Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem si kdysi koupila přes aukro kalhoty z HM a jsou mi hodně volný přes nohy a ten střih mi prostě nesedí a tak už bych si je chtěla raději zkusit osobně. A pěknou halenku mám z new yorkeru. A dneska jsem si na aukru koupila sukni.
holky já trička kupuju normální, přijde mi, že snad jen to označení „těhotenské“ znamená už finanční přirážku, navíc ted jsou trika dlouhá a tunik plno, takže je to ok, defacto ryze těhotenské jsem si koupila jen ty kalhoty a kraťasy ![]()
Floa - mě HM taky nesedí, a Next mi sednul dobře, nebo spíš jde o rozměry, já vždycky chtěla napsat, kolik to má cm přes boky a stehna a podle toho jsem koupila ![]()
sukně mají pro těhu taky pěkné, ale já nenosím, mám silné nohy takže ani normálně nenosím…
tak dneska jsem si dala šátek s vanilkovým pudinkem a jahodami a kiwi, mňam ![]()
Já mám taky vyloženě těhotenské jen kalhoty, ostatní mám normální. A opravdu za vše co je těhotenské chtějí hrozné peníze. Včera jsme objednali kočárek, fusak do kočárku, fusak do vajíčka a už se těším, až to dorazí. Vajíčko jsme dostali svatebním darem, už ho máme doma. Taky máte kočárky doma? Nebo jste pověrčivé?
Já jsem si koupila dvoje kalhoty na Aukru, takové spíš do práce a dvoje rifle jsem dostala od kamarádky, dokonce se dostanu do nějaký svých normálních kalhot. Nosím hodně bokovky, tak je mám pod bříškem. S těma trikama a halenama naprosto souhlasím s Hannah, je spousta normalních trik a tunik, které se hodí i pro těhu a jsou levnější než ty těhu.
Já taky nosím bokovky, ale ty moje oblíbené už jsou těsné, když v nich sednu a je to nepříjemné, takže se nechci tísnit ![]()
Floa, nemyslela jsem si to, ale jsem asi trochu pověrčivá, nemám doma ani ty mimi věcičky. Mám to schované u rodičů. Je to, ale i tím, že přestavujeme domeček a u našich je více místa. Kočárek už mám předvybraný, ale ještě jsem ho neobědnala, chctěla bych, aby si ho ještě ozkoušel přítel. Holky, jaké máte vybrané značky kočárků?
No, my máme pár věciček doma, jako kosmetiku, jedno balení plen a nějaké věci, které jsme dostalo ke svatbě a to vajíčko. Ale kočárek necháme u manžela v práci, ani bychom ho neměli kam dát. Autosedačku máme maxi cosi citi a kočárek x lander xa barvu forrest.
Tak já už mám taky kočárek vybraný, ale ještě ne objednaný. Pořád na to manžela ukecávám, ale mu se hrozně nechce. Včera už jsme ho jeli objednat, ale před obchodem jsme se dohodli, že se ještě stavíme do jiného obchodu příští týden,kdyby ho tam náhodou měli levnější. Kočárek chci mutsy a autosedačku maxi cosi. Jen pořád přemýšlím nad barvou. Jestli stříbrnou nebo černou
. No to ještě uvidím. Ale také jsem s tím kočárkem pověrčivá. Dám ho k rodičům a do porodu bude tam. I když teda myslím, že to nebude potřeba až tak dlouho, protože my než ho objednáme
![]()
Jo teď jsem si vzpomněla. V časopise maminka (květnovým) je sleva 8% při platbě v hotovosti v malvíkovi, kdyby jste to některá měla blízko kde bydlíte (je to v Hostivicích) a mají tam vystavených 300 kočárků, takže obrovská prodejna. Já jsem tam teda nebyla, máme to dost z ruky. Tak mě to mrzí ![]()
Já mám vybraný kočárek Roan Marita, barva černá s pistáciovou. Ale stále koukám i po jinejch, kdyby se mi náhodou nějaký zalíbil více ![]()
no my kočárek budeme mít taky u rodičů, pak ho přivezou, až budu rodit, manžel ho nechtěl mít doma a mě to tak nějak bylo jedno, já na to nevěřím, jsem realista
jinak mám vybraný Jané Slalom a ted tedy podle toho jak budou peníze, tak mám v záloze levnější Quinny speedi s autosedačkou maxi cosi, tak uvidíme, každopádně kupovat budem asi až v červnu, to už budem vědět co a jak, snad…
Já chtěl trojkolku a abych mohla chodit na brusle…
Flooa - nejsi poděs, to já jsem ještě napřed, už ho mám 3 týdny u prarodičů
Jsem holt pověrčivá a doma jsem ho mít nechtěla ![]()
Já mám TAKO X-Jumper Wheel a i když jsem četla různý diskuze na něj, tak jsem ho vzala. Kamarádky mají taky Tako a jsou spokojené. Záleží kdo na jaký kus narazí a podle toho, jak jsme ho zkoušely dávat dokupy, tak mi přišel úplně v pohodě. Uvidíme však, až se narodí prcek
Jinak s těhu oblečením - mám teda rifle z HM, stály 899 ale nemůžu si je vynachválit. Kraťasy mám z CA a myslím, že budou na léto skvělý. No a s tričkama a tunikama to mám tak, že si koupím o číslo (za chvilku asi o 2
) větší a vypadá to fajn.
To jsem ráda, že nejsem sama. Já mám z CA plátěný kalhoty, jsou to bokovky a děsně pohodlný ![]()
Flooa, já bych už nejraději kočárek měla také objednaný, ale přítel stále dělá do večera a nemůžeme se časově sejít, abychom zašli do obchodu ho ozkoušet a objednat.
Těhu pláťáky ani kraťasy zatím žádné nemám. Bydlíme pod horama a tady zatím nebyly potřeba. Budu si je, ale muset taky pořídit.