TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
4.5.11 06:43

ahoj holky :)

Já mám šátek tuším 5m a je to až moc… Ale brala jsem větší, kdyby chtěl náhodou chlap taky nosit (což se nakonec vůbec nekonalo) :) a značku mám Storchenwiege ;) jsou různý dýlky, různý materiálý (silný a slabší látky). Byla jsem na kurzu šátkování a ty pevnější šátky mi přišly lepší - aspoň ze začátku, pak na léto je lepší šátek z tenčího matroše, aby mimču nebylo horko, ale to už budou velký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
4.5.11 07:46

já si chci koupit určitě odsávačku, která se připojí na vysavač. Nestrká se přímo do nosu, ale stačí přiložit k nosní dirce a můžeš odsávat. Navíc to vůbec nebolí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
4.5.11 08:09

přikládám fotku toho letního oblečku, co jsem včera koupila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.5.11 09:20

ahoj, tak já už se dnes těším do poradny, mám tam být ve 12 ,tak pak dám vědět.
Elis - super obleček, jako jestli tohle mají v CA, tak tam hned taky naklušu, ta opička je suprová :-)
jinak odsávačku na hleny mi už koupila tchyně, ale není to ta na ten vysavač, prý jí švagrová řekla, která se jí používala nejlíp, no tak uvidíme a kdyžtak si pak koupím svoji, slyšela jsem právě, že ta na vysavač je nejlepší. dneska je uplně modro, tak mám hned lepší náladu :-) a teplota mi vyhovuje, pač já vedra nemám ráda, navíc mi je ted furt vedro i normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
4.5.11 09:30

Ahojky Hannah, jj, koupila jsem to v CA, mají tam plno krásných věciček a strašně roztomilých. Fakt jsem se musela hodně krotit abych toho nekoupila víc. :-D
Přeji ať ti to rychle do těch dvanácti uteče a můžeš vidět mimiska.
Já jdu k doktorovi v pátek, ale ultrazvuk mě určitě dělat nebude. Jen se také dozvím, jak mě dopadla cukrovka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.5.11 10:22

Elis- moc hezky oblecek :-) Holky nebojte satkovani zvladnem :-) lepsi nez mrnouskum znicit nozky :srdce: Jinak z ja si taky pripadam jak hroch, vsak mam uz 13gk nahore :mrgreen: :mrgreen: ale pritel je suprovej, stale mi opakuje, ze jsem furt krasna a velky brisko je sexy :-) Ja se svoji tehu demenci stale narazim na milenky :-( az mi ho je lito kolikrat :-( Ale vcera jsme byli v Hradci v Trotine a byl tam takovy fesak nagelovanej a furt se na me usmival a tak tak chudak muj chlap zarlil :-D a me to udelalo dobre :lol: Ale kdyz vidim jak pritahuji sveho chlapa tak sem klidna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
4.5.11 10:37

Ahojky. Eli, moc krásnej obleček :palec: Mondíku, s tou „demencí“ mi povídej. Na co šáhnu, to pokašlu - začalo to těma schodama, druhý den jsem umývala nádobí a spadl mi talíř, tak má „krásně“ obroušenou stranu, včera jsem si dělala strouhanku z rohlíků a nespadne mi ta mísa se strouhankou na zem? :zed: No a předminulý týden jsem v obchodě omylem rozlila jeden saponát, jak sem se pro něj natahovala, pak se mi roztrhly toaleťáky - no radši nemluvím, jak si pak připadám :roll: . Dneska jedeme zase mrknout, naposledy jsem odolala, tak jsem zvědavá :mrgreen: Jinak odsávačku mi koupila mamka od NUKU (http://www.lekarna.cz/…snich-hlenu/) ale nevím, jestli si raději nekoupit tu na ten vysavač, jak psala Eliška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.11 11:15

ahojky
vítám Mascha :lol: šátek je určitě dobrá věc. Já mám to svoje nosítko už sem v tom nosila i Larču a nic s nožičkama neměla takže určitě budu věrná své oskoušené klokánce :-D
moc pěknej obleček já se radči už obchodům vyhýbám jinak bych nevěděla kam to dát.
tuhle odsávačku od Nuk mám také a ikdyž sem jí použila jen párkrát tak sem byla spokojená.
můj manžel mi říka že žena je nejkrásnější když je těhotná tak sme ráda že je mi takovou oporou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.5.11 11:29

Kacko- no jestli mas fakt kvalitu treba ergonomicke tak ty jsou fajn :-) a mimcu urcote neublizi :-) Sice jsou trochu drazsi ale ditko je investice :-) Jinak ja jedine dobra zkusenost s odsavackou na vysavac, bezpecna a rychla, mela jsem nejdriv balonek a pak hadicky, trva to dlouho ditko trpi :-( takze ja radsi vytahnu vysavac a behem vteriny odsato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.5.11 13:20

Elis krásnej obleček :dance:
Pájo to máš dobrý zážitky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My máme odsávačku na vysavač a super, hned jsou bubáci pryč… sice vysavač hlučí, ale hned je hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.5.11 13:51

Tak jsem zpátky z poradny, dnes to bylo rychlé. jako cukr mám výstavní, hluboko pod normami, takže si prý mám dopřávat jak je libo :-) mám na to prý teď nárok :-)))) tak mě to potěšilo. dokonce mě i vyšetřila a narychlo koukla, mimčo spokojeně leželo hlavou dolu :-) no a příště už budu 30tt tak se bude dělat vellký utz, tak budem vědět jak jsme velký :-)
Jak jsem šla zpátky tak jsem se stavila v tom CA ale tenhle hezký letní obleček tam neměli, tak jsem aspoň vzala vzala bodíčko takový kraťasový s žirafkou a hračku, protože jsem měla kupon na 20% co platí jen od dnes do neděle. hodím foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.5.11 13:53
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.5.11 13:53

Ahoj. Elis moc pěkný obleček, taky už raději nikam nenakukuju. Stačí, že mě láká koupit ještě nějakej malej sporťák jen do auta. Já mám malej kufr a velkej kočár tam asi budu cpát dost těžko. Dneska jsem byla na odběru a zítra jdu na tu křivku, jenže jako na potvoru mám dnes chuť na sladké. Odsávačku jsem pořídila taky tu na vysavač - Nosátko - stála 250 kč a má dva nástavce (pro novoše a pak pro větší miminka). Po synovi mám doma i tu balonkovou i ty hadičky,ale ani jedno mi nepřišlo moc dobrý, naštěstí jsme odsávat moc nepotřebovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
4.5.11 13:57

Hani to ale taky vypadá moc hezky. A ta hračka je super, taky jsem ji tam minule viděla, ale ani jsem nekoukala kolik stála. Jinak super výsledky, tak jsi ráda viď? Ona ta dieta je pak prý dost přísná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
4.5.11 14:10

krmar - díky, no právě já to vím od známé, co to měla nemohla pomalu nic z mouky, to by mě zabilo, kor v létě, už se těším na zmrzliny :-) jo ta hračka je super, jsou to takoví ty mazlíkové, hrozně jemňoučký to je, stála 125,– a já ji měla za 100,– :-) tak to šlo :-) jinak jak pořád člověk někde něco kupuje, tak jsem zjistila, že toho oblečení asi už máme tak akorát, max. nějaký teplejší kabátek a takové ty látkové botičky. kosmetiku taky tak nějak mám, tak už jen pleny a věci pro mě do porodnice no a teda ten kočár, to ještě uvidíme jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí