Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky ![]()
Já mám šátek tuším 5m a je to až moc… Ale brala jsem větší, kdyby chtěl náhodou chlap taky nosit (což se nakonec vůbec nekonalo)
a značku mám Storchenwiege
jsou různý dýlky, různý materiálý (silný a slabší látky). Byla jsem na kurzu šátkování a ty pevnější šátky mi přišly lepší - aspoň ze začátku, pak na léto je lepší šátek z tenčího matroše, aby mimču nebylo horko, ale to už budou velký ![]()
já si chci koupit určitě odsávačku, která se připojí na vysavač. Nestrká se přímo do nosu, ale stačí přiložit k nosní dirce a můžeš odsávat. Navíc to vůbec nebolí. ![]()
ahoj, tak já už se dnes těším do poradny, mám tam být ve 12 ,tak pak dám vědět.
Elis - super obleček, jako jestli tohle mají v CA, tak tam hned taky naklušu, ta opička je suprová ![]()
jinak odsávačku na hleny mi už koupila tchyně, ale není to ta na ten vysavač, prý jí švagrová řekla, která se jí používala nejlíp, no tak uvidíme a kdyžtak si pak koupím svoji, slyšela jsem právě, že ta na vysavač je nejlepší. dneska je uplně modro, tak mám hned lepší náladu
a teplota mi vyhovuje, pač já vedra nemám ráda, navíc mi je ted furt vedro i normálně…
Ahojky Hannah, jj, koupila jsem to v CA, mají tam plno krásných věciček a strašně roztomilých. Fakt jsem se musela hodně krotit abych toho nekoupila víc. ![]()
Přeji ať ti to rychle do těch dvanácti uteče a můžeš vidět mimiska.
Já jdu k doktorovi v pátek, ale ultrazvuk mě určitě dělat nebude. Jen se také dozvím, jak mě dopadla cukrovka. ![]()
Elis- moc hezky oblecek
Holky nebojte satkovani zvladnem
lepsi nez mrnouskum znicit nozky
Jinak z ja si taky pripadam jak hroch, vsak mam uz 13gk nahore
ale pritel je suprovej, stale mi opakuje, ze jsem furt krasna a velky brisko je sexy
Ja se svoji tehu demenci stale narazim na milenky
az mi ho je lito kolikrat
Ale vcera jsme byli v Hradci v Trotine a byl tam takovy fesak nagelovanej a furt se na me usmival a tak tak chudak muj chlap zarlil
a me to udelalo dobre
Ale kdyz vidim jak pritahuji sveho chlapa tak sem klidna ![]()
Ahojky. Eli, moc krásnej obleček
Mondíku, s tou „demencí“ mi povídej. Na co šáhnu, to pokašlu - začalo to těma schodama, druhý den jsem umývala nádobí a spadl mi talíř, tak má „krásně“ obroušenou stranu, včera jsem si dělala strouhanku z rohlíků a nespadne mi ta mísa se strouhankou na zem?
No a předminulý týden jsem v obchodě omylem rozlila jeden saponát, jak sem se pro něj natahovala, pak se mi roztrhly toaleťáky - no radši nemluvím, jak si pak připadám
. Dneska jedeme zase mrknout, naposledy jsem odolala, tak jsem zvědavá
Jinak odsávačku mi koupila mamka od NUKU (http://www.lekarna.cz/…snich-hlenu/) ale nevím, jestli si raději nekoupit tu na ten vysavač, jak psala Eliška.
ahojky
vítám Mascha
šátek je určitě dobrá věc. Já mám to svoje nosítko už sem v tom nosila i Larču a nic s nožičkama neměla takže určitě budu věrná své oskoušené klokánce ![]()
moc pěknej obleček já se radči už obchodům vyhýbám jinak bych nevěděla kam to dát.
tuhle odsávačku od Nuk mám také a ikdyž sem jí použila jen párkrát tak sem byla spokojená.
můj manžel mi říka že žena je nejkrásnější když je těhotná tak sme ráda že je mi takovou oporou ![]()
Kacko- no jestli mas fakt kvalitu treba ergonomicke tak ty jsou fajn
a mimcu urcote neublizi
Sice jsou trochu drazsi ale ditko je investice
Jinak ja jedine dobra zkusenost s odsavackou na vysavac, bezpecna a rychla, mela jsem nejdriv balonek a pak hadicky, trva to dlouho ditko trpi
takze ja radsi vytahnu vysavac a behem vteriny odsato.
Elis krásnej obleček ![]()
Pájo to máš dobrý zážitky
![]()
My máme odsávačku na vysavač a super, hned jsou bubáci pryč… sice vysavač hlučí, ale hned je hotovo ![]()
Tak jsem zpátky z poradny, dnes to bylo rychlé. jako cukr mám výstavní, hluboko pod normami, takže si prý mám dopřávat jak je libo
mám na to prý teď nárok
tak mě to potěšilo. dokonce mě i vyšetřila a narychlo koukla, mimčo spokojeně leželo hlavou dolu
no a příště už budu 30tt tak se bude dělat vellký utz, tak budem vědět jak jsme velký ![]()
Jak jsem šla zpátky tak jsem se stavila v tom CA ale tenhle hezký letní obleček tam neměli, tak jsem aspoň vzala vzala bodíčko takový kraťasový s žirafkou a hračku, protože jsem měla kupon na 20% co platí jen od dnes do neděle. hodím foto ![]()
Ahoj. Elis moc pěkný obleček, taky už raději nikam nenakukuju. Stačí, že mě láká koupit ještě nějakej malej sporťák jen do auta. Já mám malej kufr a velkej kočár tam asi budu cpát dost těžko. Dneska jsem byla na odběru a zítra jdu na tu křivku, jenže jako na potvoru mám dnes chuť na sladké. Odsávačku jsem pořídila taky tu na vysavač - Nosátko - stála 250 kč a má dva nástavce (pro novoše a pak pro větší miminka). Po synovi mám doma i tu balonkovou i ty hadičky,ale ani jedno mi nepřišlo moc dobrý, naštěstí jsme odsávat moc nepotřebovali.
Hani to ale taky vypadá moc hezky. A ta hračka je super, taky jsem ji tam minule viděla, ale ani jsem nekoukala kolik stála. Jinak super výsledky, tak jsi ráda viď? Ona ta dieta je pak prý dost přísná.
krmar - díky, no právě já to vím od známé, co to měla nemohla pomalu nic z mouky, to by mě zabilo, kor v létě, už se těším na zmrzliny
jo ta hračka je super, jsou to takoví ty mazlíkové, hrozně jemňoučký to je, stála 125,– a já ji měla za 100,–
tak to šlo
jinak jak pořád člověk někde něco kupuje, tak jsem zjistila, že toho oblečení asi už máme tak akorát, max. nějaký teplejší kabátek a takové ty látkové botičky. kosmetiku taky tak nějak mám, tak už jen pleny a věci pro mě do porodnice no a teda ten kočár, to ještě uvidíme jak to dopadne…