jen takovej mírnej smrádek, tak to bude chtít ještě chvilku čas. No a aby toho nebylo málo, tak jsme tu v tom průvanu s Any nastydly. Máme rýmu a mě jako bonus bolí dost v krku. Snad to brzy vyléčíme!
Jinak mně včera dorazila nádherná korbička na kočár, sporťák mám po Anetce, tak toho nemusím tolik shánět. Víceméně mám vše, krom mini plínek, kosmetiky a dudlíků
tak už můžu být v klidu.
Jen bychom ještě chtěli stihnout udělat novou podlahu v obýváku a to co nejdřív, dokud mám ještě malý břicho
né, že by se mi chtělo, ale je to kritický a lepší teď, než pak s malým miminem.
Jdu se podívat, jak se peče oběd v troubě a pak to tu nějak porovnat, ať to tu vypadá už k světu ![]()
Ahoj holky, tak my si dneska konečně vybrali prsteny, tak už nám zbývá jen kytka, fotograf a nějaká hospůdka pro mini oslavu a je to.
Zítra si budu muset zajít k Dr. kvůli té alergii, je to čím dál horší.
BERU, mi teče denně několikrát krev z nosu, už z toho rostu ![]()
Mamka mi dneska sdělila, že koupila pro malého čepičku, tak jsem zvědavá.
Ahojík holky , tak já mám termín 12,8 a 16,8 je tu nekdo podobně ? Konecne je krásně takže super. Taky mám i starosti jasné že ano zas nizko položenou placentu.a jak jste na tom vy ?
vítám simču!
já mám termín 10.8.
já se právě vrátila s posezení na zahrádce v praze u vltavy, jsme byla s kámoškou, a pěkně mě to nebylo energií, je super, že už je tak pěkně
jo chtěla jsem se vás zeptat, moje doktorka má ve svých doporučeních pro těhotné, že po 20.tt se mám nechat poslat obvodákem na EKG, vy jste byli??? já totiž ted nemám žádnýho obvodáka a nechce se mi ani nového zatím hledat, asi až po porodu…
tak hezký večer, pa ![]()